Γειά σας!

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Νοσοκομείο Ζώων Αθηνών
21 ΧΛΜ. Λεωφόρου Μαραθώνος, Πικέρμι
Τηλ. 210-6038023,210-6038024
site: http://www.vetnet.gr/

Αττικό Νοσοκομείο Ζώων
20ο χλμ Λ. Λαυρίου 19002 Παιανία Αττικής
Τηλ: 210-6640552-555
το site του είναι:http://www.attikovet.gr/portal/

Αν πρέπει να πάτε σε κάποιο, να πάτε στο δεύτερο (γνώμη μου).
πολύ καλή συμβουλή ;)

GEORGE1034

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
579
0
27
Θεσσαλονικη!!!!!!!!!!!!!!!!
Να μια λυσει athinamj.Καλα βρε παιδια εμενα περιμενατε; Βλεπετε αυτο θα βοηθησει το κανις αλλα και εσενα athinamj, γιατι αναπασα στιγμη αμα παθει (χτυπα ξυλο) κατι να ειναι εκει καποιος ο οποιος να ξερει να το συνεφερει.

Βρες χρονο αμα εισαι μακρια και πηγεναι σε ενα απο αυτα τα νοσοκομοια!!!

ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Κάτσε κάτσε τι συμβουλές είναι αυτές? Να μην πάει το σκυλί στο γιατρό που το κουράρει τόσα χρόνια για να το βάλει στο νοσοκομείο να το δουν άλλοι γιατροί? Αν το σκυλί χρειάζεται ειδικό εξοπλισμό που δεν έχει ο κτηνίατρος της κοπέλας, θα το προτείνει μόνος του!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Κάτι ακόμα. Εμπιστευόμαστε τον κτηνίατρο που έχουμε επιλέξει. Αν χρειάζεται παίρνουμε κι άλλες γνώμες. Το νοσοκομείο είναι για ειδικές εξετάσεις (π.χ. υπέρηχο καρδιάς) ή για ΕΚΤΑΚΤΑ περιστατικά, σε περίπτωση που είναι αδύνατον να βρούμε το γιατρό μας ή άλλο γιατρό σε κοντινή απόσταση.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Συμφωνω οτι πρεπει να εμπιστευομαστε τον κτηνιατρο που εχουμε επιλεξει και μας παρακολουθει τοσα χρονια και αν χρειαστει κατι εκτακτο παμε στο νοσοκομειο.

Αχρειαστο να ειναι δηλαδη. . . σ' ευχαριστουμε chloe!

GEORGE1034

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
579
0
27
Θεσσαλονικη!!!!!!!!!!!!!!!!
συμφωνω απολυτος Chloe, ομως εχει συνεχεια σπασμους, κατι πρεπει να γινει, δεν γινετε να τον κραταει στο σπιτι και να τον βλεπει να υποφερει χωρις να μπορει να κανει κατι για να τον συνεφερει:(.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Γνώμη μου προσωπική το τονίζω.., αν και έχει ξανά ειπωθεί στο forum παρόμοια άποψη..
Μακριά από τα νοσοκομεία!!!
Καλύτερα να εμπιστευτείς τον γιατρό που τον κουράρει με αυτήν την ασθένεια χρονια παρα να πας σε κάποιο νοσοκομείο..
Επίσης πολλοί γιατροί μπορείς να τους βρείς όλο το 24 ωρο και κάποιοι επίσης εφημερεύουν..

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
βρε παιδια, συμφωνω, αλλα εαν πρεπει οπωσδηποτε να ειμαστε στην δουλεια, τοσες ωρες το σκυλι σε αυτη την κατασταση, ειναι σωστο να μενει μονο του? (εκτος κι αν υπαρχει και αλλος στο σπιτι και δεν καταλαβα)

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ναι, εαν το κτηνιατρειο ειναι ανοιχτο και με ανθρωπο δηλαδη, απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 4 (?) που σχολαμε...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Πολλά μένουν ανοικτά μέχρι το βραδυ..και έχουν και τηλέφωνο αν είναι επείγον και πάνε στο γιατρείο οι γιατροί..
Κάποιοι μένουν και πάνω κάτω με το κτηνιατρείο τους..

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Πολλά μένουν ανοικτά μέχρι το βραδυ..
στον ΔΙΚΟ της κτηνιατρο συμβουλευετε να μεινει το σκυλι, οχι στα "πολλα" και "καποιοι" γενικως και αοριστως..

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Εγώ προσωπικά συμβουλεύω να κάνει ό,τι πει ο γιατρός της και να μην τρέχει σε νοσοκομεία, αν δεν της το πει εκείνος. Το σκυλί έπρεπε να το είχε δει ήδη γιατρός φυσικά.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
στον ΔΙΚΟ της κτηνιατρο συμβουλευετε να μεινει το σκυλι, οχι στα "πολλα" και "καποιοι" γενικως και αοριστως..

Εγώ προσωπικά συμβουλεύω να κάνει ό,τι πει ο γιατρός της και να μην τρέχει σε νοσοκομεία, αν δεν της το πει εκείνος. Το σκυλί έπρεπε να το είχε δει ήδη γιατρός φυσικά.
και εγω αυτο συμβουλευω..

kango1Καλύτερα να εμπιστευτείς τον γιατρό που τον κουράρει με αυτήν την ασθένεια χρονια παρα να πας σε κάποιο νοσοκομείο..
Aλλα αν δεν βρει τον δικο της μπορει να απευθυνθει και αλλου απο το να παει σε ενα νοσοκομειο..

Αυτο λεω..;)

Ουτε γενικα ουτε αοριστα..

athinamj

Active Member
14 Οκτωβρίου 2009
34
2
Το σκυλί δεν είναι ποτέ μόνο του στο σπίτι. Εχω τους γονείς μου και τον αδελφό μου!
Την πήγα το απόγευμα στο γιατρό της και τις έκανε 2 ηρεμιστικές ενέσεις. Μου είπε να αυξήσω τη δόση Gardenal και να της δώσω 3 ολόκληρα χάπια, 1 πρωί, ένα μεσημέρι κι ένα βράδυ για να την πιάσει η δράση και να σταματησουν οι κρίσεις. Της έδωσα ήδη ένα χάπι τώρα το βράδυ διαλυμένο σε νερό και βλέπω οτι η κρίση είναι πολύ πιο ήπια!
Αν δεν πιάσει κι αυτή η δόση και συνεχίσει τις κρίσεις θα την πάω πλέον για την έσχατη λύση....οοοοοουφ! Το μόνο που θελω είναι να μην υποφέρει και δεν με νοιάζει τίποτα άλλο!