Γεια σας από Λάρισα [Γαλλικό Μπουλντόγκ]

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.572
5.993
Πειραιάς
καλως ηρθες ξανθη στο φορουμ.

να σου ζησει ο raven, ειναι πολυ ομορφος!

πανεμορφο το λουρακι του by the way ;).

ειμαι και΄γω λατρης του poe :).

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Κι εγώ λάτρεψα λουράκι με Jack! Να σου ζήσει ο γλυκούλης.

Φαίνεστε κι αυτός κι εσύ ιδιαίτερες προσωπικότητες :)

bordercollie

Well-Known Member
14 Οκτωβρίου 2012
251
0
Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!

Το σκυλάκι μας ονομάζεται Raven, κοράκι για τους μη αγγλομαθείς. Του δώσαμε αυτό το όνομα λόγω του χρώματος που έχει το τρίχωμα του και για την αγάπη που τρέφω για τον Edgar Allan Poe.

Αυτές τις τραβήξαμε χθες:

View attachment 41509 View attachment 41510

Και αυτές για το Halloween:

View attachment 41511 View attachment 41512 View attachment 41513
Πανέμορφος! Λατρεύω Τζακ, λατρευω Μπάρτον, λατρεύω Πόε

queenitsa

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
75
29
Λάρισα
καλως ηρθες ξανθη στο φορουμ.

να σου ζησει ο raven, ειναι πολυ ομορφος!

πανεμορφο το λουρακι του by the way ;).

ειμαι και΄γω λατρης του poe :).
Κι εγώ λάτρεψα λουράκι με Jack! Να σου ζήσει ο γλυκούλης.

Φαίνεστε κι αυτός κι εσύ ιδιαίτερες προσωπικότητες :)
Πανέμορφος! Λατρεύω Τζακ, λατρευω Μπάρτον, λατρεύω Πόε
Να στε καλά παιδιά! Και ζωόφιλοι και φαν του Tim Burton! Χαίρομαι! :D

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Πολυ όμορφος ο Raven και πολυ πρωτότυπο όνομα!!! Να περνάτε πάντα όμορφα!

queenitsa

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
75
29
Λάρισα
Πολυ όμορφος ο Raven και πολυ πρωτότυπο όνομα!!! Να περνάτε πάντα όμορφα!
Σε ευχαριστούμε πολύ!

Και μια σημερινή φωτογραφία, την τράβηξα πριν λίγο. Νάνι με το αγαπημένο του κουκλάκι:

IMG_0787.jpg

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Tελεια!!! Εγω ποτε δεν θα το δω αυτο! τα κουκλακια που της δινω διαρκουν 5 λεπτα!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Σε ευχαριστούμε πολύ!

Και μια σημερινή φωτογραφία, την τράβηξα πριν λίγο. Νάνι με το αγαπημένο του κουκλάκι:

View attachment 41546
Αφου αφηνει κουκλακια- εισαι τυχερη!! Οι δικες μου ξεκοιλιαζουν την στιγμη ολα τα λουτρινα- επισης καταστρεφουν τα παντα απο παιχνιδια! Μπαλες της σκανε- και μετα της κοβουν σε 200 κομματια ( ακομα και του μπασκετ!). Κονγ για μεγαλοσωμα σκυλια ( το μαυρο!)- το κανουν και αυτο κονφεττι σε ανυποπτο χρονο!

queenitsa

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
75
29
Λάρισα
Tελεια!!! Εγω ποτε δεν θα το δω αυτο! τα κουκλακια που της δινω διαρκουν 5 λεπτα!
Αφου αφηνει κουκλακια- εισαι τυχερη!! Οι δικες μου ξεκοιλιαζουν την στιγμη ολα τα λουτρινα- επισης καταστρεφουν τα παντα απο παιχνιδια! Μπαλες της σκανε- και μετα της κοβουν σε 200 κομματια ( ακομα και του μπασκετ!). Κονγ για μεγαλοσωμα σκυλια ( το μαυρο!)- το κανουν και αυτο κονφεττι σε ανυποπτο χρονο!
Ναι, στο θέμα κουκλάκια είμαστε τυχεροί, αλλά τα κρεβάτια του δυστυχώς δεν έχουν την ίδια τύχη... όσα και να του βάλαμε τους έχει ανοίξει τρύπες και βγάζει από μέσα τον πολυεστέρα! Τώρα θέλω να παραγγείλω ένα Tuffies κρεβάτι, παρασκευάζονται στην Σκωτία, οι κριτικές είναι άριστες και σου δίνουν και εγγύηση αν καταστραφεί να το αντικαταστήσουν. Το μόνο αρνητικό είναι η τιμή τους, αλλά γίνεται απόσβεση γιατί μπορεί να κρατήσει και 10 χρόνια, όπως σε μερικούς που το έχουν. :)

Καλωσόρισες Ξανθή και να σας ζήσει ο κούκλος!!;)
Να σαι καλά, καλώς σας βρήκαμε!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Οι δικες μου τα κρεβατια γενικος δεν τα χαλανε- αλλα καμια φορα τα στρωσιδια που ειναι μεσα.
Για αυτο δεν παιρνω πια ειδικα στρωματακια για σκυλοκρεβατα, που ειναι και πανακριβα, αλλα φθηνα παπλωματα απο το ΙΚΕΑ Α( αυτα με 5 ευρω το ενα) τα οποια τα κοβω στην μεση και το μισω χωραει διπλό στο Crate αλλα και στα σκυλοκρεβατα- και απο πανω Fleece κουβερτες.

queenitsa

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
75
29
Λάρισα
Οι δικες μου τα κρεβατια γενικος δεν τα χαλανε- αλλα καμια φορα τα στρωσιδια που ειναι μεσα.
Για αυτο δεν παιρνω πια ειδικα στρωματακια για σκυλοκρεβατα, που ειναι και πανακριβα, αλλα φθηνα παπλωματα απο το ΙΚΕΑ Α( αυτα με 5 ευρω το ενα) τα οποια τα κοβω στην μεση και το μισω χωραει διπλό στο Crate αλλα και στα σκυλοκρεβατα- και απο πανω Fleece κουβερτες.
Μπα, που τέτοια τύχη! Αυτά τα στρωματάκια θα εξαφανιστούν σε δευτερόλεπτα! Σηκώνει την fleece και κάνει ανασκαφές! :D

Καλωσορίσατε κ να χαίρεστε το μικρό Γάλλο! :)
Ευχαριστούμε πολύ! :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi