Γειαααααααααα

bullstaf

Member
12 Νοεμβρίου 2010
21
0
σε ζωα ορμαει κατευθειαν σε ανθρωπους μονο οταν νοιωσει πως απειλουμαστε!

ειχα 2 bull terrier για 7 χρονια το ενα απο καρκινο στο εντερο το αρσενικο κ η θυληκια επεσε απο την ταρατσα θελοντας να φαει εναν γυφτο που ηταν στο δρομο κ μιλαγε με την μανα μου!οχι φιλε μου δεν μοιαζουν καθολου ειναι πολυ πιο ατιθασα τα μπουλ τεριε

Oberon

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2010
188
1
Αθήνα
ειχα 2 bull terrier για 7 χρονια το ενα απο καρκινο στο εντερο το αρσενικο κ η θυληκια επεσε απο την ταρατσα θελοντας να φαει εναν γυφτο που ηταν στο δρομο κ μιλαγε με την μανα μου!οχι φιλε μου δεν μοιαζουν καθολου ειναι πολυ πιο ατιθασα τα μπουλ τεριε
Τραγική ιστορία αυτο με την ταράτσα.. ακόμα και την τελευταία στιγμή ήταν 'ήρωας' και ήθελε να προστατέψει την μητέρα σου..

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
σε ζωα ορμαει κατευθειαν σε ανθρωπους μονο οταν νοιωσει πως απειλουμαστε!
Ρωταω λεπτομερεις γιατι σε λιγο καιρο θα αποκτησω και εγω ενα αρσενικο SBT και με ενδιαφερει οτι εχει σχεση με αυτη τη φυλη...:cool:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Κάτσε καλέ, είναι καλό να ορμάει ο σκύλος στο άσχετο? Και μένα μια φορά πήγε να με "απασχολήσει" ένας περίεργος στο δρόμο και το Μουφ απλώς του γαύγισε προειδοποιητικά αφού οι Αυστραλέζοι είναι προστατευτικοί με τ' αφεντικά τους. Δεν είναι ανάγκη να τρέξει ο σκύλος αμέσως στ' άρματα αν δεν έχει π.χ. μπει διαρρήκτης ή ο δολοφόνος με το αλυσσοπρίονο!

bullstaf

Member
12 Νοεμβρίου 2010
21
0
ειναι πολυ καλα σκυλια αλλα παντα εξαρταται τι ζητας απο ενα σκυλο και τι θελεις

στις εποχες που ζουμε μια χαρα ειναι!!!

μπουλης

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
752
306
n.smirni
οχι φιλε μου δεν μοιαζουν καθολου ειναι πολυ πιο ατιθασα τα μπουλ τεριε
Το ίδιο σου είπα.:)
Για δες...
Γιαυτό σου λέω ότι δεν θα δυσκολευτείς καθόλου!;)
Αλλά έχουν κοινά στοιχεία και παρόμοια προσέγγιση!
Οπως την αγάπη για τους δικούς τους, την ανάγκη άσκησης, την ανάγκη κοινωνικοποίησης, λατρεύουν τα χάδια...κτλ :cool:

bullstaf

Member
12 Νοεμβρίου 2010
21
0
οχι δεν δυσκολευτηκα καθολου ειναι πολυ πιο ευκολα σκυλια αλλα απο ασκηση θελουν υπερβολικη!οσο για τα αλλα εχεις δικιο!

grekos

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2010
468
4
Μικροοργανισμός
στις εποχες που ζουμε μια χαρα ειναι!!!
Ναι και γώ σκέφτομαι να πάρω μια αρκούδα

και να την έχω με πνίχτη πρόνγκ καρφί και

ηλεκτρικό κολάρο και αν δεν μπορώ να την κάνω καλά να την κλείσω στη ταράτσα….

Εσύ τι λες θα τα καταφέρω; Γιατί μου πέρασε και από το μυαλό ότι μπορεί να μην είμαι ικανός και έχω ανασφάλειες…..

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
@bullstaf Το SBT σου γαυγιζει προειδοποιητικα ή ορμαει χωρις 2η σκεψη? Η καθεται και περιμενει και παρακολουθει τις εξελιξεις? Ενδιαφερομαι οσον αφορα τους ανθρωπους...

μπουλης

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
752
306
n.smirni
Ναι και γώ σκέφτομαι να πάρω μια αρκούδα

και να την έχω με πνίχτη πρόνγκ καρφί και

ηλεκτρικό κολάρο και αν δεν μπορώ να την κάνω καλά να την κλείσω στη ταράτσα….

Εσύ τι λες θα τα καταφέρω; Γιατί μου πέρασε και από το μυαλό ότι μπορεί να μην είμαι ικανός και έχω ανασφάλειες…..
Oxi πνίχτη στην αρκούδα! :mad:
Θα χαλάσει το τρίχωμα!!!
Κοίτα, πιστεύω ότι με μέλι μπορείς να την κουμαντάρεις!!!
Το έχω δει στην τηλεόραση, σε cartoon!!!!!!

:D :D :D

grekos

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2010
468
4
Μικροοργανισμός
Oxi πνίχτη στην αρκούδα! :mad:
Θα χαλάσει το τρίχωμα!!!
Κοίτα, πιστεύω ότι με μέλι μπορείς να την κουμαντάρεις!!!
Το έχω δει στην τηλεόραση, σε cartoon!!!!!!

:D :D :D
Αυτό με το τρίχωμα με προβλημάτισε αρκετά θα το ψάξω λίγο.......:p

bullstaf

Member
12 Νοεμβρίου 2010
21
0
δεν ξερω ρε φιλε θεληση αν εχεις ολα καλα θα πανε!

ειναι πως θα το μαθεις το σκυλι εγω το εμαθα μονο κατ εντολη οτι κανει κ απο μονο του για να σου δεν ορμαει στον καθενα π.χ σπιτι μου οσοι μπαινουν το χαιδευουν ολοι κ παιζει κ μαζι τους χωρις κανενα προβλημα μονο ομως οταν δει οτι παει να με ακουμπησει αποτομα ο αλλος τοτε ορμαει

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
ειναι πως θα το μαθεις το σκυλι εγω το εμαθα μονο κατ εντολη οτι κανει κ απο μονο του για να σου δεν ορμαει στον καθενα π.χ σπιτι μου οσοι μπαινουν το χαιδευουν ολοι κ παιζει κ μαζι τους χωρις κανενα προβλημα μονο ομως οταν δει οτι παει να με ακουμπησει αποτομα ο αλλος τοτε ορμαει
Ok, αυτο ηθελα να μαθω...

William

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2010
260
13
38
Πειραιας
Πηδηξε το bull terrier απ'την ταρατσα;;

Με ολο το σεβασμο φιλε μου δεν πρεπει να ηταν και πολυ ισορροπημενος ο σκυλος σου για να κανει κατι τετοιο ειδικα αφου δεν υπηρχε κινδυνος!Υποθετω πως πρεπει να ειχε τρομερη βαρεμαρα και ανια για να κανει κατι τετοιο.

Οσο για το SBT που εχεις σου προτεινω να το κοινωνικοποιησεις ακομα περισσοτερο...αλλα μαλλον ξερεις καλυτερα μιας και εισαι κατοχος της φυλης...

bullstaf

Member
12 Νοεμβρίου 2010
21
0
σε αυτο θα συμφωνησω αλλα δεν ηταν απο βαρεμαρα απλα ηταν η πρωτη φορα που το βαλαμε στη ταρατσα γτ καναμε μια μετακομιση κ φωναξαμε ενα γυφτο να παρει κατι παλιοσιδερα τον ειδε νομιζε οτι φωναζε στη μανα μου κ βουτηξε για να τον φαει!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Απο που ειχες παρει τα μπουλ τερριε σου ? Και το sbt?
Ρωταω γιατι με τον τροπο που τα περιγράφεις, νιώθω οτι κανενα απο τα σκυλιά σου δεν ειχε/εχει την τυπικη συμπεριφορα της φυλής τους.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Απο που ειχες παρει τα μπουλ τερριε σου ? Και το sbt?
Ρωταω γιατι με τον τροπο που τα περιγράφεις, νιώθω οτι κανενα απο τα σκυλιά σου δεν ειχε/εχει την τυπικη συμπεριφορα της φυλής τους.
Όσο διάβαζα πέρναγε απο το μυαλό μου το ίδιο πράγμα!
Έχω δει αρκετά bullterrier και κανένα δεν είχε αυτή την συμπεριφορά με ανθρώπους. Αντιθέτως θεωρώ πως είναι αρκετά ανθρωποκεντρικά και δεν θα τα χαρακτήριζα ποτέ σκυλιά "φύλαξης".

William

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2010
260
13
38
Πειραιας
σε αυτο θα συμφωνησω αλλα δεν ηταν απο βαρεμαρα απλα ηταν η πρωτη φορα που το βαλαμε στη ταρατσα γτ καναμε μια μετακομιση κ φωναξαμε ενα γυφτο να παρει κατι παλιοσιδερα τον ειδε νομιζε οτι φωναζε στη μανα μου κ βουτηξε για να τον φαει!
Aν δεν κανω λαθος τα σκυλια εχουν αισθηση του υψους και της αποστασης η οποια τα χωριζει απ'τον ''στοχο'' τους...Οποτε μαλλον κατι λαθος συνεβαινε με αυτο το bull terrier...

Οπως ειπαν και παραπανω η ρατσα αυτη ειναι ανθρωποκεντρικη και δυσκολα επιτιθεται σε ανθρωπους..αυτο ισχυει και για το Staffordshire bull terrier που εχεις.
Τα σκυλια που ειχες μεχρι τωρα τα πηρες απο pet shop,ιδιωτη η απο εκτροφεα;

Καταλαβαινω την ικανοποιηση σου οταν το σκυλι σου αγριευει και νιωθεις να σε προστατευει αλλα για μενα προσεξε αρκετα,μπορει να χειροτερεψει η κατασταση.Ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται;

Μην ξεχνας οτι ολες σχεδον οι bull φυλες ειναι φιλικες προς τον ανθρωπο και δεν εχουν δημιουργηθει για φυλαξη( οχι οτι δεν θα προστατευσει την οικογενεια του φυσικα)...

Φιλικα,
William.

bullstaf

Member
12 Νοεμβρίου 2010
21
0
φιλε μου ειναι 2 χρονων ο σκυλος.Τα 2 μπουλ τερριε τα πηρα απο pet shop κ το sbt μου το εφεραν απο αγγλια απο εκτροφεα

εχω γραψει την απαντηση πιο κατω