Γεια και καλώς σας βρήκα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.112
Για το οποίο γνωστό μοτίβο, πάλι δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να υπερισχύσει η μία ή η άλλη άποψη.
Ας κάνει ο καθένας, ότι κρίνει καλύτερο. Απλώς, να μην γκρινιάζει εκ των υστέρων για τις συνέπειες, της ίσως λάθος επιλογής του.

bouboul

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
420
2
Δάμη...να σου εξηγήσω το εξής...

Το φόρουμ στο οποίο μπήκες, έχει άποψη. Συγκεκριμένη. Και την υπερασπίζεται με πάθος.
το γράφει κάπου όταν κάνουμε εγγραφή?
αυτό που λες είναι τραγικό και αν δεν είναι δικό σου το φόρουμ κακώς σε αφήνει ο ιδιοκτήτης και τον εκθέτεις!

αν δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ κι επειδή θα το σβήσεις το ποστ,στείλε μου πμ να σου εξηγήσω τι εννοώ η μετάφερε το σε καινούριο θέμα να κάνουμε....αντίλογο!
έχω όλη την καλή διάθεση να σου εξηγήσω

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
αυτό που λες είναι τραγικό και αν δεν είναι δικό σου το φόρουμ κακώς σε αφήνει ο ιδιοκτήτης και τον εκθέτεις!

αν δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ κι επειδή θα το σβήσεις το ποστ,στείλε μου πμ να σου εξηγήσω τι εννοώ η μετάφερε το σε καινούριο θέμα να κάνουμε....αντίλογο!
+1

Blacksatin

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
317
57
Neo Irakleio, Athens, Greece
Είναι κάποια μέλη που με τον τρόπο που εκφράζουν τη γνώμη τους, συνέχεια, απόλυτα και ειρωνικά, δημιουργούν ακατάπαυστα προβληματα και τσακωμους/ εντάσεις στο φόρουμ... Δεν είναι πολύ όμορφο αυτό, κι αν δεν το καταλαβαίνουν μόνοι τους θα έπρεπε να κάνουν κάτι αυτοί που μπορούν...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.112

Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημά σου ακριβώς ποιό είναι.
Ούτε και με ενδιαφέρει να μου εξηγήσεις.
Το φόρουμ έχει μια γραμμή. Να ενημερώνει τον κόσμο, ότι δεν είναι επιθυμητή η απόκτηση σκύλου, με τρόπο πλέον των ενδεδειγμένων. Οπως επίσης και το χωρίς λόγο, ζευγάρωμα των σκύλων.
Αν έχεις άλλη άποψη, μπορείς να την εκφέρεις. Δεν στο απαγόρευσε κανείς.

Για οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα έχεις, ο ιδιοκτήτης του φόρουμ, έχει πμ και e-mail.
Εγώ δεν έχω κανέναν λόγο, να κάνω καμμία πριβέ συζήτηση μαζί σου.

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Είναι κάποια μέλη που με τον τρόπο που εκφράζουν τη γνώμη τους, συνέχεια, απόλυτα και ειρωνικά, δημιουργούν ακατάπαυστα προβληματα και τσακωμους/ εντάσεις στο φόρουμ... Δεν είναι πολύ όμορφο αυτό, κι αν δεν το καταλαβαίνουν μόνοι τους θα έπρεπε να κάνουν κάτι αυτοί που μπορούν...
Συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω