Μια δεκαετία του μένει ακόμα, δεν είναι πολύ. Εχεις διανύσει το 1/3.Χτύπα κι άλλο...
Τις θυμάμαι πλέον πολύ αμυδρά, αυτές τις ξέγνοιαστες καταστάσεις!
Ζωάρα κάνουν τα κωλόγατα στην εξοχή. Το μήνυμα σου είναι η ιστορία μας με ελάχιστες παραλλαγές. Γαμάτη είναι αυτή η συμβίωση. Πολλά γέλια.Είναι μαζί μας εδώ και 1μιση χρόνο. Την μάζεψα μικρούλα από το πάρκινγκ ενός νοσοκομείου καθώς κινδύνευε από μια αγέλη αδέσποτων. Είχα σκοπό να την δώσω αλλά ο Ερμής είχε διαφορετική γνώμη και την υιοθέτησε οπότε την κράτησα.
Μετακόμισα πριν 4 μήνες σε σπίτι έξω από την πόλη. Το νέο σπίτι τελικά βόλεψε καλύτερα από όλους μας την γάτα. Το σπίτι είναι μέσα σε μεγάλο οικόπεδο μακριά από τον δρόμο οπότε δεν κινδυνεύει από αυτοκίνητα και κακούς γείτονες. Έχει έναν τεράστιο χώρο να αλωνίζει και για παρέα εκτός από εμάς έχει άλλες δέκα γάτες από τα άλλα 2 σπίτια που είναι εντός του οικοπέδου.
Αγαπημένο της χόμπι να μας ακολουθεί στις βόλτες μας με τον έρμη. Στην πρωινή και αργά το βράδυ που είναι μικρές βόλτες έρχεται πάντα μαζί μας. Στην απογευματινή μεγάλη βόλτα μας τις βάζω να φάει ώστε να μην μας ακολουθεί. Πολλές φορές αφήνει το φαΐ για να έρθει μαζί μας. Αν απομακρυνθουμε πολύ δεν ακολουθεί αλλά μας περιμένει για να επιστρέψουμε. Μπορεί να περιμένει στο ίδιο σημείο για ώρες.
Είναι απίστευτη γάτα οπότε νομίζω πως της άξιζε ένα μήνυμα σε αυτό το θέμα γιατί με τον έρμη σας τα έχω ζαλίσει έτσι κι αλλιώς
Και εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι. Αποκλείεται να είναι γάτα. Μάλλον σκύλος εγκλωβισμένος σε σώμα γάτας.
Μέσα στο σπίτι κυρία. Ξέρει τα όρια της και δεν έχει ανέβει ποτέ σε κουζίνα τραπέζια κτλ ότι κάνουν δηλαδή όλες οι γάτες που κακά τα ψέματα είναι ανεξέλεγκτες και ήταν ένας λόγος που δεν είχα γάτα ποτέ. Αν και τώρα που έφτιαξε ο καιρός δεν μπαίνει στο σπίτι σχεδόν ποτέ.
Εδώ που μένω τώρα και ο Ερμής έχει ξεχάσει τι είναι το λουρί. Στη γάτα θα βάλω;
Η πρόταση του ενός εκατομυρίου!!!Μια δεκαετία του μένει ακόμα, δεν είναι πολύ. Εχεις διανύσει το 1/3.
Πραγματικά παράδεισος. Ο Ερμής για παράδειγμα δεν έχει το ελεύθερο να είναι ελεύθερος στο οικόπεδο μόνος του. Περιορίζεται στην αυλή. Η γάτα από την άλλη πάει όπου γουστάρει. Πάντως δεν απομακρυνεται εκτός του οικοπέδου μόνη της ποτέ.Ζωάρα κάνουν τα κωλόγατα στην εξοχή. Το μήνυμα σου είναι η ιστορία μας με ελάχιστες παραλλαγές. Γαμάτη είναι αυτή η συμβίωση. Πολλά γέλια.
Τα πρώτα χρόνια που είχαμε μετακομίσει στην εξοχή ήταν για τη γάτα λες και βρέθηκε στον παράδεισο. Τα δωράκια που μας έκανε ήταν καθημερινά, δεν είχε μείνει αρουραίος, φίδι, σαύρα κτλ.
Είχαμε βέβαια και ατυχήματα από δαγκώματα, πρησμένα πόδια, να λείπει τρεις μέρες κτλ. Όλα καλά πάντως, τώρα που είναι γύρω στα 10 έχει ωριμάσει.
Όντως είναι κάποιες γάτες που έχουν πολύ σκύλο μέσα τους. Ήταν απίστευτο πως τη δέχτηκαν από την αρχή και αυτή τα σκυλιά. Και φυσικά οι άλλες γάτες είναι για κυνήγι και τα άλλα σκυλιά εχθροί....
Κρήτη ΧανιάΩραίο τοπιο.. σε ποια περιοχή ειστε?
Αν και ο σκύλος κάνει την φωτό ωραια και οχι το τοπίο
Και εγώ Αθήνα εμένα αλλά έφυγα και δεν το μετάνιωσα ποτέ.Όχι όχι δεν ζηλεύω φίλε μου που μένω Αθήνα !!