Σε κανένα χώρο δεν είναι όλοι άγγελοι δυστυχώς
Η γνώμη μου όμως είναι ότι στο συγκεκριμένο χώρο είναι λίγο δύσκολο να μπεις έχοντας κακό σκοπό, καθώς μόνο κερδοφόρος δεν είναι! Μπορεί να γίνουν λάθη από απροσεξία ή άγνοια (πχ δυστυχως δεν πιστευω πως ολα τα σκυλια που υιοθετουνται πανε στις καταλληλοτερες οικογενειες, αφου πολλες φορες επιστρεφονται στις φιλοζωικες άρα δεν ειχε γινει και η σωστοτερη επιλογη οικογένειας). Δυστυχώς η υιοθεσία και ειδικά ημιαιμου είναι παρα πολύ δύσκολη υπόθεση - και ειδικά στη χώρα μας νομίζω.
Διάβασα τα ποστς απο το νημα που έδωσες και πραγματικά μιλάμε για τραγική κατάσταση-περιπτωση. Αλλά πιστεύω πως έιναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.
Και αν κρίνω από τη συμπεριφορά του μέλους που άνοιξε το συγκεκριμένο νήμα (αυτό που είμαστε και γράφουμε ΄τωρα εννοω), δεν πιστεύω ότι λέει αλήθεια για τη φιλοζωική (οτι της ζήτησε λεφτα). Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια - αλλά ελπίζω πως δεν κάνω (για το καλό των σκυλιών που φροντίζει η συγκεκριμένη φιλοζωική). Μακάρι να μας έλεγε το όνομα ωστε να ελεγχαμε μόνοι μας.
ΥΓ Νομίζω οτι καταλαβα σε ποια φιλοζωικη αναφέρεσαι....