Γεια και χαρά σε όλους σας....

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Κάνεις ένα πολύ μεγάλο λάθος!
Πληρώνοντας ακριβότερα στον εκτροφέα δεν κερδίζεις τα μετάλλια των προγόνων, αλλά τον σωστό χαρακτήρα και την όσο το δυνατόν μικρότερη πιθανότητα για κληρονομήσιμες ασθένειες στο κουτάβι σου!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Θα στο πω οοοσο πιο κατανοητα μπορω:
Αν παρεις απο πετσοπ,δε θα γλυτωσεις λεφτα!Θα δωσεις παραπανω σε γιατρους!Πολλα παραπανω!Δεν ειναι οτι ετυχε σε εμενα.Ειναι κανονας.Πρεπει να εχεις το κοκαλακι της νυχτεριδας να μη σου βγαλει προβληματα υγειας και συμπεροφορας.Ενα απο τα δυο θα βγαλει ΣΙΓΟΥΡΑ!Ειναι γιγαντοσωμη ρατσα και οτι και απο τα δυο να βγαλει,θα φτυσεις αιμα!

Δεν ειναι οτι θα βγει απλα ελαττωματικο οπως λες!Ξερεις τι παλευω εγω αυτη την περιοδο;Να μη μου παραλυσει!Το αντιλαμβανεσαι;Κουταβι του ειχα κανει 3 εγχειρισεις στα ματια.Ολα αυτα ειναι κληρονομικα!Και ειναι μολις 2 χρονων!Καταλαβε το!!!!!!!

Εγω δεν το πηρα απο μαγαζι;Γιατι λες να στα λεω αυτα;Μηπως ειμαι εκτροφεας;Μηπως εχω συμφερον;Ακουσε με!Το σκυλι το ειχα παρει 700€ με πεντιγκρι,με εγγυηση οτι δε θα παθει δυσπλασια,κτλ και ομως εχω κανει το γιατρο κολλητο!Μην κλεινεις ματια και αυτια!

Κι εγω για μεταλεια και τιτλους χ..στηκα!Ενα υγιη ψυχικα και σωματικα σκυλο αυτης της ρατσας ηθελα!

Προσπαθω απεγνωσμενα να σε μεταπεισω για καλο δικο σου,του σκυλου και αφου σε ενδιαφερει...και της τσεπης σου!Θα το μετανιωσεις και δε θα ξερεις απο που να τρεχεις...Ειναι ευαισθητα σκυλια!Θα το φωναζω οσο μπορω!

ΜΗ ΠΑΡΕΙΣ ΣΚΥΛΟ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙ!

Last edited:

Rotweiler

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2010
50
0
athens
Φιλαρακη μου σκυλακο αυτα που λες υσχειουν απο οσο εχω ακουσει και απο αλλους απλα μπορει σε εμενα για καλη μου τυχη να μην εγινε τπτ απο αυτα...Το πινσερακι μου το ειχα παρει απο πετ σοπ και μεχρη τωρα που ειναι 2μιση χρωνον δεν εχει πα8ει τπτ δεν ξερω αν στο μελλον που ποτε να μην γινει...Αλλα οντος πολλα ακουγονται για τα πετ σοπ και εχουν δικιο που στα λενε αυτα φιλε μου...

sistanakos

Active Member
21 Ιουλίου 2010
27
0
Ag.Dimitrios
Θα στο πω οοοσο πιο κατανοητα μπορω:

Εγω δεν το πηρα απο μαγαζι;Γιατι λες να στα λεω αυτα;Μηπως ειμαι εκτροφεας;Μηπως εχω συμφερον;Ακουσε με!Το σκυλι το ειχα παρει 700€ με πεντιγκρι,με εγγυηση οτι δε θα παθει δυσπλασια,κτλ και ομως εχω κανει το γιατρο κολλητο!Μην κλεινεις ματια και αυτια!

Κι εγω για μεταλεια και τιτλους χ..στηκα!Ενα υγιη ψυχικα και σωματικα σκυλο αυτης της ρατσας ηθελα!

Προσπαθω απεγνωσμενα να σε μεταπεισω για καλο δικο σου,του σκυλου και αφου σε ενδιαφερει...και της τσεπης σου!Θα το μετανιωσεις και δε θα ξερεις απο που να τρεχεις...Ειναι ευαισθητα σκυλια!Θα το φωναζω οσο μπορω!

ΜΗ ΠΑΡΕΙΣ ΣΚΥΛΟ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙ!

skylako σε ευχαριστω για την προσπαθεια που κανεις στο να το καταλαβω..
εγω δεν τα εχω με τα εκτροφεια ,ισα ισα μακαρι να μπορουσα να εχω κ εγω ενα εκτροφειο!!
απλα δεν ξερω κ πολλα πολλα για αυτην την περιπτωση.ετσι λεω απλα ποια ειναι η αποψη μου για το θεμα κ οποιος
γνωριζει καλυτερα κ εχει καποια εμπειρια μου το λεει..κ ευχαριστω για αυτο..!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Φιλαρακη μου σκυλακο αυτα που λες υσχειουν απο οσο εχω ακουσει και απο αλλους απλα μπορει σε εμενα για καλη μου τυχη να μην εγινε τπτ απο αυτα...Το πινσερακι μου το ειχα παρει απο πετ σοπ και μεχρη τωρα που ειναι 2μιση χρωνον δεν εχει πα8ει τπτ δεν ξερω αν στο μελλον που ποτε να μην γινει...Αλλα οντος πολλα ακουγονται για τα πετ σοπ και εχουν δικιο που στα λενε αυτα φιλε μου...
Τα πινσερακια, οπως πολλες μικροσωμες φυλες, ακομα και αν προερχονται απο πετ σοπ, ειναι πολυ λιγοτερο ευαλωτα σε καποιες παθησεις, οπως πχ η δυσπλασια. Μπορει ομως να εμφανισει προβλημα με την καρδια και αλλες παθησεις. Τα πετ-σοπένια συχνα παραείναι νευρικα, φοβικα και αλλοπροσαλλοι προβληματικοι χαρακτηρες.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Και οι Μεγάλοι Δανοί είναι μία φυλή πολύ ευπαθής...όπως σχεδόν όλα τα γιγαντόσωμα...οπότε όταν μιλάμε για τέτοιες ράτσες είναι ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να το πάρεις από έναν αξιόπιστο εκτροφέα και όχι από pet shop η από ιδιώτη...ακόμα και να στο χάριζαν...
Τι να το κάνεις αυτό όταν θα κλαις τον σκύλο σου πριν προλάβει να φτάσει καν τα 5 του χρόνια... και πολλά λέω...