Γειά σας!

SMiLe

Active Member
19 Απριλίου 2010
26
0
Oooooopssss!!! Ήμουν κουρασμένη χθες το βράδυ και δεν διάβαζα καθαρα!! 1000 συγνώμη πραγματικά!!!!!!

danigreece

Active Member
22 Απριλίου 2010
33
0
athens
ελα ρε συ γελιο ειχε!!τι ζητας συγνωμη??διαλεξαμε και εμεις ωραια nicknames καθαρα γυναικεια....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! που να το ξερεις??? :)))))))

SMiLe

Active Member
19 Απριλίου 2010
26
0
Εν το μεταξύ σ'αυτά που γράψατε χθές:
ειμαι η οχι ο χαχαχαχαχαχαχαχαχα
νόμιζα οτι έγραψες: "είμαι ή όχι (σωστή πάνω στο θέμα) (?) οχαχαχαχα"
Kι εγώ η είμαι. :)
και εσύ: "κι εγώ είμαι (σωστή πάνω στο θέμα)"
Χαχαχα νόμιζα οτι εσείς κάνατε λάθος στις απαντήσεις και προσπαθούσα να βγάλω νόημα..:p:p ήμουν σαν μεθυσμένη απο την κούραση..:maria::maria: :D :D Όντως πλάκα είχε! Hahahaha:p:p
Anyway, τελικά αποφάσησα για cavalier king charles spaniel θηλυκό!! :rolleyes: :xD:

albi

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2010
91
0
Anyway, τελικά αποφάσησα για cavalier king charles spaniel θηλυκό!! :rolleyes: :xD:
Συγνωμη αλλά εσύ δεν ήσουν που δεν ήθελες να μαδάει?:confused: το λέω γιατί απλά τα καβαλιερ μάδανε πολυυυυυυύ. Πάντως θεωρώ ότι είναι από τα πιο όμορφα σκυλάκια. Με το καλό να το πάρεις το σκυλάκι σου. Α!! και να μας πεις από πού θα το πάρεις όταν το αποφασίσεις!!;)

Last edited by a moderator:

SMiLe

Active Member
19 Απριλίου 2010
26
0
Έχω μιλήσει με ένα μέλος του forum που έχει cavalier και μου έδωσε αρκετές πληροφορίες για την φυλή, τον χαρακτήρα, τους "καλούς" εκτροφείς, τι να κάνω όταν πάω εκεί για να διαλέξω κ.α.!! :eek::p
Απ'ότι μου είπε δεν μαδάνε πολύ και δεν θέλουν πολύ χτένισμα!!:):rolleyes:

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιζ!!!!ευγε κοριτσι μου! δεν θα το μετανιωσεις ΟΥΤΕ στιγμη!!! εχω εγω την χοουπ, κ ξερω ατομα εδω Αθηνα που εχουμε καβαλιερακια κ μαζευονται για καβαλιεροτσαρκες. με το που κανει ολα τα εμβολιακια της η μικρη μου, αρχιζει τις καβαλιεροβολτες!!!οποτε οταν με το καλο παρεις (απο την κυρια Δαφνη το εχω εγω που λατρευει τα καβαλιερακια κ τη Χοουπ) θα κανουμε παρεουλα τελεια!
οντως δεν θελουν πολυ μποτε και δεν μαδανε πολυ, αλλα θα δεις οτι ειναι λατρεια να φορας ρουχα κ να υπαρχουν τριχιτσες της. βεβαια, μπορεις κ να σκεφτεις πρακτικα...πχ. αν φορας ασπρα περισσοτερο, παιρνεις μπλενιμ. Αν φορας μαυρα, παιρνεις τρικολορ η μαυρο καφε αν εχει το εκτροφειο. Μην την πατησεις οπως εγω που φοραω μαυρα κ εχω μπλενιμ!χιχι!(πλακα κανω, ψοφαω,λιωνω να μυριζουν τα ρουχα μου Χοουπ κ να δειχνουν χοουπ...)

μακαρι, μακαρι να παρεις! Εχει κ η χριστινα απο Σαλονικα, τον αδερφουλη της μικρης, τον Σποκυ. Εκει να δεις λατρεια...

Υγ: δεν ξερω τι εννοειτε πολυ...αν ψαξετε παντως σε αναφορες θα δειτε οτι δεν ειναι στην κατηγορια μαδαω πολυυυυυυυυυυυ και εγω παντως απο οτι μπορω να συγκρινω δεν μαδαει πολυ με την καμια. Ναι μαδαει, αλλα αν χτενιζω τη μικρη καθε δυο μερες απο 5 λεπτακια, ειναι κιουρια. μαδαει ισα για να δειλωνει την παρουσια της στη ζωη μου...αχ...εεεεεεερωτας.......εεεεεεεεεεερωτας...

Last edited:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Το κουτάβι σου έχει αλλάξει το puppy τρίχωμα;
Αν όχι, δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο μαδάει!

albi

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2010
91
0
Τώρα με μπερδέψατε. Γιατι αν δεν κάνω λάθος μέσα εδώ στο φορουμ το είχα διαβάσει, ότι εάν δεν αντέχεται την πολύ τρίχα καλύτερα να μην επιλέξετε αυτή την φυλή. Αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο πείτε μου για να το ψαξω και εγώ. Αλήθεια η κυρία Δάφνη που αναφέρετε, έχει κάποιο σαιτ ή κάποιο τηλ επικοινωνίας?

SMiLe

Active Member
19 Απριλίου 2010
26
0
οντως δεν θελουν πολυ μποτε και δεν μαδανε πολυ, αλλα θα δεις οτι ειναι λατρεια να φορας ρουχα κ να υπαρχουν τριχιτσες της. βεβαια, μπορεις κ να σκεφτεις πρακτικα...πχ. αν φορας ασπρα περισσοτερο, παιρνεις μπλενιμ. Αν φορας μαυρα, παιρνεις τρικολορ η μαυρο καφε αν εχει το εκτροφειο. Μην την πατησεις οπως εγω που φοραω μαυρα κ εχω μπλενιμ!χιχι!:maria:(πλακα κανω, ψοφαω,λιωνω να μυριζουν τα ρουχα μου Χοουπ κ να δειχνουν χοουπ...):maria: :eek::eek::eek:

[...]

μαδαει ισα για να δειλωνει την παρουσια της στη ζωη μου...αχ...εεεεεεερωτας.......εεεεεεεεεεερωτας...
Χοουπ, η αφεντικίνα σου την έχει ψωνήσει!!:D:D

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
δεν εχει αλλαξει αλλα εχω φιλους που εχουν ενηλικα.Τι να πω, ισως το πολυ να ειναι κ σχετικο, οποτε παω πασσο. Παντως εμεις σε τεστ για να βρουμε καταλληλη φυλη για τις επιθυμιες μας, δεν το ειχαν κ στο περπαταω και μαδαω.
το κιν της κυριας Δαφνης ειναι 69-45-43-61-36 κ το εκτροφειο της λεγεται karidana
οριστε κι ενα λινκ: http://www.interpet.gr/themata/ratses/dogs/cavalier.htm
και η κυρια Δαφνη στο παρα τριχα! : http://paratrixa.skai.gr/default.asp?pid=15&vdID=44( δειτε το full screen!)

καλο μηνα κι ολας!

Last edited:

albi

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2010
91
0
Σε ευχαριστώ πολύ evelyna!!! Θα κοιτάξω και εγω να δω περισσότερα για αυτή την φυλή μιας και υπάρχει καλή εκτροφέας στην Ελλάδα, γιατί δυστυχώς με τα μαλτεζάκια δεν βγάζω ακρη.

Hlektra

Member
4 Απριλίου 2011
7
0
Μπραβο

http://www.mytail.gr/el/Cavalier-king-charles-spaniel.aspx Καλή μερα SMILE , οντος η επιλογη σου ειναι πολύ σωστη ένα cavalier σου τεριαζει γαντι . Ριξε μια ματια σε αυτη τη σελιδα . Τα cavalier εκπεδευονται ευκολα , ειναι πολυ φιλικα , ειναι γλυκα και μικρα. Οτι πρέπει για διαμμέρισμα!!!! :D