Να επιμινεις μεχρι να τους βρεις καλα κανεις.Ευχαριστω παιδια για το ενδιαφερον!!
Το θεμα μου ειναι οτι δεν βρισκω τηλ για επικοινωνια με το δικεπαζ και στο stray.gr πηρα δυο φορες αλλα δεν βρηκα καποιον και εστειλα email και περιμενω απαντηση αλλιως θα ξαναπαρω μεχρι να τους βρω!
Θα κοιταξω και στο φορουμ που δεν το ειχα υπ οψιν μου!!
Ποιος να σε παρεξηγήσει?Ευχαριστω πολυ!! Μονο μην με παρεξηγειται που κανω πολλες ερωτησεις και δεν αποφασιζω ευκολα απλα θελω το σκυλακι να αρεσει σε ολη την οικογενεια και αφου ειναι τετραμελης φανταζεστε οτι ειναι αρκετα δυσκολο
μην ανισιχεις την mareco πρεπει να την ειχα τρελανει στις ερωτησεις πρωτου παρω τον Τζερακο. και εγω εψαχνα κατι που να ειναι στα μετρα μου και της οικογενειας μου χρονο μου πηρε να βρω τον Τζερυ. Και να τωρα ειμαστε ολοι ευτιχισμενοι. οποτε καλητερα ρωτα και ενημερωσουν οσο περισσοτερο μπορης (δεν παθαινουμε και τιποτα να απανταμε ) για να κανεις την καλητερη επιλογηΕυχαριστω πολυ!! Μονο μην με παρεξηγειται που κανω πολλες ερωτησεις και δεν αποφασιζω ευκολα απλα θελω το σκυλακι να αρεσει σε ολη την οικογενεια και αφου ειναι τετραμελης φανταζεστε οτι ειναι αρκετα δυσκολο