Γειά σας καί από μένα

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους. Πράγματι το κορίτσι μου έφυγε σε βαθιά γεράματα γιά ντοπερμαν (14 και μισό) και είναι μία παρηγορία αυτό. Μα εσείς χάσατε τόσο μικρα σε ηλικία ,αυτό είναι τρομερό. Από καλαζαρ? Τι αμαρτία και μέ τόσες προφυλάξεις. Τα γουεστι τα ζαχαρωνω τρία χρόνια από τότε που απέκτησε μία φιλη. Και εχω ακούσει και διαβάσει και τα καλύτερα γιά την εκτροφεα στη Χίο. Θέλω ακόμα χρόνο ,νά ανακτησουμε και δυνάμεις ψυχικές και σωματικές γιά νά είμαστε έτοιμοι γιά κουταβακι.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
να σε ρωτησω κατι αδιακριτο
που ενημερωθηκες για την ολη κατασταση (πετ σοπ-byb);;
και αυτο θα ηταν και ενα καλο ερωτηματολογιο για το φορουμ!!!

ετσι απο απορια!!!

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Νά σου πώ ευχαρίστως. Είμαι σκυλομαμα από το 1983. Και τότε γίνονταν αυτα (όχι σε τέτοιο βαθμό βέβαια). Πριν πάρω τον πρώτο μου σκύλο βρήκα κτηνίατρο ο οποίος μέ οδήγησε στο σωστό δρόμο. Εκτοτε δέν εχω αποκλεινει. Σήμερα όμως η ενημερωση πάνω στο θέμα είναι σε ίντερνετ, τηλεόραση, εφημερίδες παντού. Οποίος επιθυμεί την γνώση την βρίσκει. Αρκεί νά έχει ανοιχτα αυτιά. Γιά τους υπόλοιπους δυστυχώς δέν υπάρχει ελπίδα. Αυτός που θεωρεί ότι γνωρίζει τα πάντα δέν πρόκειται νά αλλάξει ποτέ .

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Καλώς ήρθες! Με εντυπωσίασες με το τελευταίο σου ποστ θα το κάνω quote σε ολους όσους αρνούνται να ενημερωθούν!

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Ευχαριστώ . Όπως θέλεις, αν νομιζεις ότι θα βοηθήσει ,μακάρι.

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
Γιά τους υπόλοιπους δυστυχώς δέν υπάρχει ελπίδα. Αυτός που θεωρεί ότι γνωρίζει τα πάντα δέν πρόκειται νά αλλάξει ποτέ .

Πες τα χρυσοστομε..

Last edited by a moderator:

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Καλώς όρισες και με το καλό να αποκτήσεις το σκυλί που επιθυμείς...και ....σύντομα να πω?? :)

Και θα συμφωνήσω με το ποστ σου πιο πάνω.
Πολλοί από εμάς μπήκαμε εδώ έχοντας αποκτήσει σκύλο με το λάθος τρόπο. Όμως δεν το παίξαμε ούτε ξερόλες ούτε εξυπνάκηδες και μείναμε για να πάρουμε δυο γνώσεις, γιατί απλούστατα, θέλαμε να μάθουμε (κι ακόμα μαθαίνουμε δηλαδή)...Για να ζούμε καλύτερα παρέα με τα τετράποδά μας...

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Σε ευχαριστώ . Έτσι είναι σε όλα τα θέματα όσο πιο πολλά μαθαίνεις τόσο καλύτερα, πόσο μάλλον όταν μιλάμε γιά ζωντανές ψυχουλες που εξαρτώνται από εμάς.

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Οπως ειχα πει το επομενο σκυλακι μου θελω να ειναι γουεστι. Εχω επικοινωνησει και με την εκτροφεα και υπολογιζει να εχει γεννα προς τα Χριστουγεννα (και νομιζω οτι μεχρι τοτε θα ειμαι ετοιμη γενικως.) Σκεφτομαι ομως να παρω δυο. Και εδω θα χρειαστω τις εμπειριες/συμβουλες σας (βλεπω οτι ειστε πολλοι που εχετε περισσοτερα του ενος). Εγω σε ολη μου τη ζωη ειχα σκυλο αλλα παντα ενα και δεν εχω ιδεα απο συμβιωση οπως και δεν θα ηθελα να βρεθω με δυο σκυλια που τσακωνονται. Τι ειναι καλυτερα να παρω δυο ιδιου φυλου η διαφορετικου? Ειναι καλυτερα να παρω αδελφακια?

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
αντε με το καλο! εγω εχω πολυ ωραιες εμπειριες με 2 σκυλια ταυτοχρονα. ηταν ιδιου φυλου και στις 2 περιπτωσεις, αλλης φυλης και ηλικιας και συμβιωναν μια χαρα. και εμεις ξεραμε οτι ακομα και αν αργησουμε μια μερα παραπανω θα εχει η μια την αλλη για συντροφια. προσεξε ομως γιατι αυτο μπορει να κρυβει και κινδυνους. δεν πρεπει ποτε να τα παραμελησεις γιατι θεωρεις οτι εχουν παρεα. χρειαζονται ξεχωριστο χρονο, εμπειριες, εκπαιδευση, παιχνιδι μαζι σου, οποτε η δουλεια σου θα ειναι διπλη, ειδικα αν ειναι και τα 2 στην ιδια ηλικια.

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Καταρχην καλως ηρθες στο φορουμ!!! Εγω θα σου πω οτι μου ειπαν 2 εκτροφεις Γερμανικων ποιμενικων οταν εψαχνα για τα δικα μου επειδη θελαμε κι εμεις 2 (ασχετα αν δυστυχως ο μπαμπας δεν με ακουσε καθολου και εκανε το δικο του, συγνωμη για το ασχετο αλλα με τρωει ακομα). Μου ειχαν πει λοιπον οτι:

1. Το καλυτερο ειναι να ειναι διαφορετικου φυλου τα σκυλια.

2. Να μην ειναι αδερφια με μοναδικο λογο το αν τυχον γινει το απιστευτο λαθος να ζευγαρωσουν να μην υπαρχει πιθανοτητα για προβληματα υγειας στα κουταβια! (Κατι που ουτως η αλλιως δεν θα γινοταν γιατι δεν ειχαμε κανεναν απολυτως σκοπο να τα ζευγαρωσουμε οπως και εσυ φανταζομαι)

3. Και για μενα το σημαντικοτερο. Να εχουν διαφορα ηλικιας και να τα παρουμε και ξεχωριστα καλυτερα. Δηλαδη πρωτα το ενα και μετα απο καποιο καιρο (δεν θυμαμαι αν μου ειχαν πει ποσο) το αλλο. Αυτο ωστε μεγαλωνοντας να αναπτυξει το καθε ενα το δικο του χαρακτηρα γιατι μου ειπαν οτι αν μεγαλωνουν μαζι κατι θα παρει το ενα απο το αλλο και θα ειναι σε χαρακτηρα 1,5 σκυλος και οχι 2!

Φυσικα μιλαμε για διαφορετικες φυλες και σου λεω τι μου ειπαν τηλεφωνικα. Το καλυτερο νομιζω ειναι να το συζητησεις με οποιον εκτροφεα τελικα απευθυνθεις!

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Ευχαριστώ . Γιά Ζευγαρωμα ούτε νά τό σκεφτώ, ο πρώτος οίστρος λίγο ζόρι άλλα λύνεται πιστεύω. Ώστε Οχι αδελφάκια ε? Τό φανταζόμουν ότι θά κάνανε καλύτερη παρέα από τη γεννά όπως βλέπω τά νεογέννητα. Καί θεωρώ ότι δέν θά υπάρχουν ζηλιες έτσι. Θά ρωτήσω καί την εκτροφεα όπως λες.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Οχι αδερφακια για το ζευγαρωμα (που ειπαμε δεν μας ενδιαφερει) και απο θεμα ηλικιας και μεγαλωματος απο οτι ειπαν σε μενα... Παρεα θα κανουν σιγουρα πολυ καλη απλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο με το χαρακτηρα οτι δεν θα αναπτυχθει ο καθε χαρακτηρας ξεχωριστα αλλα μαζι! Οτι μου ειπαν σου ειπα... Σιγουρα ο καταλληλοτερος να σου απαντησει ειναι ο εκτροφεας!

Ευχομαι να ξανα αποκτησεις συντομα τα σκυλουνια σου κι εσυ!!!:)

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Σε ευχαριστώ και πάλι. Καί εγώ αυτό μέ τό χαρακτήρα δέν τό πολυκαταλαβαίνω. Η εκτροφεας σίγουρα θά έχει άποψη άλλα αλλιώς νομιζω θά ξέρουν καλύτερα κάποιοι που ζουν μέ δύο σκυλάκια χρόνια.

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Κοιτα τα δικα μου που μεγαλωνουν μαζι απο 2 και 3 μηνων αντιστοιχα ειναι απιστευτα δεμενα μεταξυ τους μεν, αλλα σα χαρακτηρες δεν εχουν καμια σχεση! Η μικρη ειναι τσαουσα θελει συνεχεια παιχνιδια και οχι τοσα πολλα χαδια και ο μικρος ειναι το ακρως αντιθετο ειναι μονιμως ανασκελα και περιμενει να τον χαιδεψεις... Βεβαια οτι σκανταλια ξεκινησει ο ενας παει και ο αλλος φυσικα αλλα δεν κανουν τιποτα που δεν μπορουν να το κανουν μαζι! Σχεση εξαρτησης θα την ελεγα!

Εδω ειναι παααρα πολλοι που εχουν 2 σκυλια σιγουρα θα ακουσεις πολλες γνωμες!

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Δύο έχεις?(μπλεχτηκα) Νομιζα ότι έχεις ένα ΓΠ. Από κουταβια δηλαδή τά έχεις. Ζηλεύουν?

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ναι 2 εχω εδω ειναι και το θεμα μας http://www.dogforum.gr/v3/%CE%B5%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CF%82.%CE%BA%CE%B1%CE%B9.%CF%84%CE%B1.%CF%83%CE%BA%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%AC.%CE%BC%CE%B1%CF%82-13/%CF%84%CE%B1.%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1.%CE%BC%CE%BF%CF%85-16891/

Ζηλευουν σε λογικα πλαισια οταν χαιδευω το ενα σιγουρα θα ερθει να χωθει και το αλλο. Σε τετοια πλαισια ζηλευουν! Δεν τσακωνονται σχεδον ποτε ψιλο μανουριαζουν πανω στο παιχνιδι αλλα τιποτα το σοβαρο! Ειχαμε ενα θεμα στην αρχη με το φαγητο οταν τους βαζαμε μαζι ο Ραμον εδιωχνε την Κιρα, οταν τους εβαζα ξεχωριστα δεν ετρωγε κανενα! Μετα απο μερικες διορθωσεις απο μερους μας τρωνε μαζι και ειναι μια χαρα! Γενικα δεν εχω παρατηρησει προβληματα συμπεριφορας εκτος απο την προσκοληση που εχουν μεταξυ τους που οκ δεν το θεωρω και τοσο μεγαλο προβλημα!

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Τό διάβασα (στενοχωρηθηκα μέ το θέμα της στείρωσης/εγκυμοσύνης ,θέλει πολύ προσοχή λοιπόν ). Νά σου πω ότι έζησα καί εγώ μέ ένα ΘΕΟ ΓΠ γιά 15 χρόνια. Ο "σκυλοερωτας" της ζωής μου, γιά εμένα αυτα τά σκυλιά βρίσκονται ένα σκαλί ψηλότερα από όλες τις άλλες ρατσες . Τά δικα σου είναι κουκλια καί νά τά χαίρεσαι. Τέτοιες εικόνες σαν των δικών σου ονειρεύομαι καί θέλω δύο.