Γειά σας κι απο εμένα!!!!!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
απ ότι καταλαβαίνω δυστυχώς στην Ελλάδα είμαστε πολύ πίσω και σε γνώσεις και σαν αντιλήψεις που έχουμε...
Θα σε παρακαλούσα να σκεφτείς αυτό που λες, γιατί προσπαθούμε να σε ενημερώσουμε και αμφιβάλεις.
Αν δεν συμφωνείς με το τι είναι ηθικό και λογικό, πες το αλλά τεκμηρίωσε το με επιχειρήματα.
Πάντως είσαι λάθος!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
με φώναξε κανείς? :)

τώρα θα μας ενημερώσεις δηλαδή ότι στις προηγμένες χώρες παίρνουν το κουτάβι απ την μάνα του στις 15 μέρες?
περιμένω όλο αγωνία τα στοιχεία σου και θα σου ζητήσω και συγνώμη....

παρεπιμπτόντως
διάβασες το λίνκ που σου παρέθεσαν?
αν έχει ξεπεραστεί κι αυτό πρέπει να μας ενημερώσεις

φιλικά Κοκόνι (αν ξέρεις την φυλή είναι όλο γαυγισμα αλλά δεν εννοούν ποτέ κακό)

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
απ ότι καταλαβαίνω δυστυχώς στην Ελλάδα είμαστε πολύ πίσω και σε γνώσεις και σαν αντιλήψεις που έχουμε
Και δυστηχώς το επιβεβαιώνεις περίτρανα.
Ο φίλος σου Εκτροφέας με τι κριτήρια ζευγάρωσε τα σκυλιά του?
Και εσύ με τι κριτήρια ''ψώνισες'' από εκεί?

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.013
ΑΤΤΙΚΗ
Αν θέλεις δες και αυτό. Εξηγεί πολύ καλά γιατί τα κουτάβια δεν πρέπει να απομακρύνονται νωρίτερα από τη μητέρα και τα αδέρφια τους :)
αναρωτιέμαι αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις το παραπάνω άρθρο που σου παρέθεσε η Xotikouli....:confused:

stamys

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2010
144
0
καημενε Blanco,ειναι συμορια και δερνουν με τα λογια εδω,χαχαχα,ετσι ενιωθα κ εγω ο φουκαρας χτες......
υπομονη φιλαρακι,ολα θα πανε καλα,απλα ειναι καλο να ειναι με την μανα τους μεχρι 2 μηνων,ειναι το πακετο ρε παιδι μουοι αλλοι απλα τα ξεφορτονονται,ετσι καταλαβα εγω βασικα....τα παιδια εδω καλοπροαιρετα μιλανε και ουτε κερδος εχουν απο κατι....απλα οι 2 μηνες ειναι το νηπιαγωγιο των κουταβιων,παρτο και ετσι...και εγω τα ιδια επαθα,αλλα μην μασας,ολα θα πανε καλα,να προσεχεις το σκυλακι σου και να παρατηρεις τις κινησεις του......

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
αν λαβεις υποψιν σου ,οτι κατα την παραμονη του κουταβιου με την μανα αυτους τους δυο μηνες,το κουταβι μαθαινει συμπεριφορες κ το πως φαιρονται μεταξυ τους οι σκυλοι(εκφρασεις,συμπεριφορες κτλ...),τοτε μπορεις να βγαλεις ενα πολυ καλο συμπερασμα του τι προβληματα μπορεις να αντιμετωπησεις...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
καθήστε ρε παιδιά....
εγώ χωρίς πλάκα έχω την εντύπωση ότι τα πράγματα έξω έχουν προχωρήσει και ξέρουν πράγματα που δεν ξέρουμε
ας μας πεί ο άνθρωπος να ενημερωθούμε κι εμείς και ας μην πλατιάζουμε άλλο με τα ίδια και τα ίδια

ξέρει κανείς απο ξένα εκτροφεία (Αγγλία / Αμερική / Γερμανία) ?
μήπως άρχισαν να δίνουν τα σκυλιά μόλις ανοίξουν τα μάτια τους?

Bl@nko

Member
8 Νοεμβρίου 2010
8
0
14
ΑΘΗΝΑ
stamys thx για τα καλά σου λογία... :) . TARA φυσικά και ο διάλογος ειναι καλό πράγμα αρκεί να ξέρουμε να συζητάμε ;) . lawrence-gr ευχαριστώ για τισ πληροφορίες που μου έδωσες. DOG.CRIME με τα δικά μου τα κριτήρια << ψώνισα >> όπως λες και εσύ από εκεί αφού το θεωρείς << ψώνια >> και όχι με τα κριτήρια παντός κάποιον ομίλων! και μια τελευταία ερώτηση για να κλείσει το θέμα... έχει κάνει κανείς από εσάς εκτροφή-αναπαραγωγή ??? και έχει αφήσει τα κουτάβια 2 μήνες με τη μάνα τούς συνέχεια μαζί??? αν ναι τότε θα ξέρει...

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
έχει κάνει κανείς από εσάς εκτροφή-αναπαραγωγή ??? και έχει αφήσει τα κουτάβια 2 μήνες με τη μάνα τούς συνέχεια μαζί??? αν ναι τότε θα ξέρει...
να ξέρει τι?

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Καλώς όρισες. :)
Υπάρχουν αρκετοί εκτροφείς που συμμετέχουν στο φόρουμ, οι οποίοι σίγουρα δίνουν τα κουτάβια τους μετά τις 7 εβδομάδες.
Κ όσους έχουν πάρει από εκτροφεία του εξωτερικού (Ιταλία, Βέλγιο, Αγγλία) σκύλο (μαζί κ εγώ) 2,5 μηνών κ πάνω ήρθε ο σκύλος στα χέρια τους...

Το όνομα του εκτροφείου από όπου προμηθεύτηκες το σκύλο σου, μπορείς να μας το γράψεις;

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
έχει πήξει το μάτι μου απο μάνες με τα κουτάβια τους

δεν ξέρω τι λές....
το ανάποδο ακριβώς απο αυτό που θές να πείς όμως το ξέρω πολύ καλά....
και ειδικά μέχρι τους 2 μήνες -και όχι τόσο μέχρι τους 3 η μάνα μαθαίνει στα κουτάβια την μόνιμη γνώση του "σε κοιτώ υπο γωνία φ και κάνεις τουμπεκί" ή το άλλο το "κάνε στην άκρη να περάσει ο αρχηγός" το άλλο το "θα κάνεις αυτό που σου λέω σαν καλό σκυλάκι ή μήπως δεν είσαι?"
αμ το άλλο το "όταν τρώει ο αρχηγός εσύ κάθεσαι στην άκρη και δεν μιλάς καθόλου"
ενώ με τα αδερφάκια του έχει καθημερινή εξάσκηση στο "σε κοιτώ με κοιτάς και μετά σιωπή...και μετά ντού" και μην το κάνω λύσσα....αναντικατάστατα μαθήματα

γενικά η μάνα τα μαθαίνει ότι η ζωή θέλει πειθαρχία - ιεραρχία- υπακοή- σεβασμό και η αλληλεπίδραση με τα αδέρφια τους τα μαθαίνει να φέρονται σαν σκυλάκια σε μιά αγέλη

αρχικά μας είπες ότι η χώρα είναι πίσω και είμαστε ανενημέρωτοι-σου ζητήσαμε να μας πείς σε ποιές χώρες και απο πότε άλλαξαν οι πρακτικές και ακόμα περιμένουμε
σου δώσαμε τους νόμους
σου δώσαμε λίνκ με κείμενα απο βιβλία θεμέλιο στην εκτροφή
τώρα έρχεσαι και μας λές αν έχει κάνει κανείς μας εκτροφή αναπαραγωγή ενώ οι περισσότεροι σε αυτό το φόρουμ είναι εκτροφείς ή βοηθάνε εκτροφείς και μαλλιάζει η γλώσσα μας ότι το κουτάβι με την μάνα του και τα αδέρφια του μαθαίνει πράγματα που ποτέ δεν θα τα μάθει απο έναν ανθρωπο

Last edited:

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
αρχικά μας είπες ότι η χώρα είναι πίσω και είμαστε ανενημέρωτοι-σου ζητήσαμε να μας πείς σε ποιές χώρες και απο πότε άλλαξαν οι πρακτικές και ακόμα περιμένουμε
σου δώσαμε τους νόμους
σου δώσαμε λίνκ με κείμενα απο βιβλία θεμέλιο στην εκτροφή
τώρα έρχεσαι και μας λές αν έχει κάνει κανείς μας εκτροφή αναπαραγωγή ενώ οι περισσότεροι σε αυτό το φόρουμ είναι εκτροφείς ή βοηθάνε εκτροφείς και μαλλιάζει η γλώσσα μας ότι το κουτάβι με την μάνα του και τα αδέρφια του μαθαίνει πράγματα που ποτέ δεν θα τα μάθει απο έναν ανθρωπο
Ακριβώς!!

Η συζήτηση ας γίνει (αφού τείνεις στο να μην πείθεσαι) με βάση επιχειρημάτων που έχεις να παραθέσεις, όπως και να μας τεκμηριώσεις τις τουλάχιστον περίεργες απόψεις σου.

Υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία είναι δεδομένα, αφού μπαίνεις στον κόπο να τα αμφισβητείς, το οποίο κατά την άποψη μου είναι κουτό, τουλάχιστον κάνε και τον κόπο να εξηγήσεις που στηρίζεις τα λεγόμενα σου.

Τα πράγματα είναι απλά, η λογική λέει 2+2=4, μπορείς αν θες να το αμφισβητείς αλλά δεν πείθεις κανένα λέγοντας μας 2+2=1.354.674.548!!
Είναι τουλάχιστον αστείο.

Και ενημερωτικά υπάρχουν αρκετοί εκτροφείς στο φόρουμ, που θα σου επιβαιβεώσουν ότι είσαι λάθος.

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Το kokoni τα λέει με τον πιο απλό τρόπο,δύσκολα μπορει να διαφωνίσει κανείς....

....κιας είναι γαιδαρος.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Εγώ μάλλον κάτι δεν θα κατάλαβα καλά, γιατί ο Νόμος 3170 είναι του 2003.
Δεν τον λες και μεσαιωνικό...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Kαλησπέρα και από εμένα.

Aνέφερες πως ο εκτροφέας σας το έδωσε τόσο μικρό επειδή εσείς το θέλατε.
Πέρα από το ότι ηθικός εκτροφέας δεν απομακρύνει σε τέτοια ηλικία απο την τοκετομάδα το κουτάβι του..
Εσείς γιατί το θέλατε να το πάρετε σε τέτοια ηλικία?
Επίσης είμαι περίεργη να απαντήσεις σχετικά με αυτό :

έχει κάνει κανείς από εσάς εκτροφή-αναπαραγωγή ??? και έχει αφήσει τα κουτάβια 2 μήνες με τη μάνα τούς συνέχεια μαζί??? αν ναι τότε θα ξέρει...
Nα ξέρει τι?

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
και μια τελευταία ερώτηση για να κλείσει το θέμα... έχει κάνει κανείς από εσάς εκτροφή-αναπαραγωγή ??? και έχει αφήσει τα κουτάβια 2 μήνες με τη μάνα τούς συνέχεια μαζί??? αν ναι τότε θα ξέρει...
εγω φιλε μου ,και βεβαια γνωριζω και για αυτο αφηνω τα κουταβια με τη μανα τους ,μην εισαι αρνητικος ακου τι εχουν να σου πουν ολα τα μελη εδω

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Κρίνα θα ήθελες εσύ σαν εκτροφέας να εξηγήσεις με λίγα λόγια στο παιδί εδώ για ποιον λόγο δεν απομακρύνουμε τα κουτάβια τόσο μικρά από την μάνα.
Μιας και η δικιά μας γνώμη δεν φαίνεται να περνάει, πες του το και εσύ που είσαι εκτροφέας :)

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
μεσα στη τοκετοομαδα τα κουταβια παιρνουν τα πρωτα μαθηματα κοινονικοποιησης και συμπεριφορας ,οδηγος τους και δασκαλος η μητερα τους ,μεσα απο το παιχνιδι μεσα απο το φαγητο και τον υπνο μαθαινουν τα ορια των δικαιωματων τους και την ομαλη συνυπαρξη τους στην αγελη ,ειναι η προετοιμασια της μητερας στα μικρα της για την ωρα της απομακρυσνσης τους και την εισαγωγη τους στον πραγματικο κοσμο ,της οποιας μια καταλληλη ηλικια των μικρων ειναι οι 60 μερες

σαφως και η μανα σκυλα κουραζετε ,ειδικα αν εχουμε και μεγαλη τοκετο ομαδα ,για αυτο της παρεχουμε και ιδιαιτερη φροντιδα και βεβαια αν χρειαστει ο εκτροφεας πρεπει να ειναι σε θεση να λειτουργισει ως βοηθος της μανας σκυλας