εσυ εχεις καταλαβει απο που το πηρες?Καλησπερα σας
Δεν με καταλαβες στο πμΤον σκυλο δεν τον πηρα απο τον κτηνιατρο απλα τον παω σε αυτον τον κτηνιατροΝα μην παρεξηγουντε καταστασεις
εσυ εχεις καταλαβει απο που το πηρες?Καλησπερα σας
Δεν με καταλαβες στο πμΤον σκυλο δεν τον πηρα απο τον κτηνιατρο απλα τον παω σε αυτον τον κτηνιατροΝα μην παρεξηγουντε καταστασεις
Εγω την πηρα απο γεννα που εγινε απο ιδιωτη τι να κανω τωραεσυ εχεις καταλαβει απο που το πηρες?
να μας πεις τι πιστευεις για αυτο!Εγω την πηρα απο γεννα που εγινε απο ιδιωτη τι να κανω τωρα
Δεν εχεις καταλαβει τπτ.Εγω πιστευω οτι ο σκυλος που ειχα πριν την μπαλου ενα dogo argentino μου τον ριξανε φολα στην αυλη και πεθανε, και επηδει τρελαθηκα πηγα και πηρα την μπαλου δεν ηξερα οτι το να παρω εναν σκυλο απο γεννα ιδιωτη ειναι εγκλημα???Και εξαλου αμα ηθελα να παρω εναν σκυλο για εκθεση δεν θα πηγαινα σε ιδιωτη θα πηγαινα σε εκτροφεα να δωσο μια περιουσια!
Καλησπερα σας
Μα γιαυτο τον λογο ακριβως εκανα εγγραφη γιατι ο καθενας λεει τα δικα του ποιον να πιστεψεις!Αν είναι έτσι να με συμπαθείς τότε λάθος μου!
ΔΕΝ αναιρώ τα παραπάνω
Διάβασε και ενημερώσου όσο μπορείς περισσότερο!Όπως σου είπα εδώ μέσα αυτοί όλοι είναι σκυλιά μαύρα!θα βοηθηθείς πολύ
τουλαχιστον δεν θα παθει το ιδιο το σκυλακι που εχεις τωρα.Το Dogo μου το εφερε ο αδερφος μου απο Ουγγαρια με χαρτια. Εχω αλαξει σπιτι πλεον και δεν μπωρει κανενας να δει προς τα εκει που ειναι ο σκυλος μονο εμεις και τον εχω και μεσα στο σπιτι
Ευχαριστω φιλε μου......με εκανες τωρα κομματια...
να χαιρεσαι την σκυλιτσα σου...
υπάρχει τέτοια ερώτηση?Σκέφτεσαι να την ζευγαρώσεις ή θα την στειρώσεις?
να μας πεις τι πιστευεις για αυτο!
Ναι μετα απο κανενα χρονο θα την ζευγαρωσουπάρχει τέτοια ερώτηση?