Σιγουρα εχουμε συγγενικες αποψεις!
Το γνωριζω οτι η ζωη στην πολη δε συγκρινεται. Δεν εχω αυταπατες. Στο χωριο μου μια κυρια με ρωτησε σαστισμενη που το παω το ζωο, οταν τον ειχα βγαλει βολτα μια μερα. Η γιαγια μου δεν καταλαβαινε γιατι να υπαρχει και να πιανει χωρο φυτο ή δεντρο που δεν παραγει καποιο καρπο, ποσο μαλλον ενα ζωο. Αν εβλεπε το σκυλο μου, θα μας περνουσε για τρελους.
Χαχαχα, θα επρεπε να πιασω κουβεντα με την κυρια και να της εξηγησω οτι το σκυλι ειναι μελος της οικογενειας. Μενει μαζι μας και κοιμαται οπου θελει. Βγαινει δυο με τρεις βολτες την ημερα, δηλαδη αφιερωνω στη βολτα του 2.30 με 3 ωρες την ημερα, γιατι θελει εκτονωση. Και συνανταει τους φιλους του στο παρκο. Οτι τρωει grain free τροφη και του προσθετω λαδι σολωμου. Οτι εχω σακουλακια για να μαζευω τα κουραδακια του. Οτι εχω παρει μια πανακριβη βουρτσα για το τριχωμα. Οτι θα επρεπε να του βουρτσιζω τα δοντια αλλα ως εδω! Και οτι ειχα κανει λαθος στην κοινωνικοποιηση του οταν ηταν μικρουλης και το μετανοιωνω τωρα...
...για να δω ποση ωρα θα εκανε μεχρι να καλεσει το γιατρο ή την αστυνομια.
Και μενα μου φαινεται τρελο μερικες φορες αλλα τα κανω ολα τα παραπανω. Κι αν με ρωτησεις ποιο απο τα δυο σκυλια, το δικο μου ή το δικο σου, ζει καλυτερα, ειλικρινα δεν ξερω να σου απαντησω.
Απο την αλλη δε θεωρω υπερβολες αυτα που σου λεω. Μια φορα μπορω να καταλαβω οτι γκαστρωθηκε απο ατυχημα. Δευτερη και τριτη ειναι αμελεια. Αν θες ακουσε το, αν δε θες αγνοησε το.
Και να φανταστεις δεν ειπα τιποτα για τα κομμενα αυτια