Γεια και καλώς σας βρήκα

Δάμη

Member
28 Μαρτίου 2013
16
0
Βόλος
το όνομα του εκτροφέα είναι Ηλίας Οικονόμου. Τώρα για τα άλλα που είπες συμφωνώ. Αλλά δε μπορούμε να τα έχουμε και όλα. οι γονείς διαφωνούν με το μέσα άρα πρέπει να συμβιβαστώ όμως αφού έχω τη δυνατότητα να μείνω κάπου που ο σκύλος μέσα δεκτός..... νομίζω πως θα αρπάξω αυτή την ευκαιρία γιατί θέλω ο Μάρκος να είναι ευτυχισμένος και υγιής.

Last edited:

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Το σκυλί στη δεύτερη φωτογραφία "φέρνει" λίγο στην Ηλέκτρα ή εμένα μου φαίνεται;
Να σου ζήσουν και τα 3.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Παιδιά κάτι ακόμα. Ξέρω ότι τα σκυλιά καλό είναι να είναι μέσα στο σπιτι αλλά η μάνα μου δε θέλει. Τα χαλιά και τα χαλιά όλη την ώρα. Οπότε τον είχα στην αρχή στο δωμάτιο Μου. Κάποια στιγμή τρύπωσε και πήγε στο καλό το χαλί οπότε αναγκάστηκα να τον βγάλω έξω. Αλλά δεν στεναχωρήθηκα η αλήθεια είναι γιατί ξέρω ότι τα λαμπραντορ είναι σκυλιά με τρελή ενέργεια και ότι δεν είναι για μέσα. Αλλά διάβασα και έψαξα καλύτερα και επηρεάστηκα και από εδώ. Οπότε έχω δύο επιλογές: 1. Μένω στο βουνό και στην εξοχή και ο σκύλος μένει έξω λόγω γονέων. 2. Μετακόμιση μΕ τον αδερφό μου στην πολη και τον περνώ μαζί μου μέσα στο σπίτι. Θα ήθελα τη συμβουλή σας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μην μπερδεύεις την τρελή ενέργεια με το ζω στον κήπο. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Ένας σκύλος που ζει στον κήπο όλη μέρα δεν εκτονώνει την τρελή του ενέργεια, βαριέται και πιθανότατα να κάθεται όλη μέρα. Ο δικός μου όταν πάμε σε αλάνα για παιχνίδι αν δεν του δώσω ερεθίσματα και δεν τον τσιγκλίσω μπορεί να κάθεται και να μασουλάει ένα ξύλο. Και ζει σε διαμέρισμα. Τον ενδιαφέρει να είναι παντού μαζί μου πάνω από όλα και φυσικά και να τρέχει και να κουράζεται.
Τώρα όσο για την ερώτηση σου , δεν είμαστε αρμόδιοι να απαντησουμε στο πως θα διαμορφώσει την ζωή του ο κάθε άνθρωπος. Να ξέρεις πάντως πως με σωστή εκπαίδευση και πολύ εκτόνωση ο σκύλος μέσα στο σπίτι είναι τύπος και υπογραμμός. Οποιοσδήποτε σκύλος. Οπότε θα σου πρότεινα να κουραστείς περισσότερο να τον μάθεις να ζει μέσα μαζί σας.

Δάμη

Member
28 Μαρτίου 2013
16
0
Βόλος
συμφωνω απόλυτα αλλα αν με το "μεσα μαζι σας" εννοεις με τους γονεις μου δεν το νομιζω. ουτος ή αλλος ετοιμαζα δωματιο στο σπιτι του αδερφου μου(της οικογενειας δηλαδη) γιατι ειμαι σε ηλικια για μετακομιση σε "δικο μου" σπιτι. Ευκαιρία είναι να εκπαιδευτει και ο Μαρκος μεσα.

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Eγω παλι αν ειχα την δυνατοτητα να εχω τα σκυλια μου στον κηπο του σπιτιου μου η να παρω το ενα μαζι μου κ να ζησουμε σε ενα διαμερισμα στην πολη σαφως θα διαλεγα το πρωτο, οπως κ εκανα!
Το σκυλι δεν ζει παρατημενο σε μια αυλη, ειναι με την αγελη του, δλδ τα αλλα σκυλια!
Μια χαρα εισαι λοιπον στην εξοχη κοπελα μου κ μια χαρα ο σκυλος ειναι εκει που ειναι!
Ασχολησου μεσα στην μερα λιγες ωρες δημιουργικα μαζι του κ ας καθετε ολη την υπολοιπη μερα παρεα με τα αλλα σκυλακια σου......

Δάμη

Member
28 Μαρτίου 2013
16
0
Βόλος
ευχαριστώ φίλε μου που μου άνοιξες τα μάτια το μόνο που ξέρω είναι ότι επηρεάστηκα τόσο από το λιθοβολισμό που δέχτηκα ακόμα δεν μπήκα στο φόρουμ και δε σεβάστηκα τη δική μου επιθυμία αλλά και του σκύλου μου. Είμαι χαρούμενη που ζω κοντά στη φύση καθώς τη λατρεύω και ο Μάρκος τρελαίνεται να παίζει με τη Θηρώ και τον Γραίκο και τα κουτάβια τους. Τρέχει όσο θέλει και έχει το ολοδικό του σπίτι για να απομονώνεται όποτε θέλει. επίσης έχει ανθρώπινη επαφή από το πρωί μέχρι το βράδυ. και ρωτάω τώρα... τι άλλο θέλει ένα σκυλί?

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
σε καταλαβαίνω που τον έχεις έξω γιατί και εμένα όταν έφερα την Μπέλα την θέλανε έξω όμως τους μούρλανα και τελικά στο εξοχικό επειδή ήταν μεγάλο το σπίτι με ανοικτά παράθυρα δεν γινόταν να μην μπεί και όταν την ζήσανε πιό κοντά τους και είδαν πώς απο μόνη της πήγαινε και κατούραγε έξω την αγαπήσανε.

σχετικά με το πώς έχουν ενέργεια και είναι για κήπο κάνεις λάθος,τα λαμπραντόρ συγκεκριμένα γιατί έχω αν όχι το πιό εξαιρετικό δείγμα(απο ιδιώτη) θέλει συνεχώς να είναι με κάποιον και αυτό είναι που απολαμβάνει.αν την αφήσω έξω δεν κάνει τίποτα εκτός να την πιάσει βαρεμάρα και θα αρχίσει να σκάβει το γκαζόν η να κάνει πράγματα που δεν τα κάνει μέσα,άσε που αρχίζει και γκρινιάζει να μπεί πάλι.

βέβαια θα έχει την παρέα του ο σκύλος σου αλλά δεν νομίζω να τον παίζουν τα τσοπανόσκυλα όσο μεγαλώνει.

όπως και να έχει όμορφος και να τον χαίρεσαι.

Last edited:

peris

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2013
179
0
Πάτρα
Δάμη μια χαρα εισαι εκει,δεν χρειαζετε να τον κλεισεις σε διαμερισμα τον σκυλο σου,οπως τα λες μια χαρα ειναι στην αυλη αφου εχει τον χώρο του ,τα αλλα δύο για παρέα να παίζει και εσάς να ασχολήσται μαζί του,και εγώ στην αυλή σε χώρο δικό του τον έχω γιατι δεν μου αρέσει και εμένα το σκυλί(ειδικα μεγαλοσωμο για μέσα στο σπιτι)για πολλους λογους.

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
Eγω παλι αν ειχα την δυνατοτητα να εχω τα σκυλια μου στον κηπο του σπιτιου μου η να παρω το ενα μαζι μου κ να ζησουμε σε ενα διαμερισμα στην πολη σαφως θα διαλεγα το πρωτο, οπως κ εκανα!
Το σκυλι δεν ζει παρατημενο σε μια αυλη, ειναι με την αγελη του, δλδ τα αλλα σκυλια!
Μια χαρα εισαι λοιπον στην εξοχη κοπελα μου κ μια χαρα ο σκυλος ειναι εκει που ειναι!
Ασχολησου μεσα στην μερα λιγες ωρες δημιουργικα μαζι του κ ας καθετε ολη την υπολοιπη μερα παρεα με τα αλλα σκυλακια σου......
δικος μας! σε γραφω στην λιστα,στειλε αφμ και ενα αποκομα δεη!

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
δικος μας! σε γραφω στην λιστα,στειλε αφμ και ενα αποκομα δεη!
Χαχαχαχα!
Ε τι να κανουμε.... ειμαστε κ μερικοι που εχουμε αλλη αποψη για το "μεσα"......
Τα παραπανω αστα γιατι τελευταια φορα που τα εδωσα, λογαριασμος ηρθε.....!!:cool:

kiriakos22

Well-Known Member
26 Μαϊου 2012
224
0
Καλως ηρθες και να σου ζησει ο μικρος!Ειναι σκετος κουκλος(βασικα και τα 3 ειναι)!

Τωρα...το ματι μου επεσε εδω...
και ο Μάρκος τρελαίνεται να παίζει με τη Θηρώ και τον Γραίκο και τα κουτάβια τους.
Εχουν ζευγαρωσει τα σκυλια μεταξυ τους;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.112
...ο Μάρκος τρελαίνεται να παίζει με τη Θηρώ και τον Γραίκο και τα κουτάβια τους.
Συμμετέχετε σε κάποιο πρόγραμμα αναπαραγωγής του ΟΦΕΠ;
Για τον κύριο Ηλία Οικονόμου, δεν βρίσκω τίποτα κολακευτικό να πω, ως εκτροφέας. Αντιθέτως... Αν είναι και κανονικός εκτροφέας δηλαδή, κάτι που βέβαια, είναι εύκολο να αποδειχθεί.

Ετσι...για να σου βάλω μερικά ακόμη πετραδάκια, στον λιθοβολισμό που δέχτηκες.
Και βλέπουμε...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
H άλλη άποψη είναι λιθοβολισμός;
Aπορώ πραγματικά γιατί κάνω τον κόπο και απαντάω..

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
ε ενταξει... φαινεται οτι ο εκτροφεας ηλιας οικονομου δεν εχει ενημερωθει οτι δεν δινουμε τα κουταβια 1+ κατι μηνων ,,,,,,,,, ==))

Δάμη

Member
28 Μαρτίου 2013
16
0
Βόλος
δεν ειπα οτι η αλλα αποψη ειναι ο λιθοβολισμος αλλα θα μπορουσατε να με συμβουλεψετε τι να κανω γι'αυτο μπηκα και αυτο το φορουμ αντι να μου λετε το σκυλι δεν ειναι λαμπραντορ ο εκτροφεας αυτο και αυτο τα τσομπανοσκυλα κτλ. μονο που δε με βρισατε. λες και λεω ψεμματα ή κατι τετοιο. ο ηλιας και βεβαια ειναι ενημερωμενος οτι δεν δινονται κατω απο 2 μηνων τα κουταβια απλα για πολλοστή φορα φολιασαν τη σκυλα του και τα μεγαλωσε μονος του με μπιμπερο και τα κουταβια ηταν πολλα. συγνωμη δηλαδη που ηθελα να βοηθησω.

ναι τα αλλα δυο ζευγαρωσαν και οχι δε συμμετεχουμε στον οφεπ.