Γεια σας απο τον Βολο!

Πανος-Βολος

Well-Known Member
21 Νοεμβρίου 2009
97
0
Βολος
Εγω πιστευω οτι ο σκυλος που ειχα πριν την μπαλου ενα dogo argentino μου τον ριξανε φολα στην αυλη και πεθανε, και επηδει τρελαθηκα πηγα και πηρα την μπαλου δεν ηξερα οτι το να παρω εναν σκυλο απο γεννα ιδιωτη ειναι εγκλημα???Και εξαλου αμα ηθελα να παρω εναν σκυλο για εκθεση δεν θα πηγαινα σε ιδιωτη θα πηγαινα σε εκτροφεα να δωσο μια περιουσια!

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
μια περουσια ειναι 1,000 ευρω?που εδωσα ?
απο εκτροφεα πηρα και εγω αλλα οχι
για εκθεσεις,ασχετα εαν πηγα σε μια.
διαβασε λιγο το φορουμ και θα καταλαβεις
φολα γιατι του ριξανε????

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Εγω πιστευω οτι ο σκυλος που ειχα πριν την μπαλου ενα dogo argentino μου τον ριξανε φολα στην αυλη και πεθανε, και επηδει τρελαθηκα πηγα και πηρα την μπαλου δεν ηξερα οτι το να παρω εναν σκυλο απο γεννα ιδιωτη ειναι εγκλημα???Και εξαλου αμα ηθελα να παρω εναν σκυλο για εκθεση δεν θα πηγαινα σε ιδιωτη θα πηγαινα σε εκτροφεα να δωσο μια περιουσια!
Δεν εχεις καταλαβει τπτ.

δεν ειναι εγκλημα να παρεις ενα σκυλι απο ιδιωτη. απλα ενισχυεις μια ηλιθια κατασταση.

απο τους εκτροφεις δεν αγοραζουν μονο αυτοι που θελουν σκυλι για εκθεση (δηλαδη το 0,01 %) αλλα οσοι θελουν να αγορασουν την συγκεκριμενη ρατσα απο γεννητορες συμφωνα με το προτυπο και κανα 2 εξετασεις υγειας (και σε καποιες φυλες και εργασιας-χαρακτηρα). αν ηθελες απλα ενα σκυλακι να πηγαινες σε μια φιλοζωϊκη να επαιρνες ενα αδεσποτο.

στα ποιο σοβαρα το ντογκο-δεν ρωταω απο που το πηρες- του εριξαν φωλα , τι εχεις αλλαξει και δεν θα ριξουν φωλα και σε αυτο που εχεις τωρα? τι εκανες ?

HerBy

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2009
73
0
ΒΟΛΟΣ/ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Καλησπερα σας:)
Δεν με καταλαβες στο πμ:(Τον σκυλο δεν τον πηρα απο τον κτηνιατρο απλα τον παω σε αυτον τον κτηνιατρο:)Να μην παρεξηγουντε καταστασεις:)

Αν είναι έτσι να με συμπαθείς τότε λάθος μου!
ΔΕΝ αναιρώ τα παραπάνω :cool:
Διάβασε και ενημερώσου όσο μπορείς περισσότερο!Όπως σου είπα εδώ μέσα αυτοί όλοι είναι σκυλιά μαύρα!θα βοηθηθείς πολύ :)

Πανος-Βολος

Well-Known Member
21 Νοεμβρίου 2009
97
0
Βολος
Το Dogo μου το εφερε ο αδερφος μου απο Ουγγαρια με χαρτια. Εχω αλαξει σπιτι πλεον και δεν μπωρει κανενας να δει προς τα εκει που ειναι ο σκυλος μονο εμεις και τον εχω και μεσα στο σπιτι:)

Πανος-Βολος

Well-Known Member
21 Νοεμβρίου 2009
97
0
Βολος
Αν είναι έτσι να με συμπαθείς τότε λάθος μου!
ΔΕΝ αναιρώ τα παραπάνω :cool:
Διάβασε και ενημερώσου όσο μπορείς περισσότερο!Όπως σου είπα εδώ μέσα αυτοί όλοι είναι σκυλιά μαύρα!θα βοηθηθείς πολύ :)
Μα γιαυτο τον λογο ακριβως εκανα εγγραφη γιατι ο καθενας λεει τα δικα του ποιον να πιστεψεις!:)

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Το Dogo μου το εφερε ο αδερφος μου απο Ουγγαρια με χαρτια. Εχω αλαξει σπιτι πλεον και δεν μπωρει κανενας να δει προς τα εκει που ειναι ο σκυλος μονο εμεις και τον εχω και μεσα στο σπιτι:)
τουλαχιστον δεν θα παθει το ιδιο το σκυλακι που εχεις τωρα.
ο αδερφος σου τι ειναι? θυμασαι το ονομα του εκτροφειου?

τωρα καταλαβες το λαθος της επιλογης τουλαχιστον?

Πανος-Βολος

Well-Known Member
21 Νοεμβρίου 2009
97
0
Βολος
Ο αδερφος μου ηταν οδηγος διεθνων μεταφορων αλλα δεν ζει πια τον εχασα σε ατυχημα:(Πρεπει να κοιταξω τα χαρτια μηπως γραφει το ονομα του εκροφειου!Σας αφηνω προς το παρων να την παω βολτα:)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Συλλυπητήρια κι από μένα και για τους δυο.:(:(:(:(:( Να τη χαίρεσαι την Μπαλού σου, μόνο πρόσεξε αυτό που έγραψε η Μιχαέλα και ρώτα τον κτηνίατρο σχετικά όσο μεγαλώνει μέχρι να φτάσει το τελικό της ενήλικο μέγεθος.