Γειά σας

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.013
ΑΤΤΙΚΗ
να είσαι καλά εσύ που με οδηγό την ασχετοσύνη σου σκέφτεσαι τις ανάγκες του σκύλου σου και όχι την ματαιοδοξία σου.

Last edited:

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Παραιτουμαι.Μιλαμε με BYB.Χρονια το κανει και δε λεει να καταλαβει.Ειμαστε και σε οικονομικη κριση.Ποσο να κανουν τα σπανια κουταβια του;
Καλη συνεχεια...

fivi

Active Member
8 Αυγούστου 2010
26
0
και τα καλλιστεία είναι της μόδας. Φαντάζομαι το γνωρίζεις και αυτό....

Δεν μου απάντησες στο ερώτημα...γιόρκι υβρίδιο με τι;
Σκετο υβρίδιο γιορκι.Διασταυρώνανε τα πιο ανοιχτόχρωμα μιας γέννας.Αυτά για τα golden γιατα τρικολόρε δεν ξέρω δεν το έψαξα.Είναι το ίδιο με το κανονικό απλά το χρώμα στην πλάτη είναι όπως του κεφαλιού του κανονικού με μια ελαφρια μαύρη γραμμή στη ραχοκοκαλιά και στο κεφάλι ανοίγει πιο πολύ.Επίσης να γνωρίζεις ότι ούτε τα ασημόχρυσα με <<χαρτιά>> γίνονται αποδεκτά στις εκθέσεις,μόνο τα μαύρα.

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
τα υβριδικα κουταβια εχεις την εντυπωση οτι ειναι απλο να τα δωσεις,εννοω να τους βρεις καλο σπιτι?
οσο για το γκολντεν γιορκσαιρ εχω και εγω τετοιο (βεβαια το ξερω οτι δεν ειναι γιορκσαιρ αλλα ημιαμο για να βγει αυτο το χρωμα) τελοσπαντων αυτος ο μυθος κυκλοφορει απο το 1993-94 τουλαχιστον και το ξερω γιατι ο πατερας του δικου μου ηταν υποτιθεται τετοιο . η αληθεια βεβαια ηταν οτι ο πετσοπατζης ηθελε να δωσει το κουταβι και κατι επρεπε να πει αφου δεν εμοιαζε με το κανονικο γιορκσαιρ, η γνωστη μας βεβαια το εχαψε το παραμυθι! το γιορκι αυτο λοιπον ζευγαρωσε μη χαθει το σπανιο ειδος και δεν γινει πατερας ο σκυλος και το ενα το πηρα εγω (που ειχε ας πουμε το κανονικο χρωμα για γιορκσαιρ, τοτε ημουν 16 χρονων ηθελα σκυλι γιορκσαιρ ξεγιορκσαιρ ουτε που ενοιαζε τοτε σκυλι ηθελα ειπαν οι γονεις οκ και το πηρα!) το σπανιο κουταβι το πηρε επισης γνωστη μας που υποτιθεται αγαπουσε τα σκυλια να μην τα πολυλογω το σκυλι μετα απο 6 χρονια και μετα απο προσπαθεια ηρθε στην οικογενεια μας)
αυτο το σκυλι ειχε παει σε γνωστους ανθρωπους που επαναλαμβανω υποτιιθεται αγαπουσαν τα σκυλια και το κακομοιρο δεν ηξερε απο χαδια πηγαινα να την χαιδεψω και φοβοταν την φωναζα για φαγητο και παλι φοβοταν!αρα νομιζεις οτι ειναι απλη η επιλογη νεας οικογενειας για τα κουταβια?
παρεπιπτοντως τα σκυλια μου ειναι 2 θυληκα δεν σκεφτηκα να τα ζευγαρωσω ουτε μια φορα (δεν μπορουσα αρχικα να σκεφτω οτι θα δωσω τα κουταβια που μεγαλωνα σε ξενους επειτα εφοσον υπαρχουν χιλιαδες αδεσποτα που ψαχνουν ενα σπιτι καμμια 10 ψευτογιορκσαιρ δεν θα ωφελησουν κανεναν) και ειναι μια χαρα !
(φτου !φτου!)

Last edited:

fivi

Active Member
8 Αυγούστου 2010
26
0
Παραιτουμαι.Μιλαμε με BYB.Χρονια το κανει και δε λεει να καταλαβει.Ειμαστε και σε οικονομικη κριση.Ποσο να κανουν τα σπανια κουταβια του;
Καλη συνεχεια...
Εσυ που ασχολήσαι με την πώληση θα ξέρεις καλύτερα.Εγω τα δικά μου δεν θα τα πουλήσω θα τα χαρίσω σε δικά μου σπίτια για να είναι καλά αν και όταν κάνει.Και όλοι που το παιζεται φιλόζωοι μόνο αυτό συζητάτε τόση ώρα πόσο στοιχιζουν τα κουτάβια σας όχι αν είναι εντάξει.

fivi

Active Member
8 Αυγούστου 2010
26
0
Τελος πάντων δεν με απασχολεί τι πιστεύει ο καθένας σας και βαρέθηκα να λέω τα ίδια και τα ίδια καληνυχτα σας

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.013
ΑΤΤΙΚΗ
Καλη συνεχεια...
συμφωνώ.

Fivi αφού σε ενδιαφέρει η εκτροφή γιατί δεν καταθέτεις αίτηση ίδρυσης εκτροφείου; Θα είσαι και νόμιμη σε ότι κάνεις.....:rolleyes:

Last edited:

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
συμφωνώ.

Fivi αφού σε ενδιαφέρει η εκτροφή γιατί δεν καταθέτεις αίτηση ίδρυσης εκτροφείου; Θα είσαι και νόμιμη σε ότι κάνεις.....
νομιμη σε ποια ρατσα?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Εσυ που ασχολήσαι με την πώληση θα ξέρεις καλύτερα.Εγω τα δικά μου δεν θα τα πουλήσω θα τα χαρίσω σε δικά μου σπίτια για να είναι καλά αν και όταν κάνει.Και όλοι που το παιζεται φιλόζωοι μόνο αυτό συζητάτε τόση ώρα πόσο στοιχιζουν τα κουτάβια σας όχι αν είναι εντάξει.
Οταν προσπαθείς να κάνεις διάλογο {λέμε τώρα} ωφείλεις τουλάχιστον να ξέρεις δυο πράγματα για τον συνομιλητή σου. Κάτι που είναι πολύ εύκολο [αφού μας έχεις μελετήσει κιόλας], αν πας λιγάκι στο προφίλ του καθενός. Ετσι είναι το ευγενικό και σωστό για να ξέρεις τι προσάπτεις στον καθένα, εκτός από μπαρούφες. Επίσης, μάλλον σε συζήτηση άλλου φόρουμ -πιθανότατα στο www.bybforum.gr- γίνονται οι διάλογοι που λες, γιατί τόση ώρα κανένας δεν έχει ασχοληθεί με τιμές σκυλιών. Αλλο είναι το ζητούμενο της "λέμε τώρα" συζήτησης, αλλά εσύ το μόνο που κάνεις μέχρι στιγμής, είναι να προσβάλεις ανθρώπους, που δεν γνωρίζεις. Για πάρτο λίγο αλλιώς...

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Δεν ασχολουμαι με την πωληση.Ιδιοκτητης ειμαι.Αυτα καταλαβες!Αν δεις τα ποστ μου δεν εχω μιλησει χρηματα περα απο αυτο το ποστ.Αλλα ουτε το υφος καταλαβες...
Πρεπει να εχεις πολλουουους φιλους και συγγενεις,τοσα χρονια να δινεις κουταβια.Δε σε πιστευω οτι τα δινεις τσαμπα.

Δεν ξαναπαντω οτι και να πεις,οσο και να προκαλεσεις.Δεν εχεις αναγκη εμενα να εκτιθεσαι.

fivi

Active Member
8 Αυγούστου 2010
26
0
τα υβριδικα κουταβια εχεις την εντυπωση οτι ειναι απλο να τα δωσεις,εννοω να τους βρεις καλο σπιτι?
οσο για το γκολντεν γιορκσαιρ εχω και εγω τετοιο (βεβαια το ξερω οτι δεν ειναι γιορκσαιρ αλλα ημιαμο για να βγει αυτο το χρωμα) τελοσπαντων αυτος ο μυθος κυκλοφορει απο το 1993-94 τουλαχιστον και το ξερω γιατι ο πατερας του δικου μου ηταν υποτιθεται τετοιο . η αληθεια βεβαια ηταν οτι ο πετσοπατζης ηθελε να δωσει το κουταβι και κατι επρεπε να πει αφου δεν εμοιαζε με το κανονικο γιορκσαιρ, η γνωστη μας βεβαια το εχαψε το παραμυθι! το γιορκι αυτο λοιπον ζευγαρωσε μη χαθει το σπανιο ειδος και δεν γινει πατερας ο σκυλος και το ενα το πηρα εγω (που ειχε ας πουμε το κανονικο χρωμα για γιορκσαιρ, τοτε ημουν 16 χρονων ηθελα σκυλι γιορκσαιρ ξεγιορκσαιρ ουτε που ενοιαζε τοτε σκυλι ηθελα ειπαν οι γονεις οκ και το πηρα!) το σπανιο κουταβι το πηρε επισης γνωστη μας που υποτιθεται αγαπουσε τα σκυλια να μην τα πολυλογω το σκυλι μετα απο 6 χρονια και μετα απο προσπαθεια ηρθε στην οικογενεια μας)
αυτο το σκυλι ειχε παει σε γνωστους ανθρωπους που επαναλαμβανω υποτιιθεται αγαπουσαν τα σκυλια και το κακομοιρο δεν ηξερε απο χαδια πηγαινα να την χαιδεψω και φοβοταν την φωναζα για φαγητο και παλι φοβοταν!αρα νομιζεις οτι ειναι απλη η επιλογη νεας οικογενειας για τα κουταβια?
παρεπιπτοντως τα σκυλια μου ειναι 2 θυληκα δεν σκεφτηκα να τα ζευγαρωσω ουτε μια φορα (δεν μπορουσα αρχικα να σκεφτω οτι θα δωσω τα κουταβια που μεγαλωνα σε ξενους επειτα εφοσον υπαρχουν χιλιαδες αδεσποτα που ψαχνουν ενα σπιτι καμμια 10 ψευτογιορκσαιρ δεν θα ωφελησουν κανεναν) και ειναι μια χαρα !
(φτου !φτου!)
Δεν ξέρω απο που το πήρες και ξαναεπαναλαμβάνω δεν μ' ενδιέφερε γνήσιο ή όχι.Γράφω αυτά που βρήκα για αυτά αφού το πήρα.Και σκυλί γνήσιο απο εκτροφέα μπορεί να κακοπέσει.Εξάλλου δεν έχω καταλάβει γιατί μιλάμε για ζευγάρωμα όταν μιλάμε για κουτάβι 4 μηνών.Για αυτά μιλάνε οι γνωστοί άγνωστοι που έχει γίνει και πολλές φορές θέμα συζήτησεις στο forum.Αφου απορώ γιατί μπήκα κιόλας όπως και πολύ άλλοι εξάλλου.Οι περισσότεροι μπαίνουμε γιατί θέλουμε να ανταλάξουμε απόψεις για τα ζώα μας και αν χρειαστεί να μάθουμε κιόλας κάτι και όχι να ασχολούμαστε με πολυξεριδηδες που τα ξέρουν όλα που τα γνήσια σκυλιά τους είναι καλύτερα απο τα δικά μας γιατί αυτωνων είναι απο εκτροφέα ή αδέσποτα τα υπόλοιπα δεν πρέπει να υπάρχουν ή να διαιωνίζονται και που μπορεί να είναι και εκτροφείς και φυσικά δεν τους συμφέρει τιποτα άλλο.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.013
ΑΤΤΙΚΗ
νομιμη σε ποια ρατσα?
αυτή τη στιγμή είναι εκτροφέας της χρυσής πανάκριβης μοδάτης ράτσας ....... που δεν ελέγχεται απο κανέναν και απο πουθενά.:rolleyes:

Last edited:

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
δεν υπαρχουν για μενα σκυλια εκτροφεα ή ημιαμα υπαρχουν μονο σκυλια!
και ναι δεν πρεπει να αφηνουμε τα σκυλια να διαιωνιζονται χωρις ελεγχο γιατι ετσι διαιωνιζονται τα αδεσποτα!

fivi

Active Member
8 Αυγούστου 2010
26
0
Δεν ασχολουμαι με την πωληση.Ιδιοκτητης ειμαι.Αυτα καταλαβες!Αν δεις τα ποστ μου δεν εχω μιλησει χρηματα περα απο αυτο το ποστ.Αλλα ουτε το υφος καταλαβες...
Πρεπει να εχεις πολλουουους φιλους και συγγενεις,τοσα χρονια να δινεις κουταβια.Δε σε πιστευω οτι τα δινεις τσαμπα.

Δεν ξαναπαντω οτι και να πεις,οσο και να προκαλεσεις.Δεν εχεις αναγκη εμενα να εκτιθεσαι.
Ακριβώς έχω πολλούς που ήδη μου τα ζητάνε παρόλο που δεν μίλησα εγώ για ακριβά ή σπάνια αν είχες διαβάσει απο την αρχή όσα έγραψα θα καταλάβαινες ούτε μίλησα για ζευγάρωμα μεχρι που μου αναφέρανε σχετικά .Εγώ μίλησα μόνο για ένα σκυλάκι και ο καθένας σας λέει το κοντό και το μακρύ του άσχετο με το θέμα.Για διάβασε απο την αρχή και μετά μίλα.Όσο για το αν θα απαντήσεις θα βάλω το σκύλο μου να κλαίει.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Για διάβασε απο την αρχή και μετά μίλα.

Όχι δεν θα αγόραζα από Pet shop και ειδικά χωρίς να το δω.

Γιατί; Δεν έχω σκοπό να την πάω στα καλλιστεία

Γιατι το κουτάβι μου πρεπει να έχει χαρτιά?

Που ζείτε ρε παιδιά;Εκτος αν μιλάω με εκτροφέα οπότε πραγματικά δε με απασχολεί τι πιστεύεις.Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η άποψη του κτηνίατρού μου τον οποίο γνωρίζω και εμπιστεύομαι.

Όλοι πρέπει να είναι εκτροφείς; Δηλαδή αν γεννήσει ο σκύλος 2-3 κουτάβια τι είναι μούλικα;

.Και τα αφήνεις να ζευγαρώσουν στην κατάλληλη ηλικία και όταν είναι έτοιμα,αλίμονο αν δεν ξέρεις να προφυλάξεις το σκύλο σου ή το 12χρονο παιδί σου.Το έχετε αναγάγει σε επιστήμη το θέμα σκύλος.Έλεος πια με τους εκτροφείς.

σε pet shop ανακάλυψα ότι είναι της μόδας και μάλιστα πανάκριβα.Σου είπε κανένας ότι ήθελα σονυ και καλά καθαρόαιμο;Το είδα μας άρεσε το είδε ο γιατρός το βρήκε εντάξει και το πήρα.Δεν ψάχνουμε όλοι το γνήσιο.Απλά σύμφωνα με το γιατρό μου είναι πιο γνήσιο ακόμα και απο άλλα δύο που του φέρανε απο pet shop με χαρτιά και χρυσοπληρωμένα.

Τέλος ξέρεις πόσοι το βλέπουν και κάνουν σαν τρελοί και με ρωτάνε που θα βρουν ένα ίδιο;Δυο μάλιστα μου λέγανε πόσα θέλω να τους το πουλήσω.Λες να μου ξεμείνουν λοιπόν τα κουτάβια ;

Τι δεν κατάλαβες στο ότι ζευγαρώνω σκυλιά μόνο και αν το θέλουν και το χρειάζονται.

Τελος πάντων δεν με απασχολεί τι πιστεύει ο καθένας σας και βαρέθηκα να λέω τα ίδια και τα ίδια καληνυχτα σας
να ρωτήσω και εγώ κάτι
απο που πιστευεις οτι προέρχονται τα αδέσποτα και τα δύστυχα κακοποιημένα σκυλιά που βρίσκονται στα άσυλα, απο τους εκτροφείς των "καλιστείων", ή απο κάποιους που πιστευουν ακράδαντα ότι πρέπει να ζευγαρώσει το σκυλάκι τους γιατί "είναι στη φύση του"

ειλικρινή απάντηση παρακαλώ.

aleksandy

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2010
174
2
fivi, αν και κατά καιρούς έχω έρθει σε αντιπαράθεση με αυτούς που εσύ λες (και εγώ κάποιες φορές) κλασσικούς, θέλω να σου πω ότι είσαι λάθος.

1) Αν αφήναμε ελεύθερη τη φύση των σκυλιών, τότε θα γεννούσαν κάθε 6 μήνες (σε κάθε οίστρο), οπότε πες μου αν και κατά πόσο θα μπορούσες να βρεις σπίτια σε 10-15 κουτάβια κάθε χρόνο

2) Αν επιλέξεις να γεννήσει 1-2 φορές και στη συνέχεια δεν τη στειρώσεις, συνεχίζει να κινδυνεύει από πυομήτρα.

3) Αν τα κουτάβια σου προκύψουν "ράτσας" θα βορυν εύκολα σπίτι από κάποιον που ψάχνει ράτσα και δεν έχει 1000-1500 ευρώ να διαθέσει σε εκτροφέα, αν όμως προκύψουν ημίαιμα (από γονίδια που ήδη υπάρχουν αφανώς σε έναν από τους 2 γονείς) τότε πράγματι (αν το δώσεις στερείς την ευκαιρία από ένα αδέσποτο να βρει σπίτι.

4) Άρχισες με το καλημέρα και χωρίς να προκληθείς έναν πόλεμο απέναντι σε μέλη με προσφορά στο forum. Δεν μπορεί όλοι να έχουμε την ίδια ακριβώς γνώμη, αλλά γιατί να μπεις σε μια κοινότητα που πιστεύει το "Α" και να προσπαθείς να τους πείσεις για το "Β" ? Ειδικά αφού είχες διαβάσει το forum από πριν και ήξερες τι θα ακούσεις.

Ας μην πολυλογούμε. Να χαίρεσαι το σκυλάκι σου, ότι ράτσα κ αν είναι αυτή (δεν είμαι ειδικός να κρίνω). Απλά διάβασε προσεκτικά τα όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς στο forum και σκέψου την επιλογή του να χαρείς το σκυλί σου εσύ και να μη χρειαστεί να δωρίσεις κουτάβια στους φίλους σου, στειρώνοντάς τη. Αντίθετα να τους πείσεις να υιοθετήσουν ένα αδέσποτο για να του προσφέρουν μια ευκαιρία για καλύτερη ζωή.

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Τα δυο ναι και μια χαρά ήταν τα κουτάβια και τα έβλεπα και όλας για πολλά χρόνια .Ήταν ευτυχισμένα με ευτυχισμένα αφεντικά .Δεν αναζητάμε όλοι το τέλειο ζώο απλά ένα μικρούλη να του χαρίσουμε την αγάπη και τη στοργή μας.Δεν είμαι άσχετη απλά δεν είμαι φανατισμένη να παπαγαλίζω τα ίδια και τα ίδια.
Χαρίζονται (0-3 μηνών)

Χαρίζονται (3-6 μηνών)

Χαρίζονται (6-12 μηνών)

Χαρίζονται (12+ μηνών)

Κοίτα λίγα μικρούλια από ανεύθυνα ζευγαρώματα, που θα ήθελαν να τους χαρίσουμε την αγάπη μας και την στοργή μας, αλλά "ξεμένουν" στα καταφύγια και στους δρόμους... γιατί κάποιοι άλλοι στήνουν με την σειρά τους, άλλα ανεύθυνα ζευγαρώματα με απώτερο σκοπό το κέρδος!

Η έκφραση "τέλειο ζώο" μου ακούγεται αρκετά ρατσιστική, για κάποιον που αναφέρει το Χίτλερ... για να θίξει τα λεγόμενα κάποιου συνομιλητή του.

υ.γ.
Καλώς Ήρθες!!!
Να σου ζήσει το σκυλάκι σου και να περάσει το ρεκόρ ηλικίας του προηγούμενου σκύλου σου μέσα στις αγκαλιές σας...

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Η έκφραση "τέλειο ζώο" μου ακούγεται αρκετά ρατσιστική, για κάποιον που αναφέρει το Χίτλερ... για να θίξει τα λεγόμενα κάποιου συνομιλητή του.
πες τα ντε