Γειαααααααααα

bullstaf

Member
12 Νοεμβρίου 2010
21
0
εκ του ασφαλους μιλαω κ εγω παντα αντε παρε σκυλο πρωτα κ μετα μιλα κ βρες κ ποιο φθηνο!οσο για το αγγλικο μπουλντογκ παρτο γτ φαινετε πως σου χρειαζετε θα πιανει με τα γκομενακια!

William

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2010
260
13
38
Πειραιας
εκ του ασφαλους μιλαω κ εγω παντα αντε παρε σκυλο πρωτα κ μετα μιλα κ βρες κ ποιο φθηνο!οσο για το αγγλικο μπουλντογκ παρτο γτ φαινετε πως σου χρειαζετε θα πιανει με τα γκομενακια!
To english bulldog φιλε μου ειναι μακραν πιο ακριβο απ'το SBT κι ας μην ειναι σωματοφυλακας.Οταν παρω bulldog πιστεψε με ξερω απο που και απο ποιον θα το παρω...γιατι απλα εκανα ερευνα πριν παρω μια αποφαση.

Οσο για τις γκομενες, αλλος θελει να μεγαλωσει το μοριο του μεσω του σκυλου του και οχι εγω...Εγω τα παω καλα σε αυτον τον τομεα και χωρις σκυλο ''σωματοφυλακα''...!

Βulldogs,chicks n rock n roll,
William.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Παιδιά, ψυχραιμία και λίγη προσοχή στις εκφράσεις σας για να μην αρχίσουμε τα off topic.

bullstaf

Member
12 Νοεμβρίου 2010
21
0
επειδη γεννησε προσφατα του κολλητου μου κ επειδη τα εχω δει κ αυτα μεσω του κολλητου μου ειναι μονο για βιτρινα κ τιποτα αλλο σταματα να διαβαζεις μονο κ παρε κανα σκυλο κ μετα να εχεις αποψη τωρα δεν μπορεις αλλα παρτο μπας κ βρεις καμια γκομενα!!λοιπον επειδη το κουρασαμε αν θες να σου πω κ που ειμαι για να με δεις κ χωρις τον σκυλο αλλα εδω μπηκα για να μιλησω για τον σκυλο κ οχι για μενα!!!!αυτο δεν το καταλαβαινεις επειδη πολυ απλα ΔΕΝ εχεις σκυλο παρε πρωτα κ μετα να σχολιαζεις!!!

stamys

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2010
144
0
Ήρεμια πανω απο ολα....:).....ελα ρε παιδια μην το πατε αλλου.....μην αρπαζεστε κ ολας....

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ρε σεις! Πατε καλα? Τι ειναι αυτα που γραφετε? Θα μεινουν αυτα τα ποστ?

@bullstaf η 1 και η 3 φωτογραφια σε τι ηλικια ειναι τραβηγμενες?

Last edited:

stamys

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2010
144
0
Ρε σεις! Πατε καλα? Τι ειναι αυτα που γραφετε? Θα μεινουν αυτα τα ποστ?

@bullstaf η 1 και η 3 φωτογραφια σε τι ηλικια ειναι τραβηγμενες?
το οτι να ναι το χεις ακουστα???

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
ασχετα με τις αποψεις του φιλου η το τι ειναι κ κανει στην ζωη του,πραγμα που δεν μας αφορα,εμεις οι υπολοιποι δεν μπορουμε να χαρακτηρισουμε εναν σκυλο αν δεν τον δουμε.πολλοι απο εμας δε, κ να τον δουμε ,αν δεν μας εξηγησουν 5 πραγματα ,ποαλι δεν θα καταλαβουμε τιποτα.τα μπουλ σκυλια εχουν την ταμπελα του ανθρωποκεντρικου,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ολα τα μπουλ ειναι ιδια η ολα δεν κανουν για φυλαξη.μην αρχιζουμε ολοι τα υφακια κτλ...πολλοι απο εμας οντως ειμαστε μονο ενημερωμενοι απο νετ κ απο βιβλια.τιποτα παραπανω.δεν υποστηριζω κανεναν,μην το παρετε ετσι,αλλα λιγο φρενο καποιες στιγμες δεν βλαπτει.οσο για τις εκφρασεις κ το υφος,προβλημα τους...νομιζω οτι ξερουν τους κανονησμους,αν δεν τους ξερουν θα τους μαθουν εκ του αποτελεσματος,οταν θα τις μετρησουν εξω απο δω....κ τωρα που εχει κρυο μαγκες....δεν θα βρειτε να μετρησετε τιποτα!

William

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2010
260
13
38
Πειραιας
επειδη γεννησε προσφατα του κολλητου μου κ επειδη τα εχω δει κ αυτα μεσω του κολλητου μου ειναι μονο για βιτρινα κ τιποτα αλλο σταματα να διαβαζεις μονο κ παρε κανα σκυλο κ μετα να εχεις αποψη τωρα δεν μπορεις αλλα παρτο μπας κ βρεις καμια γκομενα!!λοιπον επειδη το κουρασαμε αν θες να σου πω κ που ειμαι για να με δεις κ χωρις τον σκυλο αλλα εδω μπηκα για να μιλησω για τον σκυλο κ οχι για μενα!!!!αυτο δεν το καταλαβαινεις επειδη πολυ απλα ΔΕΝ εχεις σκυλο παρε πρωτα κ μετα να σχολιαζεις!!!
Ζευγαρωσε και το δικο σου,παρε και του κολλητου σου και ανοιχτε εκτροφειο μετα...

Για τα υπολοιπα δεν απανταω γιατι προφανως εισαι πολυ αντρας και δεν με παιρνει...

Οσο για τον σκυλο,ΤΩΡΑ δεν εχω αλλα πιστεψε με ξερω περισσοτερα απο σενα.Απλα πες μου σε ποια μοναδα εισαι εκπαιδευτης...

Λοιπον,τι αλλο εχεις να μας πεις για το σκυλο σου; (δεν ειρωνευομαι τωρα)

Ζητω συγγνωμη απ'το forum αν παραφερθηκα αλλα δεν αντεχω τις προκλησεις και το υφος του macho.

Last edited:

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
william τους κανονες μιας κουβεντας τους βαζουν ολοι οι συνομιλητες.σου προτεινω να μην συνεχισεις τον καυγα ,ασχετα με το αν μας πει που ειναι εκπαιδευτης η οχι...

William

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2010
260
13
38
Πειραιας
william τους κανονες μιας κουβεντας τους βαζουν ολοι οι συνομιλητες.σου προτεινω να μην συνεχισεις τον καυγα ,ασχετα με το αν μας πει που ειναι εκπαιδευτης η οχι...
Συμφωνω απολυτα μαζι σου αγαπητε lawrence-gr.

Απλα ειναι ασχημο πισω απο μια οθονη υπολογιστη και ενα nickname να δηλωνεις οτι θες και να γραφεις οτι θες αβασανιστα χωρις τεκμηριωση.
Οπως εχω πει ειμαι fan των bull φυλων(ολων ανεξαιρετως) και λογω του ''βεβαρημενου'' παρελθοντος τους και της τωρινης καταστασης με τον BSL,δεν ανεχομαι να βλεπω ιδιοκτητες οι οποιοι με την συμπεριφορα τους μπορει να διαιωνισουν την ''κακη'' φημη των φυλων αυτων.
Ειναι ευαισθητο θεμα για μενα.
Συγγνωμη και παλι αν παραφερθηκα.

Φιλικα,
William.

stamys

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2010
144
0
Συμφωνω απολυτα μαζι σου αγαπητε lawrence-gr.

Απλα ειναι ασχημο πισω απο μια οθονη υπολογιστη και ενα nickname να δηλωνεις οτι θες και να γραφεις οτι θες αβασανιστα χωρις τεκμηριωση.
Οπως εχω πει ειμαι fan των bull φυλων(ολων ανεξαιρετως) και λογω του ''βεβαρημενου'' παρελθοντος τους και της τωρινης καταστασης με τον BSL,δεν ανεχομαι να βλεπω ιδιοκτητες οι οποιοι με την συμπεριφορα τους μπορει να διαιωνισουν την ''κακη'' φημη των φυλων αυτων.
Ειναι ευαισθητο θεμα για μενα.
Συγγνωμη και παλι αν παραφερθηκα.

Φιλικα,
William.
μπαααααα μη μασας μαζι σου....κ εγω παραφερθηκα τις προαλες....ολα για καλο γινονται...απλα λιγο εντονα,το μαθα κ εγω πλεον....
τωρα χαλαρα.....να σας πω κ εγω γουσταρω bull ρατσες εχουν αυτο το κατι ρε παιδι μου.....βεβαια στα 17 μου ηθελα να παρω pit bull για να το παιζω μαγκας,αλλα ευτηχως ειχα φιλο εκτροφεα κ πετ σοπα που με προτρεψε να "μεγαλώσω" πρωτα κ μετα τα λεμε.....ευτυχως δηλαδη γιατι με τα μυαλα που ειχα θα ειχε φαει πολυ κοσμο....χαχαχαχα!!!!

William

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2010
260
13
38
Πειραιας
μπαααααα μη μασας μαζι σου....κ εγω παραφερθηκα τις προαλες....ολα για καλο γινονται...απλα λιγο εντονα,το μαθα κ εγω πλεον....
τωρα χαλαρα.....να σας πω κ εγω γουσταρω bull ρατσες εχουν αυτο το κατι ρε παιδι μου.....βεβαια στα 17 μου ηθελα να παρω pit bull για να το παιζω μαγκας,αλλα ευτηχως ειχα φιλο εκτροφεα κ πετ σοπα που με προτρεψε να "μεγαλώσω" πρωτα κ μετα τα λεμε.....ευτυχως δηλαδη γιατι με τα μυαλα που ειχα θα ειχε φαει πολυ κοσμο....χαχαχαχα!!!!

Σε καταλαβαινω!Ολοι περασαμε απο αυτη τη φαση σε μικρη ηλικια!Θυμαμαι σχεδον ολους τους συμμαθητες μου να εχουν καποιο pit εστω για λιγο καιρο...οτι'να ναι...
Να χαιρεσαι και το Dogo σου φιλε! :)

stamys

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2010
144
0
Σε καταλαβαινω!Ολοι περασαμε απο αυτη τη φαση σε μικρη ηλικια!Θυμαμαι σχεδον ολους τους συμμαθητες μου να εχουν καποιο pit εστω για λιγο καιρο...οτι'να ναι...
Να χαιρεσαι και το Dogo σου φιλε! :)
Να σαι καλα,την χαιρομαι την κουκλα μου κααααθε μερα,και αυτη εμας!!!!!
ασε ηθελα να τους φαει ολους το super pitbull χαχαχα...ημουν τρελαμενος...ο πατερας μου ειχε βασικα bulldog k boxer k doperman αλλα εγω ημουν πολυυυυυυυυυ μικρος τοτε ισως κ αγενητος(α ρε μανα) κ δεν τα προλαβα.....εξ ου και η σκυλοαγαπη!!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi