Εγώ που θα τη σήκωνα τη γάτα να αποδώσω δικαιοσύνη...Πόσο σκ@τοψυχη είμαι;;;;.....
Γέλασα πολύ που νομίζεις ότι θα σήκωνες τη γάτα (αλώβητη)!Εγώ που θα τη σήκωνα τη γάτα να αποδώσω δικαιοσύνη...
Αν της έλεγα "φωλια" και "μεινε" και "μπράβο το καλό κορίτσι" και έδινα και λιχουδιά;;;;ούτε τότε;;;;Γέλασα πολύ που νομίζεις ότι θα σήκωνες τη γάτα (αλώβητη)!
Με τον Ερμή όντως έχω ρίξει πολύ δουλειά και μου αρέσει. Με το γατί η αλήθεια είναι πως δεν το έχω κάνει. Μάλλον δεν το έχω με τις γάτες.Ρε @manolo τόση δουλειά έχεις ρίξει με τον Ερμή δεν μπορεί να χεις αφήσει τη γάτα ανεκπαιδευτη...
manolo, σε ποιο ποσοστο πιστευεις οτι οφειλεται αυτος ο χαρακτηρας του σε σενα; και αναλογα, σε ποιο ποσοστο στην εκτροφη του ή οτιδηποτε αλλο (περιβαλλον, τυχη, εμπειριες κ.α.);Με τον Ερμή όντως έχω ρίξει πολύ δουλειά και μου αρέσει. Με το γατί η αλήθεια είναι πως δεν το έχω κάνει. Μάλλον δεν το έχω με τις γάτες.
Πάντως το γατί είναι εύκολο θα έλεγα και σε συνδυασμό με τον Ερμή που είναι ο πιο προσαρμόσιμος σκύλος που έχω δει, δεν έχουμε προβλήματα.
Συνέχεια σκέφτομαι κ λέω το ίδιο ακριβώς πράγμα....ωραίο συναίσθημα δεν είναι;;;;Η πληρότητα που σου δίνει ο σκύλος σου...Να έχεις Αυτό που ονειρευόσουν πάντα....
Είναι ο τέλειος σκύλος για μενα, σε τέτοιο βαθμό που πιθανόν να μην ξαναπάρω σκύλο γιατί θα είναι για πάντα μέτρο σύγκρισης που θα είναι εις βάρος οποδηποτε μελλοντικού σκύλου μου.
Να μην σκέφτεσαι έτσι. Είναι άδικο. Και για τον επόμενο εν δυνάμει σκύλο σου, και για σένα. Είσαι ένας εξαιρετικός ιδιοκτήτης και είναι αμαρτία, να μην προσφέρεις σε όλη σου την ζωή, την ευλογία αυτή και στον εαυτό σου και σε ένα [ή και περισσότερα κατά προτίμηση] πλάσματα. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Και στο λέω εγώ. Και ξέρω ότι καταλαβαίνεις, γιατί σου τονίζω το "εγώ". Οταν έχεις έναν Σωτηράκη, νοιώθεις ότι έχεις το τέλειο. Το τέλειο όμως, έχει τελικά, διάφορες μορφές. Αξίζει να τις ανακαλύψεις. Και ελπίζω ότι κάποτε, θα με θυμηθείςΕίναι ο τέλειος σκύλος για μενα, σε τέτοιο βαθμό που πιθανόν να μην ξαναπάρω σκύλο γιατί θα είναι για πάντα μέτρο σύγκρισης που θα είναι εις βάρος οποδηποτε μελλοντικού σκύλου μου.
Ε ναι!Η αλήθεια πάντως είναι πως κάποιος που έχει μάθει να ζει με σκύλο δύσκολα θα μείνει μεγάλο διάστημα χωρίς.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία επί τούτου. Απλώς είπα να μην επεκτείνω περισσότερο την σκέψη μου, στο προηγούμενο ποστΠάντως όπως το βλέπω τώρα ο επόμενος σκύλος μου είτε μετά τον Ερμή είτε και μαζί με τον Ερμή δεν θα τον αγοράσω, ούτε καν από φιλοζωική. Κατευθείαν από τον δρόμο.
...τις απαιτήσεις μου από τον σκύλο μου μπορεί άνετα να τις καλύψει ένας ημίαιμος και δεν έχω λόγο να ξανααγορασω.
Θα το αντιπαρέλθεις κι αυτό με τον καιρό. Κάθε βλέμμα, έχει την γλύκα τουΤο μόνο μου κριτήριο θα είναι να με κοιτάζει όπως ο Ερμής.
Εκτός από την ίωση και την ωτίτιδα που πέρασε και δεν μπορούσε να συνέλθει, ήταν και έγκυος. Νόμιζα πως ήταν τεσσάρων, πέντε μηνών και σχεδίαζα κάποια στιγμή στο μέλλον να το στειρωσω. Αλλά το τσουλακι ακόμα δεν βγήκε από το αυγό του και πρόλαβε και κουτουποθηκε.Να γράψω και 2 λόγια για το γατί.
Τις τελευταίες 2 ημέρες δεν ήταν και στα καλύτερα του. Ειδικά χθες. Σήμερα το πήγε φίλη μου σε κτηνίατρο γιατί εγώ δεν προλαβαινα και το γατί έχει ίωση και ωτίτιδα.
Αυτές τις μέρες μεχρι να πάρει τα πάνω του θα το κρατήσει η φίλη μου που έχει και εμπειρία με τις γάτες.
Ελπίζω να γίνει καλά και μόλις πάρει τα πάνω του θα το ξαναφερω σπίτι.
Τόσο όμορφος κοριτσαρος αρσενικός;;;;;Αρσενικό δεν ήταν καλέ;;;
Σιδερένια! Και πλέον μάτια μόνο για τον φτεροποδαρο θεό