To english bulldog φιλε μου ειναι μακραν πιο ακριβο απ'το SBT κι ας μην ειναι σωματοφυλακας.Οταν παρω bulldog πιστεψε με ξερω απο που και απο ποιον θα το παρω...γιατι απλα εκανα ερευνα πριν παρω μια αποφαση.εκ του ασφαλους μιλαω κ εγω παντα αντε παρε σκυλο πρωτα κ μετα μιλα κ βρες κ ποιο φθηνο!οσο για το αγγλικο μπουλντογκ παρτο γτ φαινετε πως σου χρειαζετε θα πιανει με τα γκομενακια!
το οτι να ναι το χεις ακουστα???Ρε σεις! Πατε καλα? Τι ειναι αυτα που γραφετε? Θα μεινουν αυτα τα ποστ?
@bullstaf η 1 και η 3 φωτογραφια σε τι ηλικια ειναι τραβηγμενες?
Ζευγαρωσε και το δικο σου,παρε και του κολλητου σου και ανοιχτε εκτροφειο μετα...επειδη γεννησε προσφατα του κολλητου μου κ επειδη τα εχω δει κ αυτα μεσω του κολλητου μου ειναι μονο για βιτρινα κ τιποτα αλλο σταματα να διαβαζεις μονο κ παρε κανα σκυλο κ μετα να εχεις αποψη τωρα δεν μπορεις αλλα παρτο μπας κ βρεις καμια γκομενα!!λοιπον επειδη το κουρασαμε αν θες να σου πω κ που ειμαι για να με δεις κ χωρις τον σκυλο αλλα εδω μπηκα για να μιλησω για τον σκυλο κ οχι για μενα!!!!αυτο δεν το καταλαβαινεις επειδη πολυ απλα ΔΕΝ εχεις σκυλο παρε πρωτα κ μετα να σχολιαζεις!!!
Ποιες? :cuniaoo:οταν θα τις μετρησουν εξω απο δω....κ τωρα που εχει κρυο μαγκες....δεν θα βρειτε να μετρησετε τιποτα!
Συμφωνω απολυτα μαζι σου αγαπητε lawrence-gr.william τους κανονες μιας κουβεντας τους βαζουν ολοι οι συνομιλητες.σου προτεινω να μην συνεχισεις τον καυγα ,ασχετα με το αν μας πει που ειναι εκπαιδευτης η οχι...
μπαααααα μη μασας μαζι σου....κ εγω παραφερθηκα τις προαλες....ολα για καλο γινονται...απλα λιγο εντονα,το μαθα κ εγω πλεον....Συμφωνω απολυτα μαζι σου αγαπητε lawrence-gr.
Απλα ειναι ασχημο πισω απο μια οθονη υπολογιστη και ενα nickname να δηλωνεις οτι θες και να γραφεις οτι θες αβασανιστα χωρις τεκμηριωση.
Οπως εχω πει ειμαι fan των bull φυλων(ολων ανεξαιρετως) και λογω του ''βεβαρημενου'' παρελθοντος τους και της τωρινης καταστασης με τον BSL,δεν ανεχομαι να βλεπω ιδιοκτητες οι οποιοι με την συμπεριφορα τους μπορει να διαιωνισουν την ''κακη'' φημη των φυλων αυτων.
Ειναι ευαισθητο θεμα για μενα.
Συγγνωμη και παλι αν παραφερθηκα.
Φιλικα,
William.
μπαααααα μη μασας μαζι σου....κ εγω παραφερθηκα τις προαλες....ολα για καλο γινονται...απλα λιγο εντονα,το μαθα κ εγω πλεον....
τωρα χαλαρα.....να σας πω κ εγω γουσταρω bull ρατσες εχουν αυτο το κατι ρε παιδι μου.....βεβαια στα 17 μου ηθελα να παρω pit bull για να το παιζω μαγκας,αλλα ευτηχως ειχα φιλο εκτροφεα κ πετ σοπα που με προτρεψε να "μεγαλώσω" πρωτα κ μετα τα λεμε.....ευτυχως δηλαδη γιατι με τα μυαλα που ειχα θα ειχε φαει πολυ κοσμο....χαχαχαχα!!!!
Να σαι καλα,την χαιρομαι την κουκλα μου κααααθε μερα,και αυτη εμας!!!!!Σε καταλαβαινω!Ολοι περασαμε απο αυτη τη φαση σε μικρη ηλικια!Θυμαμαι σχεδον ολους τους συμμαθητες μου να εχουν καποιο pit εστω για λιγο καιρο...οτι'να ναι...
Να χαιρεσαι και το Dogo σου φιλε!
Γειά σουυυυυυυυυυυυυυυ bullstaf...................Καλως σας βρηκα παιδια ειναι 2 χρονων ο δικος μου!