Κ αλλό;;; Δεν ήξερα ότι είμαστε τόσα πολλά! Ευχαριστούμε! Λέμε με την Ανδριάνα τι χαζομαρούλες κάνουν τα δικά μας...Καλώς ήρθατε και από εμάς
Κ αλλό;;; Δεν ήξερα ότι είμαστε τόσα πολλά! Ευχαριστούμε! Λέμε με την Ανδριάνα τι χαζομαρούλες κάνουν τα δικά μας...Καλώς ήρθατε και από εμάς
Να'σαι καλά! Εσύ Μπουλ Τεριέ? Εχουμε μια φίλη-γειτόνισσα. Μπουνταλού αλλά καλόβολο ζωντόβολο! χαχαχα! Την λένε Αντυ κ λόγω προβλημάτων συμπεριφοράς, πέρασε εκπαίδευση 5 μηνες.καλως ορισες Μαρια !
να σου ζησει το μικρο, πολυ ομορφη !
Εσένα είναι Πάρσον? Το βλέπω μακρυπόδαρο... Εμένα είναι κοντοστούπα???Καλά μην φανταστείς ότι είμαστε και αμέτρητοι ...κάνα δυό τρείς λείπουν ακόμη
Airedale Terrier...τι ;
Τώρα με τη ζέστη είναι η καλύτερη μου! Μέχρι να πέσει ο ήλιος, δροσίζεται στο πλακάκι. Το βράδυ την πιάνει λίγο η σχίζα αλλά είναι για να μην ξεχνιόμαστε!Καλώς ήρθατε και από μένα!!! Κουκλί είναι!!!! να φανταστώ ότι είναι πολύ ήρεμο και δε έχει καθόλου ενέργεια ε;;; Χιχιχιχιχι
Όταν παίζουμε γυρνάει ανάποδα κ κουνάει γρήγορα πόδια της. Γι'αυτό την λέμε κ κατσαρίδι! Τυχαίο? Πότε είδες ΜΟΝΟ μια κατσαρίδα??? Χιχι!Καλως ηρθατε. Πληθαινουν επικινδυνα αυτα τα διαολάκια ή ιδεα μου ειναι ;