Γειά σας κι απο εμένα!!!!!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Ευχαριστούμε πολύ Κρίνα :)

Ορίστε Μπλάνκο και η τοποθέτηση εκτροφέα.
Εγώ ακόμα περιμένω να μας τεκμηριώσεις τον λόγο που μας λες ότι είμαστε απαρχαιωμένοι κυνολογικά που δεν παίρνουμε τα κουτάβια από την μάνα όποτε εμείς θέλουμε, να τεκμηριώσεις την άποψη ότι ο νόμος και οι δημιουργοί του κάνουν λάθος, όπως επίσης και να μας πεις ποια ανακάλυψη έχει κάνει ο εκτροφέας του σκύλου σου για να παρέχει όλα αυτά που θα χάσει το κουτάβι εφ'όσον το απομακρύνει από την μάνα τόσο μικρό.

Bl@nko

Member
8 Νοεμβρίου 2010
8
0
14
ΑΘΗΝΑ
Sofouli sorry αλλα αν ανατρέξεις στο τελευταίο μου post έχω κάνει μια ερώτηση όπως και σε προηγούμενα που δεν έχω πάρει μια σαφή απάντηση ... αν νομίζεις ότι δεν μπορώ να τεκμηριώσω όπως και σχεδόν όλοι εδώ μέσα (στο θέμα) δικαίωμα σας είναι... απλά κάποιοι <<εκτροφείς>> που έχουν postarei εδώ μέσα δίνουν και αυτοί τα κουτάβια στο μήνα ;) ΑΠΛΑ σταματάω να ασχολούμαι ...και τέλος πριν αποχωρήσουμε θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τον υπέροχο τρόπο σας και τις πολύτιμες συμβουλές σας... θα τις λάβουμε υπ' όψη.

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
Sofouli sorry αλλα αν ανατρέξεις στο τελευταίο μου post έχω κάνει μια ερώτηση όπως και σε προηγούμενα που δεν έχω πάρει μια σαφή απάντηση ... αν νομίζεις ότι δεν μπορώ να τεκμηριώσω όπως και σχεδόν όλοι εδώ μέσα (στο θέμα) δικαίωμα σας είναι... απλά κάποιοι <<εκτροφείς>> που έχουν postarei εδώ μέσα δίνουν και αυτοί τα κουτάβια στο μήνα ;) ΑΠΛΑ σταματάω να ασχολούμαι ...και τέλος πριν αποχωρήσουμε θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τον υπέροχο τρόπο σας και τις πολύτιμες συμβουλές σας... θα τις λάβουμε υπ' όψη.​
η ερωτηση που εκανες στο τελευταιο σου post απαντηθηκε με σαφηνεια απο εμενα
ποιοι ειναι αυτοι οι καποιοι "εκτροφεις" οπως τους αποκαλεις που δεινουν τα κουταβια τους στο μηνα οπως λες ?
γιατι εσυ δεν τεκμηριωνεις την αποψη σου ?
οταν μπαινεις σε ενα forum πρεπει πρωτα να μαθενεις να κανεις διαλογο
ευχαριστω Κρινα

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.013
ΑΤΤΙΚΗ
bl@nko!....
το θέμα μας δεν είναι να αναγνωρίσεις το ''δικαίωμα'' σε κάποιον να υποστηρίζει ότι δεν τεκμηριώνεις την άποψή σου....αυτό δεν σε κάνει ούτε δημοκράτη αλλά ούτε και συζητήσιμο άνθρωπο....

το θέμα μας είναι να τεκμηριώσεις εσύ την άποψή σου με σοβαρά επιχειρήματα και όχι με αφορισμούς και υπονοούμενα....:cool:

μέχρι τώρα σε όλα τα ποστ σου που διάβασα δεν έγραψες ούτε μισό επιχείρημα που να αποδεικνύει αυτό που λες.....

:) φίλε, δεν είναι έγκλημα να κάνουμε λάθη.....
αλλοίμονο αν τα ξέραμε όλα.......
κακό είναι όμως να μουλαρώνουμε και να κλείνουμε τα αυτιά και τα μάτια μας μπροστά στην πραγματικότητα βάζοντας εμείς οι ίδιοι τροχοπέδη στο μυαλό και στην ζωή μας...

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
κλασικη περιπτωση παρωπιδας κτλ κτλ κτλ....τζαμπα θα μαλλιασετε κ θα παρεξηγηθειτε...ειναι ο τυπος του τα ξερω ολα κ ολους εσας σας ταιζουν κουτοχορτο....μονο εγω ξερω την αληθεια....ξερετε ποιος πυροβολησε τον κενεντι?????επισης εμαθα κ το αλλο.για να μιλας για ενα θεμα τεκμηριωμενα ,πρεπει να εχεις κ τον τιτλο...διαφορετικα ο,τι λες ειναι για το αναθεμα!α κ επισης ολοι οι εκτροφεις ειστε απαταιωνες κ ψευτες!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Sofouli sorry αλλα αν ανατρέξεις στο τελευταίο μου post έχω κάνει μια ερώτηση όπως και σε προηγούμενα που δεν έχω πάρει μια σαφή απάντηση ... αν νομίζεις ότι δεν μπορώ να τεκμηριώσω όπως και σχεδόν όλοι εδώ μέσα (στο θέμα) δικαίωμα σας είναι... απλά κάποιοι <<εκτροφείς>> που έχουν postarei εδώ μέσα δίνουν και αυτοί τα κουτάβια στο μήνα ;) ΑΠΛΑ σταματάω να ασχολούμαι ...και τέλος πριν αποχωρήσουμε θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τον υπέροχο τρόπο σας και τις πολύτιμες συμβουλές σας... θα τις λάβουμε υπ' όψη.
Καλημέρα

το μόνο που έχεις κάνει είναι να ανακοινώνεις άσχετα πράγματα τα οποία δεν τεκμηριώνεις ποτέ-και πώς θα μπορούσες τι στιγμή που
ειναι παντελώς απαράδεκτο ανήθικο και αντιδεοντολογικό να χωρίζεις κουτάβι απο τα αδέρφια του και την μητέρα του σε τόσο μικρή ηλικία

όμως
στο τώρα πόστ εκτός απο αερολογίες και μπαρούφες αρχίζεις να εκσφενδονίζεις και κατηγορίες ενάντια σε άτομα που δεν γνωρίζεις καν :rolleyes:

ενώ στην αρχή το έπαιζες εξυπνάκιας λέγοντας
και μια τελευταία ερώτηση για να κλείσει το θέμα... έχει κάνει κανείς από εσάς εκτροφή-αναπαραγωγή ??? και έχει αφήσει τα κουτάβια 2 μήνες με τη μάνα τούς συνέχεια μαζί??? αν ναι τότε θα ξέρει...

όταν κατάλαβες ότι πάλι "χτύπαες τον αέρα" αφού υπήρχαν εκτροφείς (και μάλιστα πολυβραβευμένοι και με κουτάβια τους σε ευρωπαικά πρωταθλήματα ή απλά σπίτια)
και όλοι επέμεναν πόσο βασικό ήταν η παραμονή των κουταβιών με την μάνα τους

τώρα κάνεις λές και ήξερες εξ αρχής ποιοί είναι και τι κάνουν
και μάλιστα κάνουν και αυτά που κατηγορούν
συγκεκριμένα (γιατί κάποιοι αναγνώστες μπορεί να πάσχουν απο "μνήμη ψαριού")
έγραψες
απλά κάποιοι <<εκτροφείς>> που έχουν postarei εδώ μέσα δίνουν και αυτοί τα κουτάβια στο μήνα

Για να καταλάβεις που έχεις πέσει θα σου πώ πως οι περισσότεροι αδιαφορούμε για το τι θα καταλάβεις ή το τι ψέμματα μπορεί να γράψεις για εμάς

Για το σκυλάκι στεναχωριόμαστε μόνο :(

Απόγονε του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη :-|:-|:-|

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
και σε τελευταία ανάλυση
επανέρχομαι πάλι γιατί μερικοί αναγνώστες μπορεί να έχουν το άλλο πρόβλημα που μόλις δούν πολλές γραμμές σε κείμενο φοβούνται απο το μεγεθος και το προσπερνάνε

τι σου ήταν να το ξαναπάς στην μαμά του και τα αδερφάκια του???

πες πως ήσουν εσύ...δεν θα ένιωθες καλύτερα?

δεν σου είπαμε δα να ανέβεις και στα ιμαλάια

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Αν και με έχουν καλύψει οι προλαλήσαντες,
θα ήθελα να μας πεις ποιοι είναι αυτοί οι εκτροφείς;
Ακόμα και να υπάρχει κάποιος που τα δίνει στον ένα μήνα (πολύ αμφιβάλω), τι σχέση έχει αυτό;;
Έχει κάποια σχέση με αυτό που σου λέμε;
Αν πέσω εγώ να πνιγώ θα πέσεις και εσύ;
Η νομίζεις ότι επειδή κατηγορείς αυθαίρετα μέλη αυτό σε δικαιολογεί για την πράξη σου;

Δεν είναι τι νομίζω εγώ, σε κανένα ποστ σου δεν έχεις τεκμηριώσει τίποτα από όσα λες.

Σου είπαμε πως έχουν τα πράγματα από εκεί και πέρα δικαίωμα σου να πράξεις όπως νομίζεις.