Γειά σας καί από μένα

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Είμαι νέα στην παρέα σας. Δυστυχώς δέν εχω πια το σκυλάκι μου, το έχασα πριν δύο μήνες από καλαζαρ και γεράματα μαζί. Θα χαρώ νά συμμετάσχω στις συζητήσεις σας και ελπίζω γρήγορα νά ξαναγίνω σκυλομαμα.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Καλως ηρθες. Με το καλο να αποκτησεις το νεο σκυλακι. Διαβασε στο φορουμ για τον σωστο τροπο αποκτησης που σε καμια περιπτωση δεν ειναι τα petshop ή οι γεννες ιδιωτων...

Last edited:

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Ευχαριστώ. Μην ανησυχείς είμαι παλιά καραβανα :) τα γνωρίζω αυτα, ούτε τροφή δέν αγόραζα από πετ που πουλάνε ζωάκια .

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
καλως ήρθες :)
Με το καλό να αποκτήσεις ένα καινούριο σκυλο-φιλαράκι :)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Kαλως ηρθες Νασια!
Σκεφτεσαι καποια συγκεκριμενη φυλή ή και αδεσποτακι ?

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Ευχαριστώ Αμαλία. Νά σου πώ την αλήθεια ακόμα δέν νοιώθω έτοιμη ,αλλά σίγουρα το επόμενο θα είναι μικρόσωμο ( το κοριτσάκι που έχασα ήταν ντοπερμαν) ,μία ράτσα που μου αρέσει πολύ είναι τα γουεστι.

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Νάσια καλώς ήρθες!!!!Λυπάμαι πολύ για το σκυλάκι σου και εύχομαι αν το θες και εσύ σύντομα να αποκτήσεις το νέο φιλαράκι σου!!

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
καλως ηρθες και απο μενα..Εγω παντος μονο με την αποκτηση καινουργιου ξεπερασα το σοκ της απωλειας το προηγουμενου..Τωρα ειναι στο χερι σου ποτε θα νοιωσεις ετοιμη..Χαιρομαι παντως για τις γνωσεις σου περι κυνολογιας.Με το καλο το καινουργιο σκυλουνι σου..

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Σε ευχαριστώ. Την προηγούμενη φορά μου χρειάστηκε ένας χρονος γιά νά ξαναποκτησω σκύλο. Πάντως μου λείπει η παρουσία του πολύ ,κυρίως η μουσούδα μες το στόμα μου γιά πρωινό ξύπνημα .

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
νασια καλως ηρθες!
χαιρομαι που εισαι ηδη ενημερωμενη και με αποψη!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Καλώς ήρθες Νάσια.... λυπάμαι πολύ για την απωλειά σου (δυστυχώς μοιραζόμαστε τον ίδιο καημό, 15 μηνών ήταν εμένα το κοριτσάκι μου....) εύχομαι να βρεις το κουράγιο να ανοίξεις την πόρτα σου σε μία νέα ψυχούλα.
Είναι δύσκολο το ξέρω, αλλά έχοντας μία μικρή να με περιμένει στο σπίτι συνειδητοποιώ ότι χωρίς θα ήταν πολύ δυσκολότερο....

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Νάσια.. (ωραίο όνομα)

Λυπάμαι για το σκυλάκι σου, βέβαια όπως είπες έφυγε από γεράματα, όχι πως απαλύνει τον πόνο σου, αλλά τουλάχιστον έζησε γεμάτη ζωή..
Τα γουέστι πολύ ωραία σκυλιά, εύχομαι μόλις νιώσεις έτοιμη να βρεις το φιλαράκι που ψάχνεις ;)

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Καλώς ήρθες Νάσια και λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου, μη βιαστείς θα τον νιώσεις τον κατάλληλο χρόνο (το δικό μου κοριτσάκι ήταν 22,5 μηνών). Χαίρομαι που ήδη γνωρίζεις τα σχετικά με πετ σοπ και ιδιώτες.