Γεια σας και απο μενα, χρειάζομαι βοήθεια για τη ράτσα....

carney

Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
13
0
Αγρίνιο
Πρίν ένα μήνα πήρα αυτό το κουταβάκι. Είναι 3 μηνών. Θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε σχετικά με τη ράτσα του. Ο κτηνίατρος που το πήγα μου είπε ότι είναι μάλλον ημίαιμο καυκάσιο.. Εσείς εδώ που είστε και πιο έμπειροι τι γνώμη έχετε;;;;; Είναι το πρώτο μου σκυλάκι και θα ήθελα να δω τι χαρακτηριστικά μπορεί να έχει απο τη ράτσα του για να μπορέσω να το μεγαλώσω και πιο σωστά. Είναι αρσενικό και το φωνάζω Άρη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Attachments

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Κούκλος!! Να σου ζήσει.. Νομίζω είναι μικρός για να καταλάβουμε από που βαστάει η σκούφια του!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Στις φωτο είναι 3 μηνών;
Τι βάρος και ύψος περίπου έχει;

Από που το πήρες;

Πάντως στις φωτό αυτές Καυκάσιο δεν μου θυμίζει σε κάτι.....

Όπως και να έχει, να σου ζήσει!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Ημίαιμο καυκάσιο; Πως του ήρθε αυτό σαν πρώτη σκέψη; Κάπως μικρόσωμο μου φαίνεται για καυκάσιο. Από που το πήρες; Αυτός που στο έδωσε δεν ήξερε να σου πει;

carney

Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
13
0
Αγρίνιο
Δυστυχώς δεν είχαν ακριβείς πληροφορίες για τους γονείς... Τι εννοώ, είχαν πει και σε αυτούς ότι ο μπαμπάς είναι καυκάσιος, αλλά η μαμά μια μικρούλα σκυλίτσα δεν ήξεραν τη ράτσα της. Γέννησε 12 κουταβάκια και μιας και ήθελα από μικρή ένα, αποφάσισα να το πάρω.

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Δυστυχώς δεν είχαν ακριβείς πληροφορίες για τους γονείς... Τι εννοώ, είχαν πει και σε αυτούς ότι ο μπαμπάς είναι καυκάσιος, αλλά η μαμά μια μικρούλα σκυλίτσα δεν ήξεραν τη ράτσα της. Γέννησε 12 κουταβάκια και μιας και ήθελα από μικρή ένα, αποφάσισα να το πάρω.

Σε ποιους δηλαδή το είχαν πει? μπερδεύτηκα πάλι....

carney

Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
13
0
Αγρίνιο
Σε ποιους δηλαδή το είχαν πει? μπερδεύτηκα πάλι....
Η οικογένεια από όπου και το πήρα είχε βρει τους γονείς (κουταβακια) παρατημένα στο δρόμο. Τα υιοθέτησαν και ο κτηνιάτρος τους τους είπε ότι ο πατέρας είναι καυκάσιος. Η μαμά δεν είχαν καταλάβει τι είναι. Αυτά ξέρω ως προς τους γονείς του Άρη, τα είπα στον κτηνίατρο και μου είπε ημίαιμο καυκάσιο. το θέμα είναι ότι και μένα από έρευνα που εκανα στο διαδίκτυο δε μου μοιάζει με καυκάσιο

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Εμένα πάντως μου θυμίζει καθαρόαιμο ελληνικό κοπράκι!! Βλέπω συχνά τέτοια μικράκια στον δρόμο

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Λοιπόν, ότι και να είναι, είναι ένας γλύκας και είναι πλέον το παιδί σου.
Το αγαπάς γι' αυτό που είναι ασχέτως ράτσας...
Και αν σε ρωτήσει ποτέ κανείς τι ράτσα είναι το σκυλάκι σου, πες τους "συντροφική" :)

carney

Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
13
0
Αγρίνιο
Λοιπόν, ότι και να είναι, είναι ένας γλύκας και είναι πλέον το παιδί σου.
Το αγαπάς γι' αυτό που είναι ασχέτως ράτσας...
Και αν σε ρωτήσει ποτέ κανείς τι ράτσα είναι το σκυλάκι σου, πες τους "συντροφική" :)
Ναι ναι το αγαπώ πολύ πολύ ήδη, και φαντάζομαι όσο θα περνάει ο καιρός θα το αγαπώ ακόμα περισσότερο. Η ράτσα με ενδιαφέρει όχι για τους άλλους απλά για μένα να δω τι φροντίδα παραπάνω ή καποια εκπαίδευση ιδιαίτερη μπορεί να χρειαστεί ο Άρης μου

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Ημίαιμο θα λες για να στραβώνουν οι άλλοι! :D

"Ουάου, πολύ ίσιο και γυαλιστερό μαύρο τρίχωμα έχει ο σκύλος. Τι ράτσα είναι?"
"Ημίαιμο"
"...α..."

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Η οικογένεια από όπου και το πήρα είχε βρει τους γονείς (κουταβακια) παρατημένα στο δρόμο.

Και παρόλο που έζησαν στο πετσί τους, την μοίρα των αδέσποτων κουταβιών, δεν φρόντισαν τα δικά τους να μην αφήσουν άλλα πίσω τους ε;

Τα υιοθέτησαν και ο κτηνιάτρος τους τους είπε ότι ο πατέρας είναι καυκάσιος. Η μαμά δεν είχαν καταλάβει τι είναι.

Ο κτηνίατρός τους, από που κατάλαβε ποιός από τους δύο γονείς, ήταν ο καυκάσιος; Με σιγουριά δηλαδή και για την ράτσα και για το φύλο :confused::confused::confused:

Αυτά ξέρω ως προς τους γονείς του Άρη, τα είπα στον κτηνίατρο και μου είπε ημίαιμο καυκάσιο. το θέμα είναι ότι και μένα από έρευνα που εκανα στο διαδίκτυο δε μου μοιάζει με καυκάσιο
Ο γιατρός σου, αν του είπες ότι ο ένας γονιός ήταν καυκάσιος, λογικά σου είπε ότι είναι ημίαιμο. Τρέχα γύρευε δηλαδή :-|

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Ημίαιμο θα λες για να στραβώνουν οι άλλοι! :D

"Ουάου, πολύ ίσιο και γυαλιστερό μαύρο τρίχωμα έχει ο σκύλος. Τι ράτσα είναι?"
"Ημίαιμο"
"...α..."
Το παθαίνεις κι εσύ αυτό ε; Εμένα να δεις όταν τα βλέπουν και δύο, νομίζουν οτι είναι και σπάνια ράτσα μάλιστα, για να τα έχω ζευγάρι :paja1::paja1::paja1:

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Το παθαίνεις κι εσύ αυτό ε; Εμένα να δεις όταν τα βλέπουν και δύο, νομίζουν οτι είναι και σπάνια ράτσα μάλιστα, για να τα έχω ζευγάρι :paja1::paja1::paja1:
Σπάνια και με τη βούλα (του Σωτήρη...) :D:D:D

carney

Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
13
0
Αγρίνιο
αυτή η φωτογραφία κάτω από το φύλλο του δέντρου..... *agapoylas**agapoylas**agapoylas*
Εεε;;; Γλύκας δεν είναι... Τον έψω ερωτευτεί... Νομίζω ότι είναι το πιο όμορφο σκυλάκι... Αλλά πιστεύω όλοι κάπως έτσι νιώθουν για το δικό τους σκυλάκι.