Γεια και απο εμενα

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Θελω να σας ευχαριστησω παρα πολυ για τις συμβουλες σας.ειμαι ανθρωπος που εχω μαθει να ακουω, να μην το παιζω ποτε εξυπνος και πραγματικα εδω στο φορουμ μπορεις να μαθεις παρα πολλα πραγματα απο καταπληκτικους ανθρωπους.μπαινω διαβαζω καθε μερα και καθε μερα ανακαλυπτω κατι καινουριο.δεν ξανα ειχα ποτε μου σκυλο και ειναι φυσικο και επομενο οι αποριες μου να ειναι παρα πολλες.φυσικα και το καλυτερο ειναι το σκυλι να εχει χαρτια και να ειναι απο ενα σωστο εκτροφεα.κανεις δεν αντιλεγει.φυσικα και εχει γεμισει ο τοπος αδεσποτα.μεγα λαθος.οπως εγραψα και παραπανω ειναι κατι που δεν θα κανω γιατί δεν συμφωνω με τις ατελειωτες γεννες των σκυλιων.τωρα καποιος αλλος μπορει να μου πει καλα δεν ειχες ποτε σου σκυλο και πηρες ροττ;ισως και αυτο να ειναι λαθος δεν λεω.αυτο που ξερω με σιγουρια ομως να πω ειναι οτι αυτο το κουταβι ειναι τρις ευτυχισμενο οπως και και εγω με την οικογενεια μου.εχω διαβασει τοσο για αυτη την φυλη οσο δεν εχω διαβασει ποτε στη ζωη μου.πλεον ειναι 5 μηνων και ειναι ενας κουκλος.φυσικα και θα μεινω στην παρεα σας και θα μαθαινω απο τις συμβουλες σας
Μακάρι να είχαν όλα τα νέα μέλη τα ίδια μυαλά με εσένα (y)

Πολύ όμορφος ο σκύλος σου και να σου ζήσει. Αν δεν μπερδεύομαι με κάποιο άλλο μέλος, είδα ότι είμαστε πατριώτες. Να αποφεύγεις το ποτάμι όπως ο διάολος το λιβάνι σε ώρες αιχμής, μιας και παίζουν πολλά λυτά και επιθετικά σκυλιά. Και τώρα που είστε σε ευαίσθητη ηλικία να το κοινωνικοποιείς με ισορροπημένα σκυλιά, μην αποκτήσει φοβίες κλπ.

• Like
Reactions: saganofski

saganofski

Member
25 Δεκεμβρίου 2017
24
45
43

Πολύ όμορφος ο σκύλος σου και να σου ζήσει. Αν δεν μπερδεύομαι με κάποιο άλλο μέλος, είδα ότι είμαστε πατριώτες. Να αποφεύγεις το ποτάμι όπως ο διάολος το λιβάνι σε ώρες αιχμής, μιας και παίζουν πολλά λυτά και επιθετικά σκυλιά. Και τώρα που είστε σε ευαίσθητη ηλικία να το κοινωνικοποιείς με ισορροπημένα σκυλιά, μην αποκτήσει φοβίες κλπ.

saganofski

Member
25 Δεκεμβρίου 2017
24
45
43

Μηπως κανω και τπτ αλλο;βολτες βολτες βολτες χαδια παιδια κοσμος σκυλια.προσπαθω οταν φτασει στην ενηλικιωση να ειναι οσο καλυτερος χαρακτηρας γινεται.ποταμι πατριδα δεν παω οχι γιατι γινεται χαμος.περπατημα στο κεντρο φουλ.ταχυδρομειου κεντρικη φρουριο,σου μιλαω για πολλα χλμ με πολυ κοσμο.

• Like
Reactions: Sofouli

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
τι φατσαρα ρε φιλε !!! να σου ζησει το μωρο !
εχω τρελα να βλεπω φωτογραφιες απο τα σκυλια των μελων του φορουμ!!
υπαρχει αραγε κανα θεμα που να υπαρχουν ολα τα σκυλια των μελων μαζεμένα ?

saganofski

Member
25 Δεκεμβρίου 2017
24
45
43
Σε ευχαριστω παρα πολυ.δεν ξερω αν υπαρχει αν και δεν το εχω ψαξει.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Παλιά κάναμε και διαγωνισμούς φωτογραφίας με τα σκυλιά μας.
Μετά άρχισαν τα ξεκατινιάσματα και να μας λένε σικέ και σταμάτησε η φάση (n)

• Like

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
Παλιά κάναμε και διαγωνισμούς φωτογραφίας με τα σκυλιά μας.
Μετά άρχισαν τα ξεκατινιάσματα και να μας λένε σικέ και σταμάτησε η φάση (n)
εχεις καποιο λινκ να μπω να χαζεψω τα καμαρια σας? :D

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Τα πολλά χιλιόμετρα σε αυτήν την ηλικία και σε σκληρό έδαφος δεν είναι ότι καλύτερο. Σιγά σιγά, θα έχετε χρόνια για να κάνετε χιλιόμετρα...

• Like

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
εχεις καποιο λινκ να μπω να χαζεψω τα καμαρια σας? :D
Δυστυχώς, στο παλιό forum οι φωτογραφίες έμπαιναν μέσω photobucket και πλέον τα links έχουν λήξει και δεν μπορείς να τις δεις. Οπότε αφήνω εκτός αρκετούς διαγωνισμούς και σου βάζω μόνο αυτά που έχουν μείνει με κάποιες φωτογραφίες.

Enjoy!
10ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
11ος διαγωνισμος φωτογραφιας
12oς διαγωνισμός φωτογραφίας
13ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας - Συμμετοχές
14ος Διαγωνισμός φωτογραφίας - Συμμετοχές
17ος διαγωνισμός φωτογραφίας - Συμμετοχές
18ος Διαγωνισμός Φωτογράφιας- Summer Edition- Συμμετοχές

• Like
Reactions: sake and mareco

saganofski

Member
25 Δεκεμβρίου 2017
24
45
43
Τα πολλά χιλιόμετρα σε αυτήν την ηλικία και σε σκληρό έδαφος δεν είναι ότι καλύτερο. Σιγά σιγά, θα έχετε χρόνια για να κάνετε χιλιόμετρα...
Σα να εχεις δικιο.θα γινεται γηπεδακι απο εδω και περα

• Like
Reactions: d3ac0n

Giwrgosm

Well-Known Member
15 Φεβρουαρίου 2017
137
155
35
Καλώς ήρθες και από εμένα (λίγο αργά βέβαια).

Να σας ζήσει ο κούκλος! Είναι πανέμορφος ειλικρινά!
Είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και λατρευουνε τα παιδιά. Μεγάλωσα και εγω με 2 Rott. Έχει να διδάξει αμέτρητα πραγματα ο μικρός στα παιδάκια σας. Τους έκανες το πιο όμορφο δωρο! Ένα φίλο και δάσκαλο...
Καλή συμβίωση να έχετε και όταν είναι εφικτό ανέβαζε καμιά φωτογραφία.

• Like

saganofski

Member
25 Δεκεμβρίου 2017
24
45
43
Γεια και παλι σε ολους.μεγαλωσαμε και πλεον ειμαστε 6 μηνων και ειπα να ανεβασω φωτο με το αγορι μου.συνεχιζουμε να τρωμε μπαρφ και ειμαστε 25 κιλα.ολα πανε μια χαρα και οσο περναει ο καιρος δεν μπορουμε δευτερολεπτο χωρις τον κυριο εκτωρα.

Attachments

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν