Γειά σας και από μένα

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Τα κοκόνια είναι ελληνική φυλή..

Μπαράκι πρώτη φορά το ακούω και με πεκινουά δεν μοιάζει..
Ανέβασε καμιά φώτο να δούμε :)

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Active Member
4 Δεκεμβρίου 2010
38
0
Αλεξ/πολη
Εχω ανεβάσει κάποιες φωτογραφιες στο προφιλ μου.Οι ιδιοκτητες κοκονιων μπορουν να μου πουν την αποψη τους για το αν είναι και το δικο μου τελικα κοκονι.

tangerin

Well-Known Member
25 Μαϊου 2008
741
1
Σίγουρα είναι Κοκoνi!!!!
όσο για το μπαράκι,πολλοί κυνηγοί αποκαλούν έτσι τα Mπρακ (όλον τον ειδών):shock:.
Το έχω ακούσει να το λένε και για ελληνικό ιχνηλάτη](*,)

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Active Member
4 Δεκεμβρίου 2010
38
0
Αλεξ/πολη
Χαιρομαι που βρηκα επιτελους τί ράτσα είναι το σκυλάκι μου οχι οτι έχει βέβαια μεγάλη σημασία γιατί ο jordan μου είναι η λατρεία μου ότι ράτσα και να ήτανε.Καλά η κτηνίατρός μου δεν τα ξέρει αυτά και μου έγραψε στο βιβλιάριό του ημίαιμο πεκινουά;

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Active Member
4 Δεκεμβρίου 2010
38
0
Αλεξ/πολη
Χθες έψαξα και βρήκα πληροφορίες για τα κοκόνια.Πράγματι ,όπως και ο δικός μου ,είναι πολύ ενδιαφέροντα σκυλιά και με χαρακτήρα κατάλληλο για σκυλί μέσα στο σπίτι.Υπάρχουν από τα αρχαία χρόνια και απεικονίζονται σε ειδώλια,νομίσματα και πάνω σε οικιακά σκεύη.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
πεκινούα με μπαράκι!!!!!!!!

απο τα ουίσκια μερικοί βλέπουν μπαράκια παντού μου φαίνεται!!!!
όσο δεν ακούνε φωνές όμως ας μείνουν ήσυχοι

κοκονι το σκυλάκι....
αν βρείς φωτό των γονιών θα μας κάνεις μεγάλη χάρη!!!

βάλε κι εσύ kokoni fan club 2011 ©
δεν υπάρχει τίποτα στην ουσία οπότε είσαι "οικονομικώς εντάξει" και μπορείς να έχεις το σήμα κατατεθέν ελευθερα!!!!

Last edited:

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Active Member
4 Δεκεμβρίου 2010
38
0
Αλεξ/πολη
Φοβερά σχόλια kokoni.Κι όμως σε διαβεβαιώ οτι η ονομασία μπαράκι υπάρχει στα μέρη μας.Και είναι σχεδόν άγνωστη η ονομασία κοκόνι.Σήμερα πήγα τον jordan μου στον κτηνίατρο για αμπουλα και όταν του είπα όλη την συζήτησή μας περί κοκονιών δήλωσε πλήρη άγνοια γι αυτή τη λέξη.Έίπε οτι αυτού του τύπου σκυλάκια εδω στον Εβρο τα λέμε
μπαράκια.Οπότε είναι το ίδιο με διαφορετική ονομασία.Φωτο των γονιων δεν μπορώ να βρω γιατί αυτή η οικογένεια μετακόμισε.Και οπωσδήποτε θα προσθέσω το kokoni fun club 2011.Παντως σας ευχαριστώ όλους πολύ για τα πράγματα που μου μάθατε