χαχαχα!! κοιτα τι σου βρήκα. Δεν ξέρω εάν είναι σωστό αλλά μπορεί να σε βοηθήσει στο να βρεις κάποιες φυλές που σε ενδιαφέρουν.Εχει πάντως πλάκα.
http://www.cheapet.gr/catalog/bestdog.php
Κατ'αρχην.. μου τα βγάζει Κινέζικα, μετά μου ξεκινάει απο 85% και κατα τρίτων το έχω κάνει 7 φορές και συνέχεια μου βγάζει πρώρο-πρώτο ένα βερυκοκί σκυλί!! Και απ'ότι είδα τις ράτσες (και στις 7 φορές) έχουν μόνο αυτές που έχουν και στο κατάστημά τους!!χαχαχα!! κοιτα τι σου βρήκα. Δεν ξέρω εάν είναι σωστό αλλά μπορεί να σε βοηθήσει στο να βρεις κάποιες φυλές που σε ενδιαφέρουν.Εχει πάντως πλάκα.
Όχι τελικά είναι Μίνι Κανίς Βερικοκί - Caniche apricot.Δίπλα στα κινέζικα έχει μία αγγλική λέξη, μήπως γράφει poodle?
κοιτα αυτο αν σε ενδιαφερει
Ο ΚΑΝΙΣΑΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΗΜΕΝΟΣ Ή ΧΑΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ!!! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ 6936862466 ΜΑΡΙΑΝΝΑ
View attachment 7305View attachment 7306
Δεν ξέρεις πόσο συμφωνώ μαζί σου.. Άλλωστε ξέρω τι θα πει η έκφραση "δεν είμαι ράτσας, είμαι φάτσας".. είχα στο παρελθόν 2 "σκυλάκια" που το ένα το πήρα απο ένα χωράφι μέσα στα τσιμπούρια και το άλλο απο ένα λάκο με λάσπες οπου το μετέφερε η μητέρα του για να το σώσει απο βέβαιο θάνατο.. κουτάβια και τα δύο και τώρα ολόκληροι σκυλούμπρες!!Ας περασουμε το μηνυμα δεν ειμαι ρατσα ειμαι φατσα!!!δε χρειαζεται κατα την ταπεινη μου αποψη ενα σκυλακι να ειναι κανις η πεκινουα η μαλτεζ η Cavalier king charles spaniels ή ο.τι αρκει να ειναι αυτο που μολις το δεις θα πεις ερωτευτηκηκα και αυτο μπορει να ειναι ενα ημιαιμακι πανγλυκο σκυλακι!!τωρα για το αν ειναι ενα σκυλι κακομαθημενο πιστευω πως δε φταιει το σκυλακι αλλα μονο ο ιδιοκτητης του!!Η σωστη συμβιωση με ενα σκυλι ειναι καθαρα δικο μας θεμα!Απο κει και περα αν θελεις να μαθεις γι'αυτο το σκυλακι παρε στη Μαριαννα τηλεφωνο και πες της ειδα την αγγελια που ανερτησε η Δαναη.Καλη τυχη και σου ευχομαι να βρεις αυτο που πραγματκικα θελεις και θα σε κανει χαρουμενη!!!!
Ειλικρινα δε θελω να πιστεψεις πως σου τη λεω και αλλωστε ειδα τα ποστς σου και καταλαβα τις αποψεις σου περι του θεματος και με αυτο που εγραψες για τα σκυλακια σου το πως τα βρηκες ειναι υπεροχο...Εννοειτε πως δε θα μπεις στη φαση ντροπης αν εχεις ενα σκυλακι που ειναι ρατσας προς θεου..Εγω ειμαι ερωτευμενη με τους γερμανους ποιμενικους (οχι τους ανθρωπους!!χεχε) και αν καποια στιγμη μπορουσα να υιοθετησω εναν γερμανο θα το εκανα!!Απλα δε ξερω πως θα ακουστει αλλα ειμαι κατα των πετ σοπ οχι των σκυλιων που πουλανε.Τα ζωακια δε μας φταινε ουτε εχουνε τουπε αν ειναι ρατσατα...Υπαρχουνε τοσα σκυλακια τα οποια χαριζονται και τα οποια πληρουνε τις προυποθεσεις που θελει ο καθενας!Γι αυτο απλα σου προτεινω ριξε μια ματια σε ολα τα φιλοζωικα καταφυγια που φιλοξενουνε σκυλακια και εγω απο την πλευρα μου οπως και ολοι δω μεσα θα σου προωθουμε αγγελιες με σκυλακια στο μεγεθος που θελεις! Και κατι τελευταιο για να μην παρεξηγηθω δεν εχω κανενα οφελος απο την ολη ιστορια απλα προωθω αγγελιες καποιων ανθρωπων που τις περισσοτερες φορες ουτε καν τους ξερω!!!Δεν ξέρεις πόσο συμφωνώ μαζί σου.. Άλλωστε ξέρω τι θα πει η έκφραση "δεν είμαι ράτσας, είμαι φάτσας".. είχα στο παρελθόν 2 "σκυλάκια" που το ένα το πήρα απο ένα χωράφι μέσα στα τσιμπούρια και το άλλο απο ένα λάκο με λάσπες οπου το μετέφερε η μητέρα του για να το σώσει απο βέβαιο θάνατο.. κουτάβια και τα δύο και τώρα ολόκληροι σκυλούμπρες!!
Τώρα όμως αποφασήσαμε να πάρω maria:επιτέλους:maria ένα σκυλί με την προϋπόθεση να είναι μικρόσωμο και καθαρόαιμο..
Έχω δει πολλά αδέσποτα και σχεδόν όλα μου έκαναν το "κλίκ".. και να σου πω την αλήθεια.. ντρέπομαι γιατί αισθάνομαι οτι θα είμαι μία απ αυτές που πέρνουν μόνο και μόνο για επείδηξη ένα μικρόσωμο και καθαρόαιμο.. Και οτι ρίχνω πίσω μου μαύρη πέτρα και αντί να βοηθάω τα πράγματα, τα χειροτερεύβω.. :-|
Δεν το σχολιάζω Hahahaha!!Εγω ειμαι ερωτευμενη με τους γερμανους ποιμενικους (οχι τους ανθρωπους!!χεχε) και αν καποια στιγμη μπορουσα να υιοθετησω εναν γερμανο θα το εκανα!!
Δε θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Δεν αρκεί ο έρωτας για μια καλή συμβίωση. Υπάρχουν ευκολότερα και δυσκολότερα σκυλιά, νεωτεροι και εμπειρότεροι ιδιοκτήτες, κοκ. Δεν εξαρτάται πάντα η συμβίωση απο μας. Καμιά φορά είτε δεν εχουμε τις γνώσεις, ή την εμπειρία ή τη διάθεση ή το χρόνο ή το χαρακτήρα να "κουλαντρίσουμε" ένα σκυλί. Ακόμα κι όταν διαλέγουμε απο καταφύγιο, πρεπει να σκεφτόμαστε αν μπορούμε να προσφέρουμε στο σκυλί που ερωτευτήκαμε όσα χρειάζεται (πειθαρχία, άσκηση, παρέα, κτλ). Αν όχι, καλά θα κάνουμε (για χάρη του) να διαλέξουμε ένα άλλο του οποίου τις ανάγκες να μπορούμε να καλύψουμε πληρέστερα.Ας περασουμε το μηνυμα δεν ειμαι ρατσα ειμαι φατσα!!!δε χρειαζεται κατα την ταπεινη μου αποψη ενα σκυλακι να ειναι κανις η πεκινουα η μαλτεζ η Cavalier king charles spaniels ή ο.τι αρκει να ειναι αυτο που μολις το δεις θα πεις ερωτευτηκηκα και αυτο μπορει να ειναι ενα ημιαιμακι πανγλυκο σκυλακι!!τωρα για το αν ειναι ενα σκυλι κακομαθημενο πιστευω πως δε φταιει το σκυλακι αλλα μονο ο ιδιοκτητης του!!Η σωστη συμβιωση με ενα σκυλι ειναι καθαρα δικο μας θεμα!
\\/Σωστός ο Κοπρίτης!!\\/Δε θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Δεν αρκεί ο έρωτας για μια καλή συμβίωση. Υπάρχουν ευκολότερα και δυσκολότερα σκυλιά, νεωτεροι και εμπειρότεροι ιδιοκτήτες, κοκ. Δεν εξαρτάται πάντα η συμβίωση απο μας. Καμιά φορά είτε δεν εχουμε τις γνώσεις, ή την εμπειρία ή τη διάθεση ή το χρόνο ή το χαρακτήρα να "κουλαντρίσουμε" ένα σκυλί. Ακόμα κι όταν διαλέγουμε απο καταφύγιο, πρεπει να σκεφτόμαστε αν μπορούμε να προσφέρουμε στο σκυλί που ερωτευτήκαμε όσα χρειάζεται (πειθαρχία, άσκηση, παρέα, κτλ). Αν όχι, καλά θα κάνουμε (για χάρη του) να διαλέξουμε ένα άλλο του οποίου τις ανάγκες να μπορούμε να καλύψουμε πληρέστερα.
Δεν υπάρχει κακό σκυλί, υπάρχουν όμως ανεπαρκείς ανάδοχοι.
Εγω είμαι απ'αυτούς που πιστεύουν οτι υπάρχει το σωστό σκυλί για τον καθένα στα καταφύγια, αλλά πρεπει να ψάξει να το βρει.
Γεια σου κοπριτη!Συμφωνω μαζι σου...Απλα ειμαι κατα καποιων προτασεων του στυλ μα τι ηλιθιο σκυλι δεν καθεται οταν του λεω η κανει την αναγκη του μεσα στο σπιτι..Αν δε μαθεις στο καθε ζωντανο 5 πραγματα η συμβιωση μαζι του θα ναι δυσκολη...Αλλα και ο ορος δυσκολη συμβιωση ειναι σχετικος....Αυτα που εμενα μου φαινονται δυσκολα με τον δικο μου σε αλλον μπορει να φαινονται βουνο σε αλλον παιχνιδακι..Καθε ανθρωπος ειναι ξεχωριστος οπως και καθε σκυλι..Και ναι υποστηριζω πως ενα μικροσωμο που ζητανε ολοι ειναι πιο ευκολο να το εχεις στο σπιτι σου αλλα οχι και πιο ευκολο να το κουμανταρεις ειδικα αν ειναι νευρικο...Γιάυτο που λες περι του ερωτα..εγω ετσι πηρα τον χοντρο μου...ηταν το μοναδικο σκυλακι που δε μου εδινε σημασια και οντας γυναικα κολλησα!!!Δε θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Δεν αρκεί ο έρωτας για μια καλή συμβίωση. Υπάρχουν ευκολότερα και δυσκολότερα σκυλιά, νεωτεροι και εμπειρότεροι ιδιοκτήτες, κοκ. Δεν εξαρτάται πάντα η συμβίωση απο μας. Καμιά φορά είτε δεν εχουμε τις γνώσεις, ή την εμπειρία ή τη διάθεση ή το χρόνο ή το χαρακτήρα να "κουλαντρίσουμε" ένα σκυλί. Ακόμα κι όταν διαλέγουμε απο καταφύγιο, πρεπει να σκεφτόμαστε αν μπορούμε να προσφέρουμε στο σκυλί που ερωτευτήκαμε όσα χρειάζεται (πειθαρχία, άσκηση, παρέα, κτλ). Αν όχι, καλά θα κάνουμε (για χάρη του) να διαλέξουμε ένα άλλο του οποίου τις ανάγκες να μπορούμε να καλύψουμε πληρέστερα.
Δεν υπάρχει κακό σκυλί, υπάρχουν όμως ανεπαρκείς ανάδοχοι.
Εγω είμαι απ'αυτούς που πιστεύουν οτι υπάρχει το σωστό σκυλί για τον καθένα στα καταφύγια, αλλά πρεπει να ψάξει να το βρει.
Σωστός ο Danigreece!!Γεια σου κοπριτη!Συμφωνω μαζι σου...Απλα ειμαι κατα καποιων προτασεων του στυλ μα τι ηλιθιο σκυλι δεν καθεται οταν του λεω η κανει την αναγκη του μεσα στο σπιτι..Αν δε μαθεις στο καθε ζωντανο 5 πραγματα η συμβιωση μαζι του θα ναι δυσκολη...Αλλα και ο ορος δυσκολη συμβιωση ειναι σχετικος....Αυτα που εμενα μου φαινονται δυσκολα με τον δικο μου σε αλλον μπορει να φαινονται βουνο σε αλλον παιχνιδακι..Καθε ανθρωπος ειναι ξεχωριστος οπως και καθε σκυλι..Και ναι υποστηριζω πως ενα μικροσωμο που ζητανε ολοι ειναι πιο ευκολο να το εχεις στο σπιτι σου αλλα οχι και πιο ευκολο να το κουμανταρεις ειδικα αν ειναι νευρικο...Γιάυτο που λες περι του ερωτα..εγω ετσι πηρα τον χοντρο μου...ηταν το μοναδικο σκυλακι που δε μου εδινε σημασια και οντας γυναικα κολλησα!!!