Γεια σας (Μαλτεζάκι)

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Γιατι καλε να βρει καλο groomer?
ο σκυλακος (sorry που τον ειπα κοριτσι:D) ειναι φοβερος,
περιποιημενος στην τριχα:)

βασικα απο οσο μπορω να διακρινω δεν ανηκει και στην κατηγορια που δακρυζουν τα ματια.....εαν επιτρεπεται απο που το πηρες το σκυλακι?

insanity

Well-Known Member
1 Απριλίου 2009
48
0
Γερακας Αττικης
XAXA..... καλέ αυτό είναι κουκλάκι!!!

Εγώ έχω ένα ζήτημα με τα σκυλάκια "του καναπέ", αλλά αυτός είναι γλυκας!!!!!:D:D

Να τον χαίρεσε!!!! Πάντα άσπρος!!!
Κι εγω τα ιδια...αλλα με αυτο το αστερι,ξετρελλαθηκα ρε παιδια!Γρηγορα φωτογραφιες στο photo album!(πολλες,ε Καρολινα?να χορτασουμε!):)

insanity

Well-Known Member
1 Απριλίου 2009
48
0
Γερακας Αττικης
Χαλαρώστε με τα σκυλάκια του καναπέ που έχετε όλοι "θέμα" :rolleyes:
Όχι ρατσισμούς μεταξύ μας! :)
H αληθεια ειναι οτι προτιμω τα μεγαλοσωμα αλλα λατρευω ολες τις ψυχουλες ακομη κι αυτα που μερικοι τα λενε "ασχημα" ή "κακομουτσουνα" εγω τα βρισκω χαριτωμενα.Χθες πηγα σε ενα πετ σοπ να παρω πανες(ασχετο:μας εχει καταστρεψει οικονομικα αυτο το κουταβι:p)και ειδα 2 σκυλακια που ειχανε για πωληση και τα καταλυπηθηκα!τοοοοοοοοοσο δα μικρουλια...το ενα ηταν τσιουαουα και το αλλο δεν ξερω,μαλλον μαλτεζακι,δεν τα παω καλα με τις μικροσωμες ρατσες.
Αρα δεν ειμαστε "ρατσιστες",απλως εχουμε διαφορετικες προτιμησεις...;)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
H αληθεια ειναι οτι προτιμω τα μεγαλοσωμα αλλα λατρευω ολες τις ψυχουλες ακομη κι αυτα που μερικοι τα λενε "ασχημα" ή "κακομουτσουνα" εγω τα βρισκω χαριτωμενα.Χθες πηγα σε ενα πετ σοπ να παρω πανες(ασχετο:μας εχει καταστρεψει οικονομικα αυτο το κουταβι:p)και ειδα 2 σκυλακια που ειχανε για πωληση και τα καταλυπηθηκα!τοοοοοοοοοσο δα μικρουλια...το ενα ηταν τσιουαουα και το αλλο δεν ξερω,μαλλον μαλτεζακι,δεν τα παω καλα με τις μικροσωμες ρατσες.
Αρα δεν ειμαστε "ρατσιστες",απλως εχουμε διαφορετικες προτιμησεις...;)
βρες ενα πετσοπ που να μην πουλάει κουτάβια..... εκτός απο τη συνειδητή επιλογή του να μην υποστηρίζεις τέτοιους πετσοπαδες, θα γλυτώσεις και απο το συστηματικό ψυχοπλάκωμα! :)

(συγνωμη για το οφ τοπικ)

ΥΣ: Chloe, σιγά που δεν έχουμε όλοι προτιμήσεις!!! Εμενα το ζήτημά μου δεν είναι το μέγεθος (πχ λατρεύω τα κοκεράκια), αλλά η νοοτροπία του "σκύλου του καναπέ". Ασχετα που τελικά ολα στον καναπέ καταλήγουν.... ;) Προτιμώ να μην είναι φτιαγμένος ο σκύλος για τίποτα, παρα να είναι φτιαγμένος να μπαινει σε τσάντα!

Last edited:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Συμφωνώ με την kopritis στα περί πετ σοπ.
Όλοι προτιμούμε κάποια σκυλιά έναντι άλλων, αλλά εκφράσεις όπως "έχω θέμα με..." υποδηλώνουν αντιπάθεια.
Συγγνώμη κι από μένα για το off topic.

dimiv

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2008
506
0
51
Αθήνα
Χθες πηγα σε ενα πετ σοπ να παρω πανες(ασχετο:μας εχει καταστρεψει οικονομικα αυτο το κουταβι:p)και ειδα 2 σκυλακια που ειχανε για πωληση και τα καταλυπηθηκα!;)
αντί για πάνες μπορεί να πάρεις εφημερίδες ..κάνουν την ίδια δουλειά και δεν κοστίζουν-

αν δεν θες να λυπάσαι τα σκυλάκια που είναι στην γυάλα μην ψωνίζεις απο petshop που πουλάνε ζώα..

σόρρυ για το off topic

γράφαμε και οι τρεις ταυτόχρονα ...

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
49
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Αντί για πάνες πάρε από το super market τις αντίστοιχες που βάζουνε στα παιδικά κρεβατάκια. Πιο φθηνή και κάνει την ίδια δουλειά.

Αν και εγώ δεν είμαι φαν της πάνας, ποιός μου λεει ότι μετά δε θα βλέπει το χαλί σα μια ωραία μεγάλη τουαλέτα;

insanity

Well-Known Member
1 Απριλίου 2009
48
0
Γερακας Αττικης
Κι εγω σορυ για το οφτοπικ αλλα αν θα μπορουσατε να με βοηθησετε και να μου στειλετε pm αν γνωριζετε καποια τετοια πετ σοπ θα το εκτιμουσα!Ευχαριστω πολυ παιδια....;)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Συμφωνώ με την kopritis στα περί πετ σοπ.
Όλοι προτιμούμε κάποια σκυλιά έναντι άλλων, αλλά εκφράσεις όπως "έχω θέμα με..." υποδηλώνουν αντιπάθεια.
Συγγνώμη κι από μένα για το off topic.

Καλά καλά μη θυμώνεις!! :p:p

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Tι σκυλάκια του καναπέ εδώ έχω δει ημίαιμο φαρδύ πλάτη σε κρεβάτι και σε καναπέ και μαλτεζάκη σε μπαλκόνι, οποτε τι καναπές..
Aρα δεν υπάρχουν καναπέδες και κρεβατια μονο πως θέλω το σκυλάκι μου..:)

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
.........να προσθεσω και μαλτεζο-γκριφον 5 κιλων με αλυσιδα 5 μετρων ιδανικη για ελληνικο ποιμενικο σε αυλη:mad:

Marzenaki

Member
20 Φεβρουαρίου 2009
17
0
Έιστε όλοι πολύ καλοί!! ;)
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια!
Το σκυλάκι το έφερα από την Πολωνία.
Είναι καθαρόαιμο. Δεν το κουρεύω γιατί θελω
να το πάω έκθεση. Ελπίζω να τα πάει καλα.:rolleyes:
Τώρα δεν δακρύζει, αλλα όταν αλαζε τα δοντια
είχαμε και εμείς μεγάλο πρόβλημα με κόκκινα
ματάκια. Lolli είναι πολύ ύσηχο και κάλο σκυλάκι.
Το λατρεύει ολη οικογένεια μου. <3
Σκέφτομαι να πάρω και μια σκυλίτσα του χρόνου... :)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Tι να την κανεις την σκυλίτσα..
Mόλις πήρες το σκυλάκι σου..
Kάτσε να χαρείς αυτό πρώτα και όταν μεγαλώσουν κάποια στιγμή παίρνεις και άλλο..(γνωμη μου!!):):)

Αλήθεια αν επιτρέπεται γιατί θέλεις να πάρεις τόσο σύντομα και κοριτσάκι?
Κοριτσάκι να υποθέσω για να μην πλακώνονται..
Τόσο νωρίς όμως?:)

Marzenaki

Member
20 Φεβρουαρίου 2009
17
0
Είναι το όνειρο μου να έχω ακόμα ενα Μαλτεζάκι .
Ελπίζω να πραγματοποιήφει. Δεν λέω να το πάρω αύριο και όλας....
Πρέπει να βρω πρώτα κάποιο καλό εκτροφέα και "να παpαγγείλω
το μωράκι μου... Τέτοια πράγματα χρείαζονται χρόνο.
Μεχρι να γεννηθεί, να μεγαλώσει λίγο, να περάσουν μερικές μήνες :D
Μετά θα έχω 2 φορές ποίο πολύ αγάπη στο σπίτι..... :p

Last edited: