Θα στο πω οοοσο πιο κατανοητα μπορω:
Αν παρεις απο πετσοπ,δε θα γλυτωσεις λεφτα!Θα δωσεις παραπανω σε γιατρους!Πολλα παραπανω!Δεν ειναι οτι ετυχε σε εμενα.Ειναι κανονας.Πρεπει να εχεις το κοκαλακι της νυχτεριδας να μη σου βγαλει προβληματα υγειας και συμπεροφορας.Ενα απο τα δυο θα βγαλει ΣΙΓΟΥΡΑ!Ειναι γιγαντοσωμη ρατσα και οτι και απο τα δυο να βγαλει,θα φτυσεις αιμα!
Δεν ειναι οτι θα βγει απλα ελαττωματικο οπως λες!Ξερεις τι παλευω εγω αυτη την περιοδο;Να μη μου παραλυσει!Το αντιλαμβανεσαι;Κουταβι του ειχα κανει 3 εγχειρισεις στα ματια.Ολα αυτα ειναι κληρονομικα!Και ειναι μολις 2 χρονων!Καταλαβε το!!!!!!!
Εγω δεν το πηρα απο μαγαζι;Γιατι λες να στα λεω αυτα;Μηπως ειμαι εκτροφεας;Μηπως εχω συμφερον;Ακουσε με!Το σκυλι το ειχα παρει 700€ με πεντιγκρι,με εγγυηση οτι δε θα παθει δυσπλασια,κτλ και ομως εχω κανει το γιατρο κολλητο!Μην κλεινεις ματια και αυτια!
Κι εγω για μεταλεια και τιτλους χ..στηκα!Ενα υγιη ψυχικα και σωματικα σκυλο αυτης της ρατσας ηθελα!
Προσπαθω απεγνωσμενα να σε μεταπεισω για καλο δικο σου,του σκυλου και αφου σε ενδιαφερει...και της τσεπης σου!Θα το μετανιωσεις και δε θα ξερεις απο που να τρεχεις...Ειναι ευαισθητα σκυλια!Θα το φωναζω οσο μπορω!
ΜΗ ΠΑΡΕΙΣ ΣΚΥΛΟ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙ!