Γεια σας από Λάρισα [Γαλλικό Μπουλντόγκ]

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Όσο για το ευχαριστώ στον Κυριάκο, πήγαινε στο ότι απάντησε σε μία ερώτηση που είχα κάνει περί αλλαγής τροφής, δεν είπα ότι είναι η πιο χρήσιμη συμβουλή εδώ μέσα.
Τότε...προκειμένου να μην παρεξηγείσαι, καλύτερα να μην ανακατεύεις τα θέματα :rolleyes:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Δεν αναφερόμουν στην frenchiefan
Ξέρουμε σε ποιόν αναφερόσουν.
Για σκέψου όμως...γράφεις ότι είσαι τελειομανής και το ψάχνεις μέχρι τελικής πτώσεως, για την τροφή του σκύλου σου [και πολύ καλά κάνεις βεβαίως], λες ότι...ξέρεις τα πάντα σχετικά με τα φοβερά και τρομερά προβλήματα της φυλής που σε ενδιαφέρει και αφήνεις να εννοείται, ότι το έχεις πάρει απ'όπου να 'ναι.
Πως σου φαίνεται;

queenitsa

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
75
29
Λάρισα
Τότε...προκειμένου να μην παρεξηγείσαι, καλύτερα να μην ανακατεύεις τα θέματα :rolleyes:
Ok, sorry! Τέλος πάντων, δεν θέλω να δημιουργώ προβλήματα, καμιά φορά τα γραπτά λόγια παρεξηγούνται και άλλα θέλουμε να πούμε και με άλλο τόνο τα εκλαμβάνει ο άλλος.

Είμαι σίγουρη ότι το φόρουμ αποτελείται από άτομα που ενδιαφέρονται πραγματικά για τους σκύλους και θέλουν να μοιράζονται τις γνώσεις τους με τους άλλους.

Απλά με πείραξε ότι ειπώθηκαν κάποια πράγματα χωρίς να έχω δώσει το δικαίωμα...

queenitsa

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
75
29
Λάρισα
Ξέρουμε σε ποιόν αναφερόσουν.
Για σκέψου όμως...γράφεις ότι είσαι τελειομανής και το ψάχνεις μέχρι τελικής πτώσεως, για την τροφή του σκύλου σου [και πολύ καλά κάνεις βεβαίως], λες ότι...ξέρεις τα πάντα σχετικά με τα φοβερά και τρομερά προβλήματα της φυλής που σε ενδιαφέρει και αφήνεις να εννοείται, ότι το έχεις πάρει απ'όπου να 'ναι.
Πως σου φαίνεται;
Βρε Μαρία μου, από πού το άφησα αυτό να εννοηθεί;

Τέλος πάντων, όπως είπα πιο πάνω στο ίντερνετ δημιουργούνται παρεξηγήσεις από το τίποτα.

Το σκυλάκι το πήραμε από Γαλλία όταν πήγαμε μήνα του μέλιτος με τον άντρα μου. Είναι από pet shop του Παρισιού.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Το σκυλάκι το πήραμε από Γαλλία όταν πήγαμε μήνα του μέλιτος με τον άντρα μου. Είναι από pet shop του Παρισιού.
Ελπίζω να διαφέρουν ως προς την ουσία που μας ενδιαφέρει, από τα pet shop της Ελλάδας.
Διαφέρουν;
Το σκυλάκι σου ας πούμε, έχει pedigree; Στην Γαλλία, δεν τα παίρνεις απευθείας από τον εκτροφέα, αλλά μέσω των pet shops, με όλα τα τυπικά τους όμως, να είναι εντάξει;
Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να το μάθουμε αυτό. Δεν μας έχει ξανατύχει στο φόρουμ.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Είναι από pet shop του Παρισιού.
ΛΑΘΟΣ

Ειτε σε γαλλια,γερμανια, βελγιο, ισπανια ελλαδα παρει κανεις σκυλο απο πετσοπ- απο της ιδιες πηγες προερχεται- ΟΛΑ απο puppymill!

ΚΑΝΕΝΑΣ σοβαρος ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ, οπου και να ειναι στον κοσμο, δεν θα εδινε κουταβια του σε πετσοπ!
Και οσοι δηλονουν εκτροφεις και το κανουν- ειναι αυτοματα για τα μπαζα!

queenitsa

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
75
29
Λάρισα
Ελπίζω να διαφέρουν ως προς την ουσία που μας ενδιαφέρει, από τα pet shop της Ελλάδας.
Διαφέρουν;
Το σκυλάκι σου ας πούμε, έχει pedigree; Στην Γαλλία, δεν τα παίρνεις απευθείας από τον εκτροφέα, αλλά μέσω των pet shops, με όλα τα τυπικά τους όμως, να είναι εντάξει;
Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να το μάθουμε αυτό. Δεν μας έχει ξανατύχει στο φόρουμ.
Όχι, δεν θα πω ψέματα, δεν είχε pedigree. Μας έδειξε κάτι έγγραφα από τους γονείς, αλλά μόνο αυτό.

queenitsa

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
75
29
Λάρισα
ΛΑΘΟΣ

Ειτε σε γαλλια,γερμανια, βελγιο, ισπανια ελλαδα παρει κανεις σκυλο απο πετσοπ- απο της ιδιες πηγες προερχεται- ΟΛΑ απο puppymill!

ΚΑΝΕΝΑΣ σοβαρος ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ, οπου και να ειναι στον κοσμο, δεν θα εδινε κουταβια του σε πετσοπ!
Δεν θα διαφωνήσω καθόλου μαζί σου! Εδώ δεν μπορώ να πω κουβέντα.

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Mareco δεν εχω κανενα περιεργο παραπονο..αλλα μπαινει ενα ατομο και του κανετε ντου απο που πηρε το σκυλι,γιατι το πηρε απο εκει και θεωρειτε πως αυτο ειναι σωστη ενημερωση?Η το να παραθετεις ενα ποστ του και να λες οτι αντιφασκει και αλλα τετοια..ναι ΔΕΝ το πηρε απο σωστη πηγη..Αλλα νομιζω οτι σημασια εχει εδω να βοηθαμε και να ενημερωνουμε σωστα..Απλα βελπω καθε φορα που μπαινει καποιος να πεφτουν ατομα πανω του και να του πετανε για εκτροφεις για το ενα για το αλλο..Οκ θα τα μαθει και αυτα αλλα χαλαρωστε..Ενα γεια ειπε και εσεις αμεσως ντου!Frenchiefan δεν αναφερομουν σε σενα απλα ενιωσα την αναγκη να μιλησω γενικα διοτι βλεπω οτι αυτο γινεται σε καθε νεο μελος που γραφεται στο φορουμ..Ντου απο παντου λες και πεφτει συρμα..mareco εγω μιλησα γενικα αν εσυ τωρα παρεξηγηθηκες ξερεις τι λενε..οποιος εχει την μυγα..Και οσο για το ποιος μιλαει ομορφα εγω δεν κανω ειρωνικα σχολια ουτε διαγωνισμο ατακας λεγοντας για περιερα παραπανα και ξεσφιγματα..Δεν εχω αναγκη κιολας να το παιξω εξυπνακιας...

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
Οι υπόλοιποι που δεν τα δίνουν σε pet shop είναι σοβαροί όμως που εκτρέφουν μια ράτσα που έχει εκφυλιστει;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Οι υπόλοιποι που δεν τα δίνουν σε pet shop είναι σοβαροί όμως που εκτρέφουν μια ράτσα που έχει εκφυλιστει;
Εχει ήδη δοθεί απάντηση:
Εγω προσωπικα εχω αρχησει να σκεφτομαι γενικος για τους περισσοτερους εκτροφεις γαλλικων ως εγγληματιες!

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
τότε είτε παίρνεις απο εκτροφέα είτε απο byb μια απο τα ίδια για τα γαλλικά αφού έχουν προβλήματα.

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Τοτε δεν παιρνουμε ουτε απο εκτροφεα (για τον byb μην τα ξαναλεμε) εφοσον επιμενει να αναπαραγει μια σακατεμενη φυλη δηλωνοντας την αντιθεση μας και επιμενοντας να φτιαξουν τα πραγματα στην εκτροφη της Thodoras.

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Θόδωρα όταν τους έρθει η λυπητερή από κτηνίατρο να δω τι θα πουν.
Ρώτα και την FrenchieFan να σου πει τις τιμές τις έχει μάθει απ'έξω.
Δυστυχώς τα Γαλλάκια και κάποιες άλλες φυλές ( king cavalier spaniel) καταστρεμένες είναι και δεν ξέρω αν είναι αναστρέψιμο.

bordercollie

Well-Known Member
14 Οκτωβρίου 2012
251
0
Καλώς όρισες Ξανθή και να χαίρεσαι το γαλλάκι σου! Βάλε καμιά φωτογραφία να δούμε το μουτράκι του! Μπορεί να σου φαίνεται λίγο τραβηγμένη η συμπεριφορά κάποιων μελών εδώ μέσα όμως σου μίλησαν έτσι καθώς είπες πως γνωρίζεις περί petshop και bybκαι πως γενικά ψάχνεσαι. Αν ήσουν ένα νέο μέλος πουδεν είχε ενημερωθεί καταλλήλως εν μέρη θα ήσουν δικαιολογημένη. Μην τους αποπαίρνεις απλώς έχουν δει πολλά τα μάτια τους και έχουν γράψει παρά πολλά. Για μας που είμαστε καινούριοι εδώ σίγουρα δεν μας φαίνεται μεγάλος κόπος να τα ξαναπούν όμως σκέψου πως καθημερινά κάνουν πόστ σε αυτό το φόρουμ νέοι ιδιοκτήτες τελείως ανενημέρωτοι όποιοι απέκτησαν με λάθος τρόπο τον σκύλο τους και έτσι είναι αναγκασμένοι να τους ενημερώσουν ξαναγράφοντας τα. Εσύ όμως εφόσον είχες ενημερωθεί θα έπρεπε να είχες αποκτήσει τον σκύλο σου με το σωστό τρόποποσό μάλλον αφού πρόκειται για γαλλικό μπουλντόκ, μια ράτσα με πολλά προβλήματα!Δεν σε ενοχοποιώ ούτε θέλω να σε επιπλήξω, απλώς δικαιολογώ την κάπως επιθετική συμπεριφορά κάποιων μελών. Όπως και να χει τώρα πια δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημαία είναι να αγαπάς το σκυλάκι σου όπως θα σε αγαπάει και αυτό και να φροντίζετε ο ένας τον άλλο.

Last edited:

purple

Well-Known Member
4 Οκτωβρίου 2012
66
0
Athens
Καλωσήρθες!Να χαίρεσαι και να αγαπάς τη σκυλίτσα σου.κάτι.Βάλε μας πολλές φωτογραφίες να την δούμε την σκυλίτσα σου και να την θαυμάσουμε.Εύχομαι να περάσετε μαζί πολλά ευτυχισμένα χρόνια!
Τώρα όσο αναφορά την πηγή προέλευσης του κουταβιού δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι εφόσον το σκυλάκι έχει ήδη αγοραστεί.Τώρα που ενημερώθηκε σωστά θα ξέρει τι μπορεί να της προκύψει στο μέλλον αλλά θα μπορεί να ενημερώσει και γνωστούς της για αυτό το θέμα.Ας μην χαλάσει το θέμα ακόμα ενός νέου μέλους από την γνωστή συζήτηση.Αν θέλει μπορεί να ψάξειμόνη της στα τόσα θέματα που υπάρχουν εδώ μέσα.Αυτά από μενα.

queenitsa

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
75
29
Λάρισα
Καλώς όρισες Ξανθή και να χαίρεσαι το γαλλάκι σου! Βάλε καμιά φωτογραφία να δούμε το μουτράκι του! Μπορεί να σου φαίνεται λίγο τραβηγμένη η συμπεριφορά κάποιων μελών εδώ μέσα όμως σου μίλησαν έτσι καθώς είπες πως γνωρίζεις περί petshop και bybκαι πως γενικά ψάχνεσαι. Αν ήσουν ένα νέο μέλος πουδεν είχε ενημερωθεί καταλλήλως εν μέρη θα ήσουν δικαιολογημένη. Μην τους αποπαίρνεις απλώς έχουν δει πολλά τα μάτια τους και έχουν γράψει παρά πολλά. Για μας που είμαστε καινούριοι εδώ σίγουρα δεν μας φαίνεται μεγάλος κόπος να τα ξαναπούν όμως σκέψου πως καθημερινά κάνουν πόστ σε αυτό το φόρουμ νέοι ιδιοκτήτες τελείως ανενημέρωτοι όποιοι απέκτησαν με λάθος τρόπο τον σκύλο τους και έτσι είναι αναγκασμένοι να τους ενημερώσουν ξαναγράφοντας τα. Εσύ όμως εφόσον είχες ενημερωθεί θα έπρεπε να είχες αποκτήσει τον σκύλο σου με το σωστό τρόποποσό μάλλον αφού πρόκειται για γαλλικό μπουλντόκ, μια ράτσα με πολλά προβλήματα!Δεν σε ενοχοποιώ ούτε θέλω να σε επιπλήξω, απλώς δικαιολογώ την κάπως επιθετική συμπεριφορά κάποιων μελών. Όπως και να χει τώρα πια δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημαία είναι να αγαπάς το σκυλάκι σου όπως θα σε αγαπάει και αυτό και να φροντίζετε ο ένας τον άλλο.

Καλωσήρθες!Να χαίρεσαι και να αγαπάς τη σκυλίτσα σου.κάτι.Βάλε μας πολλές φωτογραφίες να την δούμε την σκυλίτσα σου και να την θαυμάσουμε.Εύχομαι να περάσετε μαζί πολλά ευτυχισμένα χρόνια!
Τώρα όσο αναφορά την πηγή προέλευσης του κουταβιού δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι εφόσον το σκυλάκι έχει ήδη αγοραστεί.Τώρα που ενημερώθηκε σωστά θα ξέρει τι μπορεί να της προκύψει στο μέλλον αλλά θα μπορεί να ενημερώσει και γνωστούς της για αυτό το θέμα.Ας μην χαλάσει το θέμα ακόμα ενός νέου μέλους από την γνωστή συζήτηση.Αν θέλει μπορεί να ψάξειμόνη της στα τόσα θέματα που υπάρχουν εδώ μέσα.Αυτά από μενα.
Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!

Το σκυλάκι μας ονομάζεται Raven, κοράκι για τους μη αγγλομαθείς. Του δώσαμε αυτό το όνομα λόγω του χρώματος που έχει το τρίχωμα του και για την αγάπη που τρέφω για τον Edgar Allan Poe.

Αυτές τις τραβήξαμε χθες:

DSCF5015.jpg DSCF5020.jpg

Και αυτές για το Halloween:

Raven Halloween 2 -2.jpg Raven Halloween 3 - 2.jpg Raven Halloween 4 - 2 (2).jpg

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi