Γειά!!!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
Βρε άντε παρατήστε με. Μάθεται τρόπους πρώτα απολίτιστοι.... Δεν βλέπεται τι γίνεται γύρω σας καθεσται κ ασχολείστε μαζί μου. Υπάρχουν κ άλλα πράγματα που μπορείς να κάνεις εκτός από το να γράφεις όλη μέρα σε ένα forum. Δεν με νοιάζει καθόλου τι πιστεύεται εγώ πάντως οποίος γνωστός μου με ρωτήσει για σκυλάκι στο dogcenter θα τον στείλω.Δεν μπήκα στο forum για να μάθω αν έκανα καλά που πείρα το σκύλο από το dogcenter.Άλλα σας ρωτάω κ άλλα μου λέτε.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
όταν ο εγωισμός, η βλακεία και η ασυδοσία κυριεύουν....

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Βρε άντε παρατήστε με. Μάθεται τρόπους πρώτα απολίτιστοι.... Δεν βλέπεται τι γίνεται γύρω σας καθεσται κ ασχολείστε μαζί μου. Υπάρχουν κ άλλα πράγματα που μπορείς να κάνεις εκτός από το να γράφεις όλη μέρα σε ένα forum. Δεν με νοιάζει καθόλου τι πιστεύεται εγώ πάντως οποίος γνωστός μου με ρωτήσει για σκυλάκι στο dogcenter θα τον στείλω.Δεν μπήκα στο forum για να μάθω αν έκανα καλά που πείρα το σκύλο από το dogcenter.Άλλα σας ρωτάω κ άλλα μου λέτε.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Τσουκαλά, να πας με αυτο το ύφος και στο dogcenter να ρωτησεις πού θα πάρεις ρούχα για το σκυλο σου τότε και πώς να κοιμάται το βράδυ ήσυχος. Κι όταν αρχίσουν τα όργανα πάλι σε εκείνους να μιλήσεις. Εχουν after sales service άραγε ή δεν αναγνωρίζουν τίποτα μετά την απομάκρυνση απο το ταμείο; Ελπίζω να κράτησες και την απόδειξη, για την εφορία. Τις δέχεται απο όλα τα σουπερμαρκετς.

Lara_kouklara (βρε παιδί μου, δεν μου αρέσει να σε λέω έτσι-μου φαίνεται κάπως :D
Γιατί; Δεν είναι κουκλάρα;Για κοίτα την και αν φας και προφίλ, στο καλό της. :D:D

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Γιατί; Δεν είναι κουκλάρα;Για κοίτα την και αν φας και προφίλ, στο καλό της.
Είναι η γλυκιά μου Λαρα μια πραγματική κουκλάρα!!! Αν δε με πιστευεται δείτε και τη φωτο στο διαγωνισμο!
γι`αυτό της έδωσα και αυτό το όνομα στο οποίο άρχισε να ακούει αμέσως! (μπορεί να μοιάζει και με το όνομα που της είχαν δώσει οι μ@λ@κες που την παρατησαν να κόβει βόλτες στο Παγκράτι βέβαια)

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Παραδέξου τουλάχιστον ότι καμία φιλοζωική δε σου ζήτησε λεφτα για υιοθεσία σκύλου! είναι μεγάλη προσβολή να αφήνεις τέτοια υπονοούμενα! ξεκαθάρισε το θέμα!
Ολγα δεν υπαρχει λογος να παραδεχτει τιποτα. Ολοι οσοι εχουν ερθει σε επαφη με φιλοζωικες ξερουν οτι αυτα που λεει δεν στεκει. Αν εστεκε τοτε θα μπορουσε να μας δωσει το ονομα να το εξακριβωσουμε και μονοι μας. Του dog center το ονομα ομως δεν το ξεχναει.
Ελπιζω μονο (πραγματικα το ελπιζω) να μην το θυμαται γιατι θα το φυσσαει και δεν θα κρυωνει απο τα εξοδα του κτηνιατρου.

Η skylakos αν δεν κανω λαθος δεν ειχε παρει απο pet chop το καμαρι της? Αντε να την ρωτησει ποσα εχει πληρωσει σε χρηματα και σε ψυχικη οδυνη αυτα τα 2 χρονια που το εχει.
Παραδειγματα στο φορουμ υπαρχουν πολλα απο παιδια που εκαναν το ιδιο λαθος και βλεπουν τον συντροφο τους να βασανιζεται χωρις να μπορουν να κανουν τιποτα

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ολγα δεν υπαρχει λογος να παραδεχτει τιποτα. Ολοι οσοι εχουν ερθει σε επαφη με φιλοζωικες ξερουν οτι αυτα που λεει δεν στεκει.
Πολλή εμπιστοσύνη παρατηρώ...
Σε μέλος του φόρουμ (που γνωρίζω προσωπικά) από την Κρήτη συνέβη το εξής: η φιλοζωική έστειλε κουτάβι σε πετ σοπ ανεμβολίαστο, ο πετσοπάς το πάσαρε στην κοπέλα, το κουτάβι πέθανε. Το θέμα βρίσκεται σ' αυτό το τόπικ: http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?1361-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%81%CF%81%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%B9%CE%BC%CE%B1

(από post 39 και μετά)

Παλιότερα προσπάθησα να βρω προσωρινή φιλοξενία για ηλικιωμένο σκύλο, γράφοντας στην αγγελία ότι προτίθεμαι να πληρώνω εφ' όρου ζωής του τα έξοδα συντήρησής του. Με πήραν τηλέφωνο εκ μέρους μιας νέας φιλοζωικής, η οποία πλέον είναι κι αρκετά γνωστή μέσω facebook και μου είπαν ότι θα πάρουν το σκύλο, θα δεχτούν την οικονομική μου συνεισφορά, αλλά - λυπούνταν! - δε θα μπορούσα να πηγαίνω να τον βλέπω γιατί δεν ήθελαν να γίνει ευρέως γνωστό πού φιλοξενούν ζώα και να τους παρατούν αδέσποτα απ' έξω :D:D:D

Για να μην πούμε για κάποια καταφύγια που συντηρούν τα σκυλιά σε τρισάθλιες συνθήκες (καλύτερα στο δρόμο) και τα ταϊζουν ό,τι να ΄ναι (μαγειρεμένα κόκαλα κοτόπουλου χύμα π.χ). Δεν μιλάμε φυσικά για όσα αναφέρθηκαν εδώ.... Δεν είναι όλοι άγγελοι σ' αυτό το χώρο!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Σε κανένα χώρο δεν είναι όλοι άγγελοι δυστυχώς :(:(:(
Η γνώμη μου όμως είναι ότι στο συγκεκριμένο χώρο είναι λίγο δύσκολο να μπεις έχοντας κακό σκοπό, καθώς μόνο κερδοφόρος δεν είναι! Μπορεί να γίνουν λάθη από απροσεξία ή άγνοια (πχ δυστυχως δεν πιστευω πως ολα τα σκυλια που υιοθετουνται πανε στις καταλληλοτερες οικογενειες, αφου πολλες φορες επιστρεφονται στις φιλοζωικες άρα δεν ειχε γινει και η σωστοτερη επιλογη οικογένειας). Δυστυχώς η υιοθεσία και ειδικά ημιαιμου είναι παρα πολύ δύσκολη υπόθεση - και ειδικά στη χώρα μας νομίζω.
Διάβασα τα ποστς απο το νημα που έδωσες και πραγματικά μιλάμε για τραγική κατάσταση-περιπτωση. Αλλά πιστεύω πως έιναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.
Και αν κρίνω από τη συμπεριφορά του μέλους που άνοιξε το συγκεκριμένο νήμα (αυτό που είμαστε και γράφουμε ΄τωρα εννοω), δεν πιστεύω ότι λέει αλήθεια για τη φιλοζωική (οτι της ζήτησε λεφτα). Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια - αλλά ελπίζω πως δεν κάνω (για το καλό των σκυλιών που φροντίζει η συγκεκριμένη φιλοζωική). Μακάρι να μας έλεγε το όνομα ωστε να ελεγχαμε μόνοι μας.

ΥΓ Νομίζω οτι καταλαβα σε ποια φιλοζωικη αναφέρεσαι....

Last edited: