γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιζ!!!!ευγε κοριτσι μου! δεν θα το μετανιωσεις ΟΥΤΕ στιγμη!!! εχω εγω την χοουπ, κ ξερω ατομα εδω Αθηνα που εχουμε καβαλιερακια κ μαζευονται για καβαλιεροτσαρκες. με το που κανει ολα τα εμβολιακια της η μικρη μου, αρχιζει τις καβαλιεροβολτες!!!οποτε οταν με το καλο παρεις (απο την κυρια Δαφνη το εχω εγω που λατρευει τα καβαλιερακια κ τη Χοουπ) θα κανουμε παρεουλα τελεια!
οντως δεν θελουν πολυ μποτε και δεν μαδανε πολυ, αλλα θα δεις οτι ειναι λατρεια να φορας ρουχα κ να υπαρχουν τριχιτσες της. βεβαια, μπορεις κ να σκεφτεις πρακτικα...πχ. αν φορας ασπρα περισσοτερο, παιρνεις μπλενιμ. Αν φορας μαυρα, παιρνεις τρικολορ η μαυρο καφε αν εχει το εκτροφειο. Μην την πατησεις οπως εγω που φοραω μαυρα κ εχω μπλενιμ!χιχι!(πλακα κανω, ψοφαω,λιωνω να μυριζουν τα ρουχα μου Χοουπ κ να δειχνουν χοουπ...)
μακαρι, μακαρι να παρεις! Εχει κ η χριστινα απο Σαλονικα, τον αδερφουλη της μικρης, τον Σποκυ. Εκει να δεις λατρεια...
Υγ: δεν ξερω τι εννοειτε πολυ...αν ψαξετε παντως σε αναφορες θα δειτε οτι δεν ειναι στην κατηγορια μαδαω πολυυυυυυυυυυυ και εγω παντως απο οτι μπορω να συγκρινω δεν μαδαει πολυ με την καμια. Ναι μαδαει, αλλα αν χτενιζω τη μικρη καθε δυο μερες απο 5 λεπτακια, ειναι κιουρια. μαδαει ισα για να δειλωνει την παρουσια της στη ζωη μου...αχ...εεεεεεερωτας.......εεεεεεεεεεερωτας...