Γεια σας απο τον Βολο!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ναι, αλλά ο κτηνίατρος δε φαίνεται να ανησυχεί που είναι το σημαντικότερο, έτσι δεν είναι? Κι εγώ προτιμώ τα σκυλιά εκτροφέων, αλλά το συγκεκριμένο βγήκε υγιές απ' ό,τι λέει ο κτηνίατρός του. Να χτυπήσουμε ξύλο, ελπίζουμε να συνεχίσει να είναι υγιές. Και το Μουφ μου ξεφεύγει από το πρότυπο, αλλά τι να κάνουμε? Μια χαρούλα είναι από υγεία και δεν έχει καν τα μεταλλαγμένα επικίνδυνα γονίδια που έχουν πάρα πολλοί Αυστραλέζοι. ΟΚ, δεν μπορώ να τον κατεβάσω για εκθέσεις διότι το μουσούδι του είναι κοντύτερο και πλατύτερο από το πρότυπο, έχει ουρά και του λείπουνε δυο δόντια. Είναι όμως υγιής και άριστος σκύλος συντροφιάς.

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
Ναι, αλλά ο κτηνίατρος δε φαίνεται να ανησυχεί που είναι το σημαντικότερο, έτσι δεν είναι? Κι εγώ προτιμώ τα σκυλιά εκτροφέων, αλλά το συγκεκριμένο βγήκε υγιές απ' ό,τι λέει ο κτηνίατρός του. Να χτυπήσουμε ξύλο, ελπίζουμε να συνεχίσει να είναι υγιές. Και το Μουφ μου ξεφεύγει από το πρότυπο, αλλά τι να κάνουμε? Μια χαρούλα είναι από υγεία και δεν έχει καν τα μεταλλαγμένα επικίνδυνα γονίδια που έχουν πάρα πολλοί Αυστραλέζοι. ΟΚ, δεν μπορώ να τον κατεβάσω για εκθέσεις διότι το μουσούδι του είναι κοντύτερο και πλατύτερο από το πρότυπο, έχει ουρά και του λείπουνε δυο δόντια. Είναι όμως υγιής και άριστος σκύλος συντροφιάς.
οκ δεκτα ολα αυτα απλα να τονισω οτι σπουδαζω κτηνιατρικη και σημερα καθηγητης μου ειπε πως δουλεια μας ειναι να γιατρευουμε η να φροντιζουμε για την υγεια ενος ζωου και πως ουδεποτε θα μαθουμε τα συγκεκριμενα χαρακτηριστικα καθε φυλης σκυλων διοτι κατι τετοιο δεν ειναι ουτε στις αρμοδιοτητες μας ουτε ειναι πρακτικο αν σκεφτεις ολα τα ζωα της γης και ολες τις ρατσες της γης.συνεπως ο κτηνιατρος μπορει να σε βεβαιωσει μονο για την υγεια υτου ζωου και οχι για την καθαροαιμια του..αλλα η καθαροαιμια και τα χαρακτηριστικα της φυλης του κουταβιου μας σαφος μας ενδιαφερουν διοτι διαφορετικα θα υιοθετουσαμε ενα αδεσποτο και δεν θα πληρωναμε τοσα για ενα υγιες καθαροαιμο..φιλικα παντα απλα γιατι και εγω τη ζουζουνα μου την εκλεισα απο εκτροφειο..:D:D:D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Και έχεις δίκιο φυσικά. Αλλά τώρα την Μπαλού την πήρε, ευτυχώς του βγήκε υγιής, την αγαπάει, ας ελπίσουμε το καλύτερο και του ευχόμαστε να ζήσει μαζί της πολλά-πολλά και ευτυχισμένα χρόνια. :)

(Και είθε να του μαγειρεύει μπιφτέκια και μπακλαβά όπως κάνει το δικό μου Μουφ!:p:p)

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
αντε καλα να του ζησει και να τη χαιρεται αλλα στο μελλον να προσεχουμε τι κανουμε και κυριως τι υποστηριζουμε με τις πραξεις μας..ειμαι η μονη που δεν το βλεπω ομορφο το σκυλακι??αρχιζω και νοιωθω ασχημα δηλαδη οχι τιποτα αλλο

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Beauty is in the eye of the beholder που λένε. Εγώ βλέπω το δικό μου το Μουφ ως το πιο ωραίο σκυλί της υφηλίου και βάλε, τουλάχιστον του σύμπαντος και του παράλληλου σύμπαντος!:p:D:D

Το νήμα εδώ είναι για να καλωσορίσουμε το νέο μέλος που θα συζητά μαζί μας και θα μάθουμε όλοι μαζί πράματα για σκύλους. Πήρε το σκυλί του από τη ΧΕ που δεν έπρεπε, αλλά τελοσπάντων έγινε. Είναι υγιές κατά τον κτηνίατρο. Από την άλλη πλευρά έχεις κι εσύ γνώσεις, σίγουρα περισσότερες από τους μη κτηνίατρους όπως εγώ και φαντάζομαι και ο Πάνος, οπότε θα ήταν χρήσιμο να γράψεις για συγκεκριμένους κινδύνους και πράγματα που θα πρέπει να προσέξει ο Πάνος στο συγκεκριμένο σκυλί. Έχεις λόγους να πιστεύεις ότι το ανάστημα/μεγεθός της μπορεί να της προκαλέσει προβλήματα υγείας αργότερα? Είναι συνδεμένο με τέτοια προβλήματα γενικά στη συγκεκριμένη και σε άλλες φυλές?

Last edited:

Πανος-Βολος

Well-Known Member
21 Νοεμβρίου 2009
97
0
Βολος
Το σκυλι οταν πηγαμε να την δουμε πηγα με γνωστη της ρατσας που εχει φερει bull terrie απο ιταλια απο αξιολογους γονεις με pedigree που εχει πει και σε εκθεση!Τελος παντων χαιρει ακρας υγειας και αυτο ειναι το καλο!!!Και οπως και ολοι μου ειπανε τα θυληκα μεγαλωνουν πιο γρηγορα απο τα αρσενικα και ριχνουν μεχρι τον 8-9 μηνα υψος και μετα βαρος και σωματικο ογκο!
Μηπως ειμαι χαζομπαμπας!!!

Last edited:

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
Beauty is in the eye of the beholder που λένε. Εγώ βλέπω το δικό μου το Μουφ ως το πιο ωραίο σκυλί της υφηλίου και βάλε, τουλάχιστον του σύμπαντος και του παράλληλου σύμπαντος!:p:D:D

Το νήμα εδώ είναι για να καλωσορίσουμε το νέο μέλος που θα συζητά μαζί μας και θα μάθουμε όλοι μαζί πράματα για σκύλους. Πήρε το σκυλί του από τη ΧΕ που δεν έπρεπε, αλλά τελοσπάντων έγινε. Είναι υγιές κατά τον κτηνίατρο. Από την άλλη πλευρά έχεις κι εσύ γνώσεις, σίγουρα περισσότερες από τους μη κτηνίατρους όπως εγώ και φαντάζομαι και ο Πάνος, οπότε θα ήταν χρήσιμο να γράψεις για συγκεκριμένους κινδύνους και πράγματα που θα πρέπει να προσέξει ο Πάνος στο συγκεκριμένο σκυλί. Έχεις λόγους να πιστεύεις ότι το ανάστημα/μεγεθός της μπορεί να της προκαλέσει προβλήματα υγείας αργότερα? Είναι συνδεμένο με τέτοια προβλήματα γενικά στη συγκεκριμένη και σε άλλες φυλές?
κοιτα το υπερβολικο υψος σαφος θα σημανει προβλημα υγειας αν δεν συνοδευεται απο αναλογη αναπτυξη σημαντικων οστων..ομως δεν θελω να πω την αποψη μου ως μελλουσα κτηνιατρος διοτι ειμαι μελλουσα και οχι νυν και δεν εχω ακομα τις καταλληλες γνωσεις..ακομα και οταν τις αποκτησω δεν θα μπορεσω να κρινω μεσω υπολογιστη αλλα μονο απο προσωπικη επαφη..εχω δρομο ακομα μεχρι να παρω το πτυχιο μου και οταν με το καλο γινει αυτο να ειστε σιγουροι πως οποιες χρησιμες συμβουλες θα ειμαι σε θεση να σας δωσω για την καλη υγεια του αγαπημενου σας ζωου θα το κανω ανεπιφυλακτα
πριν αποκτησω ομως πληρεις γνωσεις δεν μπορω να το κανω αυτο και θεωρω πως θα ηταν και ανευθυνο εκ μερους μου..λεω κατι λαθος??και ειναι πολυ γλυκο πλασματακι το μουφ σου οπως και ολα τα σκυλακια απλα μου φανηκε λιγο κακομουτσουνο μωρε αυτο..:p:p:p

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
Το σκυλι οταν πηγαμε να την δουμε πηγα με γνωστη της ρατσας που εχει φερει bull terrie απο ιταλια απο αξιολογους γονεις με pedigree που εχει πει και σε εκθεση!Τελος παντων χαιρει ακρας υγειας και αυτο ειναι το καλο!!!Και οπως και ολοι μου ειπανε τα θυληκα μεγαλωνουν πιο γρηγορα απο τα αρσενικα και ριχνουν μεχρι τον 8-9 μηνα υψος και μετα βαρος και σωματικο ογκο!
ε η αληθεια να λεγεται εισαι αλλα και γω χαζομαμα ειμαι και να φανταστεις η μαμα της μελλουσας ζουζουνας μου την εχει ακομα στην κοιλιτσα της χωρις να ειναι σιγουρη η εκτροφεας οτι θα υπαρξει κοριτσακι και αν υπαρξει δεν μπορει να ξερει την κατασταση υγειας της..
οποτε οπως καταλαβαινεις υπαρχουν και χειοτεροι χαζογονεις απο σενα και ζεν ντλεπομαι κασοοοολου:p:p:p:p:p

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
αντε καλα να του ζησει και να τη χαιρεται αλλα στο μελλον να προσεχουμε τι κανουμε και κυριως τι υποστηριζουμε με τις πραξεις μας..ειμαι η μονη που δεν το βλεπω ομορφο το σκυλακι??αρχιζω και νοιωθω ασχημα δηλαδη οχι τιποτα αλλο
καλα σε συμπαθησα εγω εσενα εξαρχης, μην αισθανεσαι ασχημα! το σκυλι δεν ειναι ομορφο και δεν ξερω ποσο καλο και σαν δειγμα της φυλης ειναι. απλα εδω μεσα καποιοι θεωρουν ποιο σημαντικο ενα κενο χαζο "καλως ηρθες, κουκλι" απο το να κατσουν και να γινουν "κακοι" ενημερωνοντας τον ανθρωπο

αυτος ο "γνωστης" (ψαρωσα) που ειχε φερει σκυλο απο ιταλια (εχω παρει θεσεη για καμψεις) που εχει παει και σε εκθεση (καμια-μια-δυο-τρεις) σου προτεινε να παρεις το σκυλι απο ΒΥΒ? αμα ο ανθρωπος ειναι τεραστιος τα κανει ολα

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
ε αφου ειμαι αξιολατρευτη πως να μη με συμπαθησεις μωρε??πλακα κανω ετσι???σας το ειπα???θα παρω σκυλακι σε τρεις μονο μηνες.......\\:D/\\:D/\\:D/\\:D/\\:D/\\:D/\\:D/\\:D/\\:D/\\:D/

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
γιορκσαιρ τεριε κοριτσουμπα μικρη ναζιαρα και γαργαλιαρα.τα βλεπω αυτα και ετσι μου'ρχεται να τους ρουφηξω τη μυτουλα ρε γαμωτο ειναι φυσιολογικο???:D:D:D

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
τι σκυλι ρωτησα....?:D

Λεωνιδα...θα φαω παντοφλα απο την Βιβη και θα φταις εσυ!:paja1:
ελα και γω εχω αγορι οποτε μην αγχωνεσαι.σε μενα να ερθει η βιβη να της τα πω ολα..μη φαω γω παντοφλα μετα...:D:D:D

HerBy

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2009
73
0
ΒΟΛΟΣ/ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Ναι, αλλά ο κτηνίατρος δε φαίνεται να ανησυχεί που είναι το σημαντικότερο, έτσι δεν είναι? .
χμμμμ...!!!! παμε παλι... χμμμμμμμ!!!!!!!
Λοιπόν ο κύριος ''κτηνίατρος'' η είναι byb η εμπορεύεται στο πολύ άνετο!
Συγγνώμη Πάνο μου αλλα μετά το pm σου με το όνομα του κτηνιάτρου διαπίστωσα ότι είσαι ο 3os μέσα σε 1 μηνα που μαθαίνω πως έχει προμηθευτεί από τον εν λόγο κύριο σκύλο!
Γείτονας : μου έδωσε ο X κτηνίατρος από δικη του γεννα ένα mastiff!
Γνωστός : μου έδωσε ένα Rod από φίλο και τρίτος ο πάνος!
Ρε τι μου βρωμάει τι μου βρωμάει? :mad::mad:
λέω να κάνω μια επίσκεψη αύριο πουρνό πουρνό για να πάρω ένα σκυλάκι

Πανος-Βολος

Well-Known Member
21 Νοεμβρίου 2009
97
0
Βολος
Καλησπερα σας:)
Δεν με καταλαβες στο πμ:(Τον σκυλο δεν τον πηρα απο τον κτηνιατρο απλα τον παω σε αυτον τον κτηνιατρο:)Να μην παρεξηγουντε καταστασεις:)

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
Ρε πως το έχασα αυτο το θέμα??
Μπήκε "Bull Terrier" στην παρέα και δεν πήρα πρέφα? :D

Σου εύχομαι ευτυχισμένα χρόνια με την σκυλίτσα σου Πάνο.

Σκέφτεσαι να την ζευγαρώσεις ή θα την στειρώσεις?

Πολύ θα ήθελα τα στοιχεία του γνώστη που φέρνει ΒΤ απο Ιταλία, ίσως καταλάβω κι εγώ κάποια πράγματα που μάλλον τα έμαθα λάθος για τη φυλή.

ΥΓ. Sir Elric "τα σπας" :D:D:D