Sofouli sorry αλλα αν ανατρέξεις στο τελευταίο μου post έχω κάνει μια ερώτηση όπως και σε προηγούμενα που δεν έχω πάρει μια σαφή απάντηση ... αν νομίζεις ότι δεν μπορώ να τεκμηριώσω όπως και σχεδόν όλοι εδώ μέσα (στο θέμα) δικαίωμα σας είναι... απλά κάποιοι <<εκτροφείς>> που έχουν postarei εδώ μέσα δίνουν και αυτοί τα κουτάβια στο μήνα
ΑΠΛΑ σταματάω να ασχολούμαι ...και τέλος πριν αποχωρήσουμε θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τον υπέροχο τρόπο σας και τις πολύτιμες συμβουλές σας... θα τις λάβουμε υπ' όψη.
Καλημέρα
το μόνο που έχεις κάνει είναι να ανακοινώνεις άσχετα πράγματα τα οποία δεν τεκμηριώνεις ποτέ-και πώς θα μπορούσες τι στιγμή που
ειναι παντελώς απαράδεκτο ανήθικο και αντιδεοντολογικό να χωρίζεις κουτάβι απο τα αδέρφια του και την μητέρα του σε τόσο μικρή ηλικία
όμως
στο τώρα πόστ εκτός απο αερολογίες και μπαρούφες αρχίζεις να εκσφενδονίζεις και κατηγορίες ενάντια σε άτομα που δεν γνωρίζεις καν
ενώ στην αρχή το έπαιζες εξυπνάκιας λέγοντας
και μια τελευταία ερώτηση για να κλείσει το θέμα... έχει κάνει κανείς από εσάς εκτροφή-αναπαραγωγή ??? και έχει αφήσει τα κουτάβια 2 μήνες με τη μάνα τούς συνέχεια μαζί??? αν ναι τότε θα ξέρει...
όταν κατάλαβες ότι πάλι "χτύπαες τον αέρα" αφού υπήρχαν εκτροφείς (και μάλιστα πολυβραβευμένοι και με κουτάβια τους σε ευρωπαικά πρωταθλήματα ή απλά σπίτια)
και όλοι επέμεναν
πόσο βασικό ήταν η παραμονή των κουταβιών με την μάνα τους
τώρα κάνεις λές και ήξερες εξ αρχής ποιοί είναι και τι κάνουν
και μάλιστα κάνουν και αυτά που κατηγορούν
συγκεκριμένα (γιατί κάποιοι αναγνώστες μπορεί να πάσχουν απο "μνήμη ψαριού")
έγραψες
απλά κάποιοι <<εκτροφείς>> που έχουν postarei εδώ μέσα δίνουν και αυτοί τα κουτάβια στο μήνα
Για να καταλάβεις που έχεις πέσει θα σου πώ πως οι περισσότεροι
αδιαφορούμε για το
τι θα καταλάβεις ή το
τι ψέμματα μπορεί να γράψεις για εμάς
Για το σκυλάκι στεναχωριόμαστε μόνο
Απόγονε του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη :-|:-|:-|