εγω παντως ειμαι φοιτητρια,καλα,οκ γρια αλλα φοιτητρια και μια χαρα. Απλα χρειαζεται πληρη συνειδητοποιηση για τι πραγμα μιλαμε. Πραγμα εννοω την κατασταση. Χρονο εχουν οι φοιτητες. Το ζητημα ειναι 1)τα λεφτα 2)οι θυσιες...Η φοιτητικη ζωη με την κλασσικη εννοια σταματα οριστικα δια παντος.
Καλη μου καλως ηρθες και απλα καθως αναζητας το σωστο φιλαρακι σου, να εχεις στο μυαλο σου τα ακολουθα(εαν θελησεις εννοειται)
1) απο τα χρηματα που θα χρειαστει η αγορα, τα εφαπαξ, εχε στο τσεπακι σου ενα χιλιαρικο καβατζα.ΠΟΤΕ δεν ξερεις τι σου ξημερωνει με το κουταβακι
2) αρχησε να προετοιμαζεις σιγα σιγα τον εαυτο σου με το ζητημα υπομονης. Θα διαπιστωσεις οτι με το κουταβακι, τα ορια της υπομονης θα διευρυνθουν σε χρονο δευτερολεπτων(εαν θελεις να εισαι σωστη παντα).Μπορεις να μπεις σταδιακα σε αυτο, με το να συναναστρεφεσαι με μικρα παιδακια αν υπαρχει τετοια δυνατοτητα. Πιστευω θα σε βοηθησει να κανεις τα ορια της υπομονης σου κ της ηρεμιας σου πιο ελλαστικα, ζητημα καιριο για την ωρα που θα εχεις το μικρακι σου.
3) η ζωη σου θα αλλαξει εξ ολοκληρου. ΟΙ προτεραιοτητες σου...ΟΛΑ θα γινονται πλεον πρωτα για εκεινο το μικρακι(γιατι εκεινο θα εχει ΜΟΝΟ εσενα στη ζωη...) κ μετα για σενα. προσωπικα αυτο το θεωρω το ομορφοτερο δωρο της ζωης.Υπερτατη μορφη αγαπης και υποκλινομαι ταπεινα σε ολους εκεινους που υπηρετουν τετοια αγαπη.
4)μακρια απο πεττσοπ, κουταβι του κτηνιατρου, κουταβι της γειτονισσας που εχει μια κουμπαρα της οποιας ο φουρναρης εχει ενα μικρο κ θελει να το δωσει...
καλως ηρθες εδω και ευχομαι με το καλο να ζησεις την εμπειρια του να εχεις ενα μικρακι στο σπιτι σου. Δεν υπαρχουν λεξεις να περιγραψουν το ΚΑΛΟ που θα σου χαριζει απλοχερα η υπαρξη εκεινη.