Γειά σας!!!!

giannis91

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2010
51
0
Εσυ δηλαδη θεωρεις ότι ο σκυλος και δη ο αρσενικος εχει αναγκη να ζευγαρωσει όπως ο αντρας;
Σιγουρα εχει τεραστια φυσικη αναγκη να ζευγαρωσει αλλιως δεν θα το εκανε κιολας.Αλλα εφοσον ο σκυλος εχει ενταχθει στην κοινωνια ανθρωπων πρεπει να υποκεινται στους κανονες της, που εν τελει ειναι για το καλο το δικο του και της συμβιωσης με εμας.Φυσικα δεν ειναι σε θεση να καταλαβει ωστε να υπακουσει κατα βουληση, ετσι ο ανθρωπος επεμβαινει στην φυση του (στειρωση κτλ).

tsaki

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2011
329
0
43
αλεξανδρουπολη, Εβρος
Γειά σας παιδιά .
Με λένε Νίκο και είμαι κάτοχος ενός θηλυκού boxer ( Maggy) , ενός κουταβιού Caucasian ovcharka(ποιμενικός)(Mikeys) και ενός μικρού κoπροσκυλάκου του Μπούμπη του επιβήτορα:cool:.
Βέβαια , μέχρι το καλοκαίρι αναμένεται να έρθει και ένα Bull mastiff στην οικογένεια μας!!!
Έχω εμπιστευτεί το φόρουμ πολλές φορές αλλά τώρα σκέφτηκα να γίνω και εγώ μέλος μιας και πιστεύω θα χρειαστώ αρκετή βοήθεια απο τους κατόχους bull mastiff του φόρουμ!! :D:D:D Γνωρίζω επίσης αρκετά πράγματα για τις ράτσες που έχω μέχρι τώρα , (Boxer,caucasian) και θα χαρώ πολύ να μοιραστώ τις γνώμες μου μαζί σας !!! :D:D:D
Θελω φωτο του Καυκασου!!! βαλε καμια να τα χαρουμε και εμεις!

Nikoulakis

Member
23 Ιανουαρίου 2011
14
0
έβαλα στο avatar μου τον mikey μικρό ( περίπου 2 μηνών όταν τον πήραμε... ) τώρα είναι περίπου 3,5 και έχει περάσει σχεδόν το boxer μου σε ύψος...και το boxer μου για θηλυκό είναι καλού αναστήματος (59 cm).και ένας φίλος μου περίπου ίδια περίοδο με μένα πήρε ένα rottweiller και κλαίγεται που το δικό του είναι μικρούλη ακόμα.... βεβαια το καυκάσιο θα ψηλώνει μέχρι 6-7 μηνών....μετά δεν θα πάρει παραπάνω από το 10% του ύψους του... και παρόλο που είναι 3,5 μηνών έχω αρχίσει είδη να του μαθαίνω τα βασικά και τα μαθαίνει πολύ εύκολα... ας πούμε το κάτσε και το έλα σε 2-3 μέρες το έμαθε... :p με την βοήθεια πολύ φαγητού ...... xaxaxa :p είναι απίστευτα λαίμαργος και μια φορα που πήρα το boxer το θηλυκό βόλτα με τον καύκασο σε έναν κολλητό μου που έχει 2 boxer κοντά στο σπίτι μου και τους πήγαμε παραλια ... όταν γυρίσαμε και ο φίλος μου έβαλε στο boxer το ένα ( το μεγάλο που έχει ...το άλλο είναι περίπου 1 χρονων) φαΐ και ο δικός μου πήγε με την μια να το φάει.... και όταν ήρθε κοντά το boxer να φάει ο καύκασος μου τον πήρε στην κυνηγά... :p και κυνηγούσαμε τα σκυλιά μας :p βεβαια κάποια στιγμή το boxer τον έβαλε κάτω ....όπως ξέρουνε όσοι έχουνε boxer τα boxer δεν ορμάνε να δαγκώσουνε άμα δεν απειλούνται αλλα ρίχνουνε το σκυλί κάτω και το κρατάνε με τα πόδια τους .... ( βεβαια τα χωρίσαμε όταν φτάσαμε με την μια ) αλλα που θα πάει ?? :p ακόμα 2-3 μήνες του δίνω του boxer... xD xaxaxa τέλος πάντως...με την συμβίωση δεν έχουνε κανένα απολύτως πρόβλημα μιας και τα έχω να τρώνε σε διαφορετικά σημεία... έχουμε μεγάλη αυλή και το boxer έχει αλλου το σπιτάκι του και αλλου ο καύκασος με τον μπούμπη....... γενικότερα το boxer είναι πολύ φιλικό με τον καύκασο και ο καύκασος μονο για το φαΐ μαλώνει... :p αλλα είναι απίστευτη η επιμονη του σκύλου.... άμα δεν τα χωρίζαμε ακόμα εκεί θα ήτανε και θα προσπαθούσε να παλέψει με το boxer.... πάντως παράπονο δεν έχω.... και τα τρία σκυλιά είναι καταπληκτικά....

και όχι μην φοβάσαι harryf3 .. μονο ο μπούμπης προέρχεται από τέτοιο ζευγάρωμα στο χωριο...

....................................................................................................
Τα greeklish απαγορεύονται από τους Κανονισμούς

Last edited by a moderator:

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
xaxaxaxa.....ο μπουμπάκος παιδιά είναι ελεύθερος.... Δεν τον έχουμε δεμένο ούτε τον κρατάει τίποτα απο το να φύγει.... απλά τον είχαμε βρεί αδέσποτο τον καθαρίσαμε,τον εμβολιάσαμε,τον ταίζουμε καθημερινά και του παρέχουμε προστασία
Και σα να ξεχάσατε να το στειρώσετε θαρρώ!

Nikoulakis

Member
23 Ιανουαρίου 2011
14
0
ναι.... και εγώ έχω πάθει πλάκα.... και ούτε τροφή με πολλή πρωτείνη του δίνω και ουτε τίποτα παράξενο..... :p

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλώς ήρθατε όλοι και ο μπούμπης (κάντε κάτι όμως....μην είναι άλλο ελεύθερος σκοπευτής):)
Φωτο άλλες θα δούμε ??θέλω να δω τον μπούμπη.

Nikoulakis

Member
23 Ιανουαρίου 2011
14
0
χαχαχα !! :p ναι ναι ... θα βάλω κατά το απογευματάκι σήμερα !! :p και των τριών.. :p θα πάω να βγάλω με την κάμερα γιατί το κινητό δεν βγάζει καλές... :p

Last edited by a moderator:

Nikoulakis

Member
23 Ιανουαρίου 2011
14
0
Καλώς ήρθατε όλοι και ο μπούμπης (κάντε κάτι όμως....μην είναι άλλο ελεύθερος σκοπευτής):)
Φωτο άλλες θα δούμε ??θέλω να δω τον μπούμπη.
χαχαχα :p έβαλα τώρα φωτογραφίες απο το κινητό...όταν τα πάω μετα βόλτα θα είναι βράδυ άρα αύριο ξημέρωμα στην βόλτα .... :p