Γειά σας γκαρντάσια!!

xitogeo

Member
15 Φεβρουαρίου 2011
19
0
απο αυτα που ειδα μαλλον τα πηρε... 2 κονσερβες εφαγε σημερα
τα μαζεψα τα χαλια απο το δωματιο.. οταν γυρισα απο βολτα τον αφησα λιγο ελευθερο μεχρι να ετοιμαστω..εκει εγινε η ζημια... πλεον μονο δωματιο..αυριο λοιπον φασινα.. πρεπει να κανω και τα καλωδια του δωματιου μου μια γυρα...

joydivision

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2011
59
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Xitogeo πολύ ωραίος είναι ρε συ!:) Όσο για το λέρωμα, διάβασε εδώ στο forum ό,τι έχει να κάνει με την τουαλέτα του κουταβιού και 8α τη βρεις την άκρη! Υπομονή:)

να το κανεις αντισκατικη καμπανια για τους φαφαρες που αφηνουν σκατουλακια στο δρομο,τυπου:στο χαλι σας θα τα αφηνατε?στο δρομο γιατι?καλο ?καλο?χαχαχαχ
QUOTE]
χαχαχχαχαχα να' σαι καλά lawrence-gr, με έκανες και γέλασα πρωί πρωί!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Kαλως ήρθες Γιώργο! Να τον χαίρεσαι!

Θέλει υπομονή το κατουροχέσιμο..... μην ξεχνάς να επιβραβεύεις ΠΟΛΥ (με λόγια, χάδια, λιχουδιές κτλ) οταν τα κάνει έξω στη βόλτα. Σιγά σιγά θα πιάσει το νόημα. Μη μαλώνεις οταν τα κάνει μέσα, εκτος αν τον πιάσεις στα πράσα ακριβώς τη στιγμή που τα κάνει (λίγα δευτερόλεπτα μετά είναι πολύ αργά για να μαλώσεις) οπότε τον σταματάς και τον βγάζεις έξω.

Απο χαρακτήρα πως είναι ο κούταβος? Φοβισμένος? Κοινωνικός?

bella

Member
7 Φεβρουαρίου 2011
18
0
37
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
καλημερα καλως ηρθες κ οντως τι ομορφο που ειναι να ακουμε τετοιες κινησεις!!!!!!! πολλα μπραβο κ βαλτον στην μπανιερα κ παιξτε κιολας!!!! ο κτηνιατρος πολυ σημαντικο θεμα.. κ να πας γρηγορα!!! καλη συνεχεια.. να θυμασαι δεν ειναι ολα ευκολα αλλα σιγουρα αξιζει... (μου το ελεγαν κ βγηκε απο τωρα!!!) να τον χαιρεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Eίναι μεγάλη μαφία ο street, τρομερή μούρη!! Αλλά και συ δεν πας πίσω η κίνησή σου να τον πάρεις και μάλιστα χωρίς να είσαι σε φάση να πάρεις σκύλο μου έφτιαξε την μέρα :). Βάλε κι άλλες φωτογραφίες του!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Φίλε μου καλημέρα. Αυτό το θέμα μου φτιάχνει το κέφι πάρα πολύ γιατί μου αρέσει ο τρόπος που απέκτησες το σκυλί και γιατί το αντιμετωπίζεις ψύχραιμα και με χιούμορ. Λοιπόν κατ΄αρχήν καλως ήρθες στο κόσμο της σφουγγαρίστρας. Όσο δεν έχεις καθαρίσει μέχρι τώρα ...θα το κάνεις τις επόμενες μέρες μέχρι να πιάσει ο σκύλος το νόημα;)Σήκωσε τα χαλιά..., μην αρχίζεις με κονσέρβα...πήγαινε στην ξηρά τροφή (δεν θα είναι εύκολο μετά να σταματήσεις την κονσέρβα..είμαι παθούσα).Δώστου χρόνο να συνηθίσει είναι λίγο δύσκολο και για εκείνον. Άντε να μας λες πως τα πάτε.:)

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
μπορεις επισης να το βγαλεις φωτογραφια κ να το κανεις αντισκατικη καμπανια για τους φαφαρες που αφηνουν σκατουλακια στο δρομο,τυπου:στο χαλι σας θα τα αφηνατε?στο δρομο γιατι?καλο ?καλο?χαχαχαχ
Ελα ρε Λαυρεντη...γιατι το κανεις αυτο? Χαχαχαχαχαχα!

xitogeo

Member
15 Φεβρουαρίου 2011
19
0
Σημερα το βραδυ ημουν ετοιμος να τον σκοτωσω...
Οκ καθαρισα τα περριτοματα του το καταπια και τουτο το φαρμακι.. παω να κοιμηθω και ειναι ανησυχος (βασικα βλακακος ειναι) εχω καθρεπτη στο δωμα μου και πηγαινε μια στον καθρεπτη και μια στο τζαμη και εβλεπε το ειδολο του...
τρελενοταν και ψιλο εκλεγε... Οκ επιασα κατι κινησεις λεω τον παω εξω να δω αν θα ηρεμησει. ντυνομαι και τον εχω στο δωματιο μου με λουρι. παω να βαλω παπουτσια και τον αφηνω να απει στη πορτα.με το που παω στην πορτα τον αντικρυζω να κατουρα κοντα σε ενα χαλι και ποιο κοντα σε ενα πολυμπριζο!!!με εκανε μια Πρεσπα εκει κλαιν λεω τσισακια ειναι και καθαριζω... μετα την βραδινη βολτα γυρναμε ετοιμος να αλφαδιαστω στο κρεβατι και σιγουρος οτι θα το κανει και αυτος!! μα δεν... τιποτα. κατα τις 5αρχιζε να ψιλο γαυγιζει και λεω παει θα ξεσκησουν οι γειτονοι περνω αποφαση και λεω θα παρω το αμαξι να αραξουμε στην ερημια να γαυγισει οσο θελει να κοιμηθω και εγω...Με το που παω χορτιατη χαλασε και το αμαξι... Τι καντηλια κατεβασα... μετα απο 3-4 χλμ σε βροχη βρηκα ταξι κ επιτελους πηγα σπιτι και κοιμηθηκα... ΑΑΑΑΑ.. Ερωτηση. δουλευω και θα πρεπει να τον αφησω σπιτι. Τι να κανω?
το δωματιο μου ειναι φυσκα στα καλωδια.. Δεν θα αντεξω και σημερα να με κανει παιχνιδια με το ειδολο του..

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
γκαντεμης!!!!!!!!!!!!βγαλε τις μπριζες καταρχην μην απο street γινει δεη κ κανονησε πως θα τις κρυψεις.οι πρωτες μερες ειναι δυσκολες.μετα θα κουλαρεις,πιστεψε με.μην απελπιζεσαι.ψαξε να δεις για το αγχος αποχωρισμου κ πως αντιμετωπιζεται.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Mη τον αφησεις σε καμια περιπτωση να κυκλοφορει σε ολο το σπιτι οταν λειπεις... υπαρχει καποιος τροπος να τον περιορισεις καπου?

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Καλησπέρα! Ειναι πολύ μουτρο! Πολύ κουκλάκι! Ναι για να περιορίσεις τις ζημιές και τα κατουρήματα μέχρι να μάθει δλδ κάποιους βασικούς κανόνες συμπεριφοράς μέσα στο σπίτι, πρέπει να τον έχεις περιορισμένο. Οσο δεν είσαι κοντά να τον επιβλέπεις. Δεν εννοώ να τον κλείσεις σε ενα δωμάτιο (αν και αυτό μπορεί να γίνει) Δοκίμασε να φτιάξεις μια μικρή περφραξη, μεταλλική λίγο ψηλή και απο κάτω στρώσε χαρτόνι, και βάλτου εκεί και ένα καλαθάκι να το πάρει για το σπιτάκι του

Ranja

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2010
254
0
Athens downtown
Δεν υπάρχει η φάτσα, είναι πολύ όμορφος! Υπομονή, περιόρισέ τον, άστον αρχικά λίγο μόνο του και μετά αυξάνεις τις ώρες (όσο γίνεται αυτό). αυτά απ' ό,τι έχω διαβάσει εδώ. Είναι ζουζούνος!

stavros.m.

Well-Known Member
11 Μαρτίου 2010
58
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
γεια σου συνπολιτη!να σου ζησει το σκυλουνι σου,εχει και μαμω τις σκυλομουτσουνες!1τον μην απελπιζεσαι.δωστου χρονο να σε συνηθισει.
2ον ειναι λογικο οτι ειναι ανησυχος δειξτου το μερος του,που θα κοιμαται.ολα οσα ειναι καινουργια για σενα ειναι και γιαυτον.
3ον προσπαθησε να αναπτυξεις σχεση μαζι του-μην παει αλλου το μυαλο σου-εννοω να το κανεις να καταλαβει οτι εισαι φιλος του
και θελεις το καλο του.τα υπολοιπα θα τα μαθεις σιγα σιγα αφου πρωτα βγαλεις τα ματια σου στο διαβασμα,το φορουμ εχει τα παντα.
αντε βρε καλη συγκατοικηση και ευχομαι ο στριτακος να εχει μεγαλες αντοχες,εσενα δεν σε φοβαμαι!!!

xitogeo

Member
15 Φεβρουαρίου 2011
19
0
ειναι λιγουλακι ηλιθιο η κατι τρεχει.. γλυφει συνεχεια.. επιασε να γλυφει τα ποδια τις καρεκλας μου και μετα τα δικα μου...
στον δρομο γλυφει πατωμα τσιμεντο ασφαλτο γιατι???

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
ισως ειναι το μοναδικο καθαρο περιβαλλον που εχει συναντηση μεχρι τωρα κ ειπε να το γλεντησει!!!!!!!!!
πολλες φορες απο το γλυψιμο αντλουν πληροφοριες...τωρα αν τοιυς αρεσει κ και στην γευση....ρε τρως σαντουιτς κ σταζουν τα λαδια κατω?????λεγε!!!!!!!

xitogeo

Member
15 Φεβρουαρίου 2011
19
0
κανα ψιχουλο πεφτει αλλα τα ποδια απο την καρεκλα???? και το βραδυ οποτε του αναψει παει και γλυφει την καρεκλα...
και επισης εναποθετη την γλωσσα του με κινηση και στα ιδια σημεια ξανα και ξανα εξω στον δρομο..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.108
Μην τον αφήνεις. Προσπάθησε να του το κόψεις.
Τα πόδια της καρέκλας θα αστράφτουν από καθαριότητα, αλλά έξω στον δρόμο μπορεί να κολλήσει το οτιδήποτε.
Ελαφρύ τράβηγμα με το λουράκι του και ένα "μη".
Καμμιά φορά, τα σκυλιά που έχουν ζήσει στον δρόμο, αποκτούν κάποιες περίεργες συνήθειες, που άντε τώρα να ξέρεις γιατί.
Να επιμένεις σταθερά και ήπια [μην τον τρομοκρατήσεις] και θα το σταματήσει με τον καιρό.