Γεια σας! Βοήθεια στην επιλογή σκύλου!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Τι άποψη να σου πούμε;
Επικοινωνείς, κλείνεις ραντεβού και πας μια βόλτα να δεις τα σκυλιά από κοντά.
Το θέμα είναι, να βρεις την φάτσα που σου κάνει κλικ και να αποφασίσεις :)
Τις αγγελίες του φόρουμ τις κοίταξες; :rolleyes:

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
γιατι δεν παιρνεις τηλεφωνο στο ΔΙΚΕΠΑΖ να κλισεις ραντεβου και να πας απο κει να τα δεις και απο κοντα?

Με προλαβατε mareco :p

υπαρχουν και πολλες αγγελιες οχι μονο απο το φορουμ αλλα και στο google να δεις (χαριζονται κουταβια,σκυλια οτι θες τελος παντον-μην ειναι απο ιδιοτες) θα βρεις παρα πολλα και ομορφα!

Last edited:

pavlos15

Member
12 Ιουνίου 2011
18
0
Νικαια
Ευχαριστω παιδια για το ενδιαφερον!!
Το θεμα μου ειναι οτι δεν βρισκω τηλ για επικοινωνια με το δικεπαζ και στο stray.gr πηρα δυο φορες αλλα δεν βρηκα καποιον και εστειλα email και περιμενω απαντηση αλλιως θα ξαναπαρω μεχρι να τους βρω:)!
Θα κοιταξω και στο φορουμ που δεν το ειχα υπ οψιν μου!!

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Ευχαριστω παιδια για το ενδιαφερον!!
Το θεμα μου ειναι οτι δεν βρισκω τηλ για επικοινωνια με το δικεπαζ και στο stray.gr πηρα δυο φορες αλλα δεν βρηκα καποιον και εστειλα email και περιμενω απαντηση αλλιως θα ξαναπαρω μεχρι να τους βρω:)!
Θα κοιταξω και στο φορουμ που δεν το ειχα υπ οψιν μου!!
Να επιμινεις μεχρι να τους βρεις :p καλα κανεις. :)

κοιτα και αυτο

Είναι ενός έτους, στειρωμένη, φιλικότατη,
γλυκύτατη και ... αδέσποτη...! Τη λένε Μπέμπα.
Αν ενδιαφέρεσαι για το πιο χαρούμενο σκυλούδι του κόσμου,
κάλεσε στο 6944316236

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2102825170466.2127227.1240568740 αν εχεις facebook τσεκαρε το

pavlos15

Member
12 Ιουνίου 2011
18
0
Νικαια
Ευχαριστω πολυ!! Μονο μην με παρεξηγειται που κανω πολλες ερωτησεις και δεν αποφασιζω ευκολα απλα θελω το σκυλακι να αρεσει σε ολη την οικογενεια και αφου ειναι τετραμελης φανταζεστε οτι ειναι αρκετα δυσκολο:)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ευχαριστω πολυ!! Μονο μην με παρεξηγειται που κανω πολλες ερωτησεις και δεν αποφασιζω ευκολα απλα θελω το σκυλακι να αρεσει σε ολη την οικογενεια και αφου ειναι τετραμελης φανταζεστε οτι ειναι αρκετα δυσκολο:)
Ποιος να σε παρεξηγήσει?
Αν ήταν όλοι έτσι όπως είσαι εσύ και ψάχνεις τα πάντα όσον αφορά τις συνθήκες ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος αγαπητέ Παύλο!
Κάνε δουλειά σου...και μην ανησυχείς...εδώ είμαστε για να μιλάμε!

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
μην ανισιχεις :p την mareco πρεπει να την ειχα τρελανει στις ερωτησεις πρωτου παρω τον Τζερακο. και εγω εψαχνα κατι που να ειναι στα μετρα μου και της οικογενειας μου χρονο μου πηρε να βρω τον Τζερυ. Και να τωρα ειμαστε ολοι ευτιχισμενοι. οποτε καλητερα ρωτα και ενημερωσουν οσο περισσοτερο μπορης (δεν παθαινουμε και τιποτα να απανταμε :p) για να κανεις την καλητερη επιλογη