Γειά!!!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
με ειρωνευεσαι ΡΕ?
πλήρωνε εσύ κορόιδο να αγοράζεις τα αδέσποτα απο τις φιλοζωικές ....(αυτό πάλι που το πάς????κεραμύδα....τι να πείς και τι να μολογήσεις.....είναι δυνατόν??????)
Σε μένα απευθύνεσαι??? :confused:
Εγω πάντως ''τσακώνομαι'' με το Φαζοο για να πληρώσω τα έξοδα του σκυλιού που φιλοξενώ!!! Πάλι καλά που δε μου κόβουν και μισθό!!!:shock::paja1:
Ακου εκεί να ζητάει λεφτά η φιλοζωική, εδω τα στελνουν απο Κρητη - Αλεξανδρούπολη και αν δεν προσφερθείς από μόνος σου να πληρώσεις τα μεταφορικά ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, γίνεται έρανος για να βγαλουν εισητήρια! ΕΛΕΟΣ!:mad:

Mareco δεν ειπα να αδιαφορήσει για τα λόγια ισα ισα! να παραβλέψει την ειρωνία ήθελα να πω ώστε να μη θυμώσει ΜΠΑΣ ΚΑΙ καταλάβει τις σοφίες που ειπώθηκαν με τόσο χιουμοριστικό τρόπο από το συμπαθέστατο και πανσοφο Κοκονι :D:D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.107
Lara_kouklara (βρε παιδί μου, δεν μου αρέσει να σε λέω έτσι-μου φαίνεται κάπως :D ), ξαναπές το κάποιος αλλιώς, αυτό για το fazoo, γιατί έτσι που το γράφεις, μπορεί να παρερμηνευθεί..;)
Αν δεν μπορείς να το συντάξεις σωστά, πες το στον εκπληκτικό, παντογνώστη kokoni, να το συντάξει με τον τρόπο που μόνο ο ίδιος ξέρει...

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Mareco μπορείς να με λες Όλγα :) ή Λάρα σκέτο :)
Δε μπορώ πια να αλλάξω το μνμ έχουν περάσει 15 λεπτά, αν θεωρείτε ότι φαίνεται κάπως, αλλάξτε το δεν έχω προβλημα :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.107
Ολγα λοιπόν...:)

Αυτό που φαντάζομαι λες, είναι ότι το fazoo δεν σου απαιτεί χρήματα, παρά μόνο όσα έχεις εσύ, την ευγενή καλωσύνη να "επενδύσεις", για το σκυλάκι που φιλοξενείς;

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
δεν σου μιλάω εσένα ρε........στην κυρία με το μαυρόσκυλο που έχει ένα κίτρινο μαραφέτι στο στόμα απευθύνομαι

αναφορικά στο φαζού υποψιάζομαι ότι εννοείς ότι δεν σε αφήνουν να πληρώσεις τίποτα για το σκυλί που φιλοξενείς.ούτε καν την τροφή του.....

και ότι γενικά επιμένουν να αναλάβουν αυτοί όλα τα έξοδα και όχι εσύ.

όσο για τις φιλοφρονήσεις σας-πιστεύω πως έχω καταστήσει ήδη σαφές ότι
οι επιταγές της ειρωνίας σας παραμένουν άνευ αντικρίσματος στην τράπεζα των συναισθημάτων μου
και σας βλέπω για τον Τειρεσία σιγά σιγά ........ όχι τον μάντη....τον φάντη........

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Αυτό που λέει το κοκόνι εννοώ! Δε με αφήνουν να πληρώσω ΤΙΠΟΤΑ! ούτε καν τις τροφές! Και το ιδιο κανουν με ολα τα σκυλάκια που δίνουν γιια φιλοξενία. και δεν το κάνει μόνο το Φαζοο αυτο. Συγγνώμη αν ήταν παρεξηγήσημο το παραπάνω μνμ :(

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.107
σαφέστατα
όπως και τα περι φιλοζωικών και οικονομικών θεμάτων
Αυτά βρε συ όχι, γιατί τα θίγει το μέλος που άνοιξε το θέμα και τα "χρησιμοποιεί" ως επιχείρημα...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Αυτά βρε συ όχι, γιατί τα θίγει το μέλος που άνοιξε το θέμα και τα "χρησιμοποιεί" ως επιχείρημα...
To μέλος που ανοιξε το θέμα βρε Μαρία προσπαθεί να μας πείσει οτι πετάει ο γαιδαρος...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.107
Ούτε η πρώτη είναι, ούτε η τελευταία φαντάζομαι.
Επειδή όμως αναφέρεται σε συγκεκριμένη συμπεριφορά φιλοζωικού σωματείου, θεωρώ ότι είναι καλό να ξεκαθαριστεί το θέμα, για να μην διαβάζουν τέτοια υπονοούμενα, που μπορεί να οδηγήσουν σε εσφαλμένα συμπεράσματα, άλλα νέα μέλη.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
οφ τόπικ.....
εγώ πάλι πιστεύω ότι ΟΤΑΝ ΘΑ φτάσουμε στο σημείο που οι φιλοζωικές θα ζητούν προκειμένου να δώσουν για υιοθεσία σκυλί, τα χρήματα που δαπάνησαν για την διαμονή,την διατροφή, την περίθαλψη, την στείρωση, το τσιπάρισμα, κλπ.κλπ.κλπ. θα έχει ανέβει πολύυυ το επίπεδο της κυνοφιλικής συνείδησης του μέσου έλληνα......
ΜΑΚΑΡΙ....

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
οφ τόπικ.....
εγώ πάλι πιστεύω ότι ΟΤΑΝ ΘΑ φτάσουμε στο σημείο που οι φιλοζωικές θα ζητούν προκειμένου να δώσουν για υιοθεσία σκυλί, τα χρήματα που δαπάνησαν για την διαμονή,την διατροφή, την περίθαλψη, την στείρωση, το τσιπάρισμα, κλπ.κλπ.κλπ. θα έχει ανέβει πολύυυ το επίπεδο της κυνοφιλικής συνείδησης του μέσου έλληνα......
ΜΑΚΑΡΙ....
Συμφωνώ ΤΑΡΑ αλλά....ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ θα έπαιρναν σκυλί απο καταφύγιο αν ήταν τώρα έτσι τα πράγματα. Αυτοί που θα έπαιρναν έστι κι αλλίως ακόμα και τώρα βρίσκουν τρόπους να στηρήξουν τα καταφύγια - και όχι μόνο οικονομικα.

Εμένα προσωπικά μου κακοφαίνεται όταν βλέπω ''αγγελίες'' από σωματεία που κάνουν έρανο για να βγάλουν τα μεταφορικά έξοδα ώστε να στειλουν ένα υιοθετημένο σκυλάκι στη νέα του οικογένεια! Τόσο δύσκολο να έρθει κάποιος να το πάρει? ή έστω να πληρώσει τα έξοδα?
Αλλά τι να κάνουν και τα καταφύγια αυτα? Κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για τα σκυλάκια τους.

Last edited:

synthia

Member
22 Φεβρουαρίου 2011
21
0
Βρε άντε παρατήστε με. Μάθεται τρόπους πρώτα απολίτιστοι.... Δεν βλέπεται τι γίνεται γύρω σας καθεσται κ ασχολείστε μαζί μου. Υπάρχουν κ άλλα πράγματα που μπορείς να κάνεις εκτός από το να γράφεις όλη μέρα σε ένα forum. Δεν με νοιάζει καθόλου τι πιστεύεται εγώ πάντως οποίος γνωστός μου με ρωτήσει για σκυλάκι στο dogcenter θα τον στείλω.Δεν μπήκα στο forum για να μάθω αν έκανα καλά που πείρα το σκύλο από το dogcenter.Άλλα σας ρωτάω κ άλλα μου λέτε.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Βρε άντε παρατήστε με. Μάθεται τρόπους πρώτα απολίτιστοι.... Δεν βλέπεται τι γίνεται γύρω σας καθεσται κ ασχολείστε μαζί μου. Υπάρχουν κ άλλα πράγματα που μπορείς να κάνεις εκτός από το να γράφεις όλη μέρα σε ένα forum. Δεν με νοιάζει καθόλου τι πιστεύεται εγώ πάντως οποίος γνωστός μου με ρωτήσει για σκυλάκι στο dogcenter θα τον στείλω.Δεν μπήκα στο forum για να μάθω αν έκανα καλά που πείρα το σκύλο από το dogcenter.Άλλα σας ρωτάω κ άλλα μου λέτε.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Πες μου μόνο το όνομα της φιλοζωικής που σου ζήτησε λεφτα!!!! σε παρακαλώ πες το μου!

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Εσυ η πολιτισμενη να συνεχισεις να υποστηριζεις αυτες τις αθλιες πρακτικες.

ΑΑ και που εισαι εσυ η καποιος απο τους 1000 ευχαριστημενους πελατες του ρωτηστε τον τι τελος ειχε η Tesi Ztravnekova Dvora που τα βραβεια της στολιζαν το γραφειο του!!!!!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Γεια ... καλο ταξιδι και να μας γραφεις:)

Εμεις οσα ηταν να ΣΟΥ γραψουμε το καναμε επειδη ειμασταν απολιτιστοι.. απο δω και περα θα ΣΕ γραφουμε για να γινουμε πολιτισμενοι :D

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Παραδέξου τουλάχιστον ότι καμία φιλοζωική δε σου ζήτησε λεφτα για υιοθεσία σκύλου! είναι μεγάλη προσβολή να αφήνεις τέτοια υπονοούμενα! ξεκαθάρισε το θέμα!