Γεια σας και απο μενα, χρειάζομαι βοήθεια για τη ράτσα....

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Εεε;;; Γλύκας δεν είναι... Τον έψω ερωτευτεί... Νομίζω ότι είναι το πιο όμορφο σκυλάκι... Αλλά πιστεύω όλοι κάπως έτσι νιώθουν για το δικό τους σκυλάκι.
Όντως, όλοι κουκουβάγιες είμαστε.... τα δικά μας είναι πάντα τα πιο όμορφα-χαριτωμένα-έξυπνα... :p:p

αντικειμενικά πάντως μιλώντας είναι κουκλί :)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.013
ΑΤΤΙΚΗ
να σου ζήσει!:)
είναι κούκλος!

δεν φαντάζομαι να σκέφτεσαι να τον ζευγαρώσεις ποτέ,έτσι δεν είναι;

carney

Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
13
0
Αγρίνιο
να σου ζήσει!:)
είναι κούκλος!

δεν φαντάζομαι να σκέφτεσαι να τον ζευγαρώσεις ποτέ,έτσι δεν είναι;
Νομίζω είναι μικρούλης ακόμα για κάτι τέτοιο , αλλά όταν μεγαλώσει γιατί όχι;;;

Last edited by a moderator:

carney

Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
13
0
Αγρίνιο
Μερικές φορές πιστεύω ότι είναι εντελώς μάταιο :(

γιατι-ΔΕΝ-ζευγαρωνουμε-τα-σκυλια

carney απ' όσα είπαμε παραπάνω, σου έμεινε τίποτα, εκτός του ότι είναι ένα όμορφο σκυλάκι;
όπως είπα και παραπάνω είναι η πρώτη φορά που πήρα σκυλάκι , δεν είμαι πλήρως ενημερωμένη για όλα, άλλωστε για αυτό και γράφτηκα εδώ για να μπορώ να πάρω τις απαραίτητες πληροφορίες. Δυστυχώς ο κτηνίατρος μου είπε σε σχετική ερωτηση μου ότι πρέπει να ζευγαρώσει ο σκύλος. . . Εδώ διάβασα άλλα πράγματα. Ομολογώ ότι έχω μπερδευτεί.. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πήρα τον Άρη, τον αγαπώ, θέλω να έχουμε μια καλή συμβίωση, οπότε πραγματικά θα ψάχνω για κάθε τι πριν το κάνω.

carney

Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
13
0
Αγρίνιο
Άλλαξε κτηνίατρο γρήγορα :)
Πάλι καλά που στις μέρες μας υπάρχει το διαδίκτυο και μπορούμε να ενημερωνόμαστε γρήγορα, άμεσα και από διάφορες πηγές... Θα ψάξω τα πάντα πλεον, γιατί μπορεί και να έχω παραπληροφορηθεί και για άλλα ζητήματα.

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Γιατι ΠΡΕΠΕΙ να ζευγαρωσει ο Αρης?Σου εξηγησε ο γιατρος?
Κ παρεπιμπτοντως καλως ηρθες κ να χαιρεσαι το κουκλι σου!!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Πολύ "παλιοι" κτηνίατροι το λένε αυτό... επίσης η γη θεωρείται στρογγυλή...
Κάνεις λάθος!! Η παπική εκλησία αρνείτε να ξε-αφορίσει το ότι η γη γυρίζει! Είναι ακόμα επίπεδη επίσης!off topic i know!

Όπως και να έχει βλέπω ότι έχουμε ένα νέο μέλος ανοιχτό στην πληροφόρηση, πράγμα πολύ καλό!! Ενημερώσου όσο μπορείς carney για να φιλτράρεις σωστά αυτά που σου λέει ο καθένας. Αυτό είναι μια πολύ καλή αρχή για να γίνεις ένας σωστός και υπευθυνος ιδιοκτήτης σκύλου!

carney

Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
13
0
Αγρίνιο
Γιατι ΠΡΕΠΕΙ να ζευγαρωσει ο Αρης?Σου εξηγησε ο γιατρος?
Κ παρεπιμπτοντως καλως ηρθες κ να χαιρεσαι το κουκλι σου!!
Ναι γιατί κατά την άποψή του θα γίνει επιθετικός αν όταν έρθει η ώρα του ζευγαρώματος, του το στερήσω. Αυτό που με αγχώνει είναι ότι αυτά μου τα είπε υποτίθεται μια ειδικός , και σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει και ο κίνδυνος εγώ να ενημερώσω και κάποιον άλλο ιδιοκτήτη λάθος. Ένα είναι το σίγουρο, πριν κάνουμε οτιδήποτε καλό είναι να ενημερωνόμαστε από διάφορες πηγές.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Πολύ "παλιοι" κτηνίατροι το λένε αυτό... επίσης η γη θεωρείται στρογγυλή...
Δεν τα λενε μονο οι παλιοι. Να μην πουμε τι λενε ακομα και σημερα για τα θηλυκα και για να προξενιά που κανονιζουν.

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Ναι γιατί κατά την άποψή του θα γίνει επιθετικός αν όταν έρθει η ώρα του ζευγαρώματος, του το στερήσω.
Σου είπε μήπως πότε πιστεύει ότι θα έρθει η ώρα του ζευγαρώματος ? δηλαδή σε ποια ηλικία ?
Ο δικός μου πάντως δεν έχει ζευγαρώσει, ούτε στειρωμένος είναι (ακόμα) και είναι το ακριβώς αντιθετο του επιθετικού. :)

carney

Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
13
0
Αγρίνιο
Σου είπε μήπως πότε πιστεύει ότι θα έρθει η ώρα του ζευγαρώματος ? δηλαδή σε ποια ηλικία ?
Ο δικός μου πάντως δεν έχει ζευγαρώσει, ούτε στειρωμένος είναι (ακόμα) και είναι το ακριβώς αντιθετο του επιθετικού. :)
Aπό ενός έτους και άνω... Τι να πω και εγώ; Πρώτη μου φορά είναι και δε θέλω να κάνω και λάθη...

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Ο δικός μου κοντεύει τα 2,5 (χρόνια εννοώ).
Ουδέποτε έχει επιδείξει επιθετική συμπεριφορά. Μόνο στις γάτες.. ;)

Μην τον ζευγαρώσεις. Διάβασε πρώτα καλά όλα τα θέματα και αν πάλι μετά από αυτό επιμείνεις, τι να σου πω...
Θα είναι λάθος όμως.