Γεια και χαρα σε όλους.

Crazy North

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
191
0
Athens
Αgathe lol. Σ ευχαριστω για το ενδιαφερον σου όπως και να χει.

Diablo αυτα τα αν δεν το φαει σε εαν 20λεπτο δεν ισχυουν σε εμάε δοξα το θεό. Σε 5 λεπτα το πολυ δεν υπαρχει τιποτα. Λεγοντας καλο θα ειναι, εννοουσες καλο θα ειναι τα σαββατοκυριακα που ειμαστε σπιτι να τις το σπαω στα 3??

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
ναι crazy γιατί τώρα είναι στην ανάπτυξη χρειάζεται όλες τις βιταμίνες πρωτεΐνες που τις παρέχει η ξηρά.οποτε καλλίτερο θα είναι αφού λες ότι τρώει με όρεξη.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Δεν το τρωει μνομιάς. Σε 2 μεριδες το τρωει αφου μου ειναι αδυνατον να τις δινω 3. Λείπω ενα 8-9ωρο απ το σπιτι καθημερινά και ετσι δεν εχω δυνατοτητα για μεσημεριανο ταισμα. Τρωει 75 gr το πρωι στις 8 και αλλα 75 κατα τις 6 το απογευμα. Τα σαββατοκυριακα μπορω να της το σπασω στα 3 αλλα μηπως θα της χαλασω τον κύκλο??
2 γεύματα είναι λίγα για την ηλικία της. Θα μπορούσες να την τάιζες 8 - 6 και 10 τις καθημερινές και τα σκ αντί για 6 πιο νωρίς

Crazy North

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
191
0
Athens
Eκανα τα γευματα της 3 απο σημερα οπως μου ειπατε. Δεν τα ετρωγε με τοση λαιμαργια και σταματουσε οταν ειχε φαει το 80-90% τη τροφης. Εννοειται οτι μετα απο 10 λεπτα της το επαιρνα. Της αλλαξα και τροφη. Πηρα Acana .Εχει μαθει την τουαλετα της αψογα. Το μονο μας προβλημα ειναι το δαγκωμα. Οχι δυνατο αλλα ολοι ξερετε οτι τα δοντακια των κουταβιων ειναι ξυραφια. Καμια συμβουλη εκτος απ τα ''αουτς'' κτλ? Επισης πολυ αέριοοο, μολις με κερασε μια.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Γιατί της άλλαξες τροφή;
Είχες πρόβλημα με την προηγούμενη; Απ' ότι έχω συμπεράνει απ' όσα λες, μάλλον όχι. Είχε και με την προηγούμενη τροφή, αέρια;
Τουλάχιστον το έκανες σταδιακά ή μπαμ και κάτω;

Crazy North

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
191
0
Athens
Δεν ειχα προβλημα με την προηγουμενη οχι. Απλως ηθελα να παω σε καλυτερη ποιοτικα. Το μεσημερι εβαλα σχεδον μιση μιση. το βραδυ εβαλα 80% κανιυρια 20% παλια. Και με την προηγουμενη ειχε συχνες αφοδευσεις και αέρια.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
να σου ζήσει :) έχουμε τον ίδιο καναπέ και είχα και παρόμοιο σκυλάκι που κοιμόταν ετσι πάνω στο μαξιλάρι :(τι μου θύμησες ....

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
Δεν ειχα προβλημα με την προηγουμενη οχι. Απλως ηθελα να παω σε καλυτερη ποιοτικα. Το μεσημερι εβαλα σχεδον μιση μιση. το βραδυ εβαλα 80% κανιυρια 20% παλια. Και με την προηγουμενη ειχε συχνες αφοδευσεις και αέρια.
εγω για μεταβαση απο μια τροφη σε αλλη αφηνω να περασουνε 5-6 μερες. Την πρωτη μερα 80% παλια 20% καινουργια τροφη την δευτερη παλι το ιδιο ποσοστο και απο την τριτη μερα 60/40, την τεταρτη μερα 40/60 κτλ. Εσυ το εκανες σε μια μερα μονο ?

Crazy North

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
191
0
Athens
Nαι την αλλαξα σχεδον αμμεσα γιατι ενω ετρωγε την προηγουμενη εκανε πολλες φορες κακα τα οποια μυριζαν απιστευτα ασχημα και αεριζοταν πολυ συχνα. Τελος παντων το μεγαλυτερο προβλημα μου ειναι οτι όποτε δεν της δινω σημασια και οποτε τη μαλωνω με εντονη φωνη, ακομα και σε δυνατο ''μη'' ξεσηκωνει τον κοσμο απ το γαβγισμα.