Όντως, όλοι κουκουβάγιες είμαστε.... τα δικά μας είναι πάντα τα πιο όμορφα-χαριτωμένα-έξυπνα...Εεε;;; Γλύκας δεν είναι... Τον έψω ερωτευτεί... Νομίζω ότι είναι το πιο όμορφο σκυλάκι... Αλλά πιστεύω όλοι κάπως έτσι νιώθουν για το δικό τους σκυλάκι.
Νομίζω είναι μικρούλης ακόμα για κάτι τέτοιο , αλλά όταν μεγαλώσει γιατί όχι;;;να σου ζήσει!
είναι κούκλος!
δεν φαντάζομαι να σκέφτεσαι να τον ζευγαρώσεις ποτέ,έτσι δεν είναι;
όπως είπα και παραπάνω είναι η πρώτη φορά που πήρα σκυλάκι , δεν είμαι πλήρως ενημερωμένη για όλα, άλλωστε για αυτό και γράφτηκα εδώ για να μπορώ να πάρω τις απαραίτητες πληροφορίες. Δυστυχώς ο κτηνίατρος μου είπε σε σχετική ερωτηση μου ότι πρέπει να ζευγαρώσει ο σκύλος. . . Εδώ διάβασα άλλα πράγματα. Ομολογώ ότι έχω μπερδευτεί.. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πήρα τον Άρη, τον αγαπώ, θέλω να έχουμε μια καλή συμβίωση, οπότε πραγματικά θα ψάχνω για κάθε τι πριν το κάνω.Μερικές φορές πιστεύω ότι είναι εντελώς μάταιο
γιατι-ΔΕΝ-ζευγαρωνουμε-τα-σκυλια
carney απ' όσα είπαμε παραπάνω, σου έμεινε τίποτα, εκτός του ότι είναι ένα όμορφο σκυλάκι;
Άλλαξε κτηνίατρο γρήγοραΔυστυχώς ο κτηνίατρος μου είπε σε σχετική ερωτηση μου ότι πρέπει να ζευγαρώσει ο σκύλος. . .
Πάλι καλά που στις μέρες μας υπάρχει το διαδίκτυο και μπορούμε να ενημερωνόμαστε γρήγορα, άμεσα και από διάφορες πηγές... Θα ψάξω τα πάντα πλεον, γιατί μπορεί και να έχω παραπληροφορηθεί και για άλλα ζητήματα.Άλλαξε κτηνίατρο γρήγορα
Κάνεις λάθος!! Η παπική εκλησία αρνείτε να ξε-αφορίσει το ότι η γη γυρίζει! Είναι ακόμα επίπεδη επίσης!off topic i know!Πολύ "παλιοι" κτηνίατροι το λένε αυτό... επίσης η γη θεωρείται στρογγυλή...
Ναι γιατί κατά την άποψή του θα γίνει επιθετικός αν όταν έρθει η ώρα του ζευγαρώματος, του το στερήσω. Αυτό που με αγχώνει είναι ότι αυτά μου τα είπε υποτίθεται μια ειδικός , και σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει και ο κίνδυνος εγώ να ενημερώσω και κάποιον άλλο ιδιοκτήτη λάθος. Ένα είναι το σίγουρο, πριν κάνουμε οτιδήποτε καλό είναι να ενημερωνόμαστε από διάφορες πηγές.Γιατι ΠΡΕΠΕΙ να ζευγαρωσει ο Αρης?Σου εξηγησε ο γιατρος?
Κ παρεπιμπτοντως καλως ηρθες κ να χαιρεσαι το κουκλι σου!!
Δεν τα λενε μονο οι παλιοι. Να μην πουμε τι λενε ακομα και σημερα για τα θηλυκα και για να προξενιά που κανονιζουν.Πολύ "παλιοι" κτηνίατροι το λένε αυτό... επίσης η γη θεωρείται στρογγυλή...
Σου είπε μήπως πότε πιστεύει ότι θα έρθει η ώρα του ζευγαρώματος ? δηλαδή σε ποια ηλικία ?Ναι γιατί κατά την άποψή του θα γίνει επιθετικός αν όταν έρθει η ώρα του ζευγαρώματος, του το στερήσω.
Aπό ενός έτους και άνω... Τι να πω και εγώ; Πρώτη μου φορά είναι και δε θέλω να κάνω και λάθη...Σου είπε μήπως πότε πιστεύει ότι θα έρθει η ώρα του ζευγαρώματος ? δηλαδή σε ποια ηλικία ?
Ο δικός μου πάντως δεν έχει ζευγαρώσει, ούτε στειρωμένος είναι (ακόμα) και είναι το ακριβώς αντιθετο του επιθετικού.