Γειά σας και από μένα

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Active Member
4 Δεκεμβρίου 2010
38
0
Αλεξ/πολη
Με λένε Μαργαρίτα και είμαι καινούργια στην παρέα σας.Εχω ένα ημίαιμο πεκινουά 13 μηνών
που τον λένε Jordan . Παρακολουθώ πολύ καιρό
τα θέματά σας ,με έχετε βοηθήσει σε κάποιες δυσκολίες που είχα και έτσι αποφάσισα να γίνω
μέλος για να παίρνω κι εγώ μέρος στις συζητήσεις σας.Θα τα λέμε λοιπόν από δω και πέρα

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Kαλώς Ήρθες λοιπόν Μαργαρίτα και επίσημα στην παρέα μας!

Καλή διαμονή και καλές συζητήσεις να έχουμε :)

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Active Member
4 Δεκεμβρίου 2010
38
0
Αλεξ/πολη
Ζηλεύω που βλέπω να έχετε φωτοφραφίες από τα σκυλάκια σας.Θα ήθελα να σας δείξω και εγώ το δικό μου.
Θα προσπαθήσω να βάλω μία αν και είμαι λίγο άπειρη με τους υπολογιστές.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Active Member
4 Δεκεμβρίου 2010
38
0
Αλεξ/πολη
Σ΄ευχαριστώ Sofouli. Οντως χρήσιμες οι πληροφορίες σου αλλά καλύτερα να το κάνει ο γιός μου όλο αυτό που το κατέχει πιό πολύ γιατί εγώ δεν έχω τόση υπομονή.
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τα καλοσωρίσματα.Είστε πολύ ζεστή παρέα.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Μαργαρίτα θέλουμε φώτο ε;
Είδα την φωτογραφία προφίλ, και πρέπει να είναι κουκλί το σκυλί σου :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Καλώς ήρθες Μαργαρίτα.
Οσο καιρό διαβάζεις το φόρουμ, έπεσε το μάτι σου, στο γιατί δεν παίρνουμε σκυλιά από pet shops και bybs;
Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι του φόρουμ και κυρίως αυτό που προσπαθούμε να διαδώσουμε.
Αν δεν έχεις προλάβει να τα δεις, κάνε τον κόπο για να ξέρεις κι εσύ και να τα μεταφέρεις, με την σειρά σου.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Μαργαρίτα!
αυτό το σκυλάκι που έχεις στο άβατάρ σου λές για ημίαιμο πεκινουά?
εμένα καλή μου μου μοιάζει με κοκονουά πάντως :)
για κάνε καμιά απόπειρα να μας ανεβάσεις μιά φωτογραφία του.!!!

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Active Member
4 Δεκεμβρίου 2010
38
0
Αλεξ/πολη
Τι είναι το κοκονουα; Οκύριος που μου το έδωσε μου είπε οτι είναι διασταυρωση πεκινουά με μπαράκι.
Εψαξα πολύ να βρω την ρατσα μπαρακι και τελικα εμαθα οτι είναι μια ράτσα που συναντάται πιο πολύ εδώ στα μέρη μας.Ολα αυτά μου τα επιβεβαιωσε και η κτηνιατρος.Παντως kokoni και Sofouli τα σκυλάκια μας μοιαζουν μεταξύ τους.
Καθε φορα που βλεπω φωτο σας αυτο σκεφτομαι .Φωτογραφιες θα ανεβασω αυριο γιατι είμαι στη δουλεια