Γειά σας γκαρντάσια!!

xitogeo

Member
15 Φεβρουαρίου 2011
19
0
Τουμπα καμποτζη βιετναμ. Τον εχω κλεισμενο στο δωματιο μου ολη την ωρα. Δεν εχει βαρεθει να κοιμαται??
Δε ξερω ποσο θα τον επιρεασει που δεν εχω σταθερο προγραμμα..

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
δεν θα τον πειραξει,αρκει να εισαι ενταξη με τις αναγκες του.αν κοιμαται αστον.ειναι κουταβος ακομη μαλλον, η πολυ κουρασμενος.κανε υπομονη.ειναι ενας κτηνιατρος πολυ καλος στην πυλαια.δεν ειναι πολυ μακρυα απο εσενα...εχεις μεταφορικο η να δουμε πιο κοντα?

xitogeo

Member
15 Φεβρουαρίου 2011
19
0
Μαλλον την βεσπα μου πλεον την φοβαται γιατι πρωτη μερα τον ψοφησα στις βολτες. εχω αμαξι αλλα σαν μην εχω.
Βρηκα ενα στην τουμπα στην λαμπρακη εκανε στυρωση σε μια γατα μιας φιλης μου αλλα δε ξερω τι $ θελει..

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλως τους...και μπραβο σου!!Τρομερη φατσα ο μικρος....αντε και βουρ στο γιατρο και καντον μπανακι και με σαμπουαν!!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
πανε στα ισα στον γιατρο κ πες του το κ το.βρηκα αυτη τη κατσαριδα,την λυπηθηκα,ειμαι φοιτητης κ ζοριζομαι λιγο οικονομικα.ποσο θες για μια εξεταση?θελω να του προσφερω ενα σπιτι κ θελω να δω αν ειναι καλα.δεν νομιζω να ξοδευτεις πολυ....

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλά το σκυλί είναι απίστευτη μούρη και εσύ φοβερός. Άστον να κοιμηθεί όσο θέλει (στο δρόμο δεν κοιμάσαι εύκολα γιατί δεν είναι ασφαλές), πάρε σαμπουάν για σκυλιά και κάνε τον μπάνιο με ηρεμία όμως μην σαλτάρει κιόλας. Τι τον τάισες ??Στον κτηνίατρο ακριβώς οτι είπε ο από πάνω μου. Άντε βρε να σου ζήσει...:D μην ξεχάσεις να τον βγάλεις για τσίσα. Λουρί έχεις ?

georgerot

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2010
143
0
αν λεσ αυτον διπλα στον γκριλ χρηστο τωρα αλλαξε ονομα δεν θυμαμαι πωσ λεγεται ....ειναι πολυ καλος γιατροσ και πανω απο ολα πολυ καλος ανθρωπος..αν του πεισ κιολασ την ιστορια μπορει να σε κατεβασει πολυ την τιμη η και να μην σου παρει και καθολου..

ακομα μια καλη γιατρος ειναι στα κωνσ/τικα πανω στην 17 νοεμ. ενα γωνιακο..κι αυτη μπορει να σε κανει τιμη λογο του οτι τον μαζεψες..αυτη εχει κανει στειρωσει ολα τα αδεσποτα των κων/τικων τζαμπα!

εαν παλι θελεις να κανει και την βολτα σου ειναι ενας πολυ πολυ καλος γιατρος και και παρα πολυ καλοσ σε τιμες στν καλαμαρια ανδρεανουπολεως με ..κατι αλλο γωνια...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Κορσαββίδης Ηλίας
Ολύνθου 46 Άνω Τούμπα
τηλ. 2310 950.700
κιν. 6977 340 840

Ανεβαίνοντας την Διαγόρα στο τελευταίο φανάρι πριν βγεις περιφερειακό, κόβεις αριστερά, στα 200 μέτρα στο αριστερό σου χέρι είναι το κτηνιατρείο!

Πες του από τον Στέλιο με τον Αδάμ!

Είναι νέο παλικάρι και πολύ καλός γιατρός!

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Μπράβο σου Γιώργη που τον πήρες τον σκυλάκο που είναι και κούκλος. Το street καλό είναι και ταιριάζει στην περίπτωσή του αλλά εγώ θα του έδινα κάτι ποιο Ελληνικό που και αυτό ταιριάζει πχ Κατούρης:D:D:D:D:D

xitogeo

Member
15 Φεβρουαρίου 2011
19
0
Στελιο τριανδριωτης εισαι?
Καταλαβα ποιο λες περναω πολλες φορες απο εκει για να παω προπονηση.
Τελικα πηγα σε αυτον διπλα απο το γυραδικο. Καλο κυριως και χωρις να με χρεωση την εξεταση μονο το χαπι και το σαμπουαν!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.108
xitogeo καλώς ήρθες στο φόρουμ :)
Μπράβο σου για το πατσαβουράκι. Γλύκα είναι.

βγαζε τον καμια βολτα φιλε!κ παρε σαμπουανακι κ κανα φαρμακο για ψηλους.πες μου που μενεις...
τι σκοπο εχεις?θα τον κρατησεις?
Αδερφέ...εγώ αν δεν σε ήξερα και με ρώταγες έτσι και έβλεπα κι αυτή την μουτσούνα στο avatar, όχι που μένω και τι σκοπό έχω δεν θα σου έλεγα...μέχρι και πόλη θα άλλαζα από την τρομάρα μου :cuniaoo:

georgerot

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2010
143
0
εκει ειναι τουμπα οχι τριανδρια...ειναι πολυ καλοσ ανθρωπος ο κυριοσ ζησης!(αυτοσ διπλα στο γυραδικο)και μενει και κοντα..οποτε οτι χρειαστεις θα ειναι εκει και οτι ωρα τον θελεις!

Leda

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
123
0
55
Καλα λενε οτι οι Θεσσαλονικεις ειναι ζεστοι ανθρωποι!
Σκοτωθηκατε ολοι σας να το βοηθησετε το παλικαρι! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!
Ευχες και απο μενα για να αναπτυχθει μια απιστευτη φιλια.Πανεμορφος ο μουτρακος σου! Μακαρι να υπηρχαν περισσοτεροι ανθρωποι σαν εσενα!

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Χιλια μπραβο σου που τον κρατησες γιατι καταλαβαινω οτι δεν το εψαχνες και πολυ για σκυλι, συν το οτι εισαι φοιτητης και οσο να 'ναι το μπατζετ ειναι δυσκολο!

Να τον χαιρεσαι!! Ειναι κουκλακι!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
μαρεκο νταξη....χαχαχαχαχαχα!!!!!γενικα εχει κτηνιατρους που ειναι πολυ καλοι με αυτα τα θεματα.δεν θα εχεις προβλημα.κ ο ηλιας που λεει ο στελιος ειναι οντως ενταξη παιδι.ο αλλος στην καλαμαρια που ειπε ο φιλος μαλλον ειναι ο αμασλιδης!εξαιρετικοτατος κ γιατρος κ ανθρωπος κ ξερει κ απο αλλα ζωα αν εχετε....λιονταρια κτλ..χεχεχε...

λοιπον,απλα κινητοποιησου λιγακι με γιατρο!εχεις επιλογες οπως βλεπεις.φαρμακακι για ψιλους ,αν θες εχω,να βρεθουμε καποια στιγμη να σου δωσωαν δεν μπορεσεις να παρεις.μην φοβασαι απο την μουρη στο avatar!χεχχεχε!

xitogeo

Member
15 Φεβρουαρίου 2011
19
0
αυριο θα το πατησω το πρωτο εμβολιο αλλα ο κτηνιατρος μου ειπε οτι πρακτικα θα ειναι εμβολιασμο αλλα θεωρητικα δε θα ειναι..
τρομαρα μου ειμαι και ζωικη παραγωγη και δε ξερω να κανω εμβολιο (ευτυχως ειμαι πρωτοετης αλλιως θα τα παρατουσα!)

Ευχαριστω για την προσφορα!!! Μαλλον θα σε πριξω για το φαρμακακι.. κακια δεν εχει κανει ακομα και με βαζει σε σκεψεις..

Last edited:

xitogeo

Member
15 Φεβρουαρίου 2011
19
0
Ψεμματα μολις αντικρυσα κατι ΚΑΚΑΡΟΥΣ πανω στο χαλι.. με συνοδοια διαρροιας..πανω που πηγα να κοιμηθω ξεκινα η καθαριοτητα.. συμβουλες για το χαλι?

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
συμβουλες?πλυσημο ισως?χαχαχαχαχα!μπορεις κ να το βγαλεις στο μπαλκονι να το βλεπουν κ οι κουτσομπολες τη γειτονιας!μπορεις επισης να το βγαλεις φωτογραφια κ να το κανεις αντισκατικη καμπανια για τους φαφαρες που αφηνουν σκατουλακια στο δρομο,τυπου:στο χαλι σας θα τα αφηνατε?στο δρομο γιατι?καλο ?καλο?χαχαχαχ
ο,τι θες σφυρα!βσικα για λιγες μερες αν θες μαζεψε τα χαλια σου απο το μερος που τον εχεις κ κοβει τσαρκες.πως τον ειδες?πηρε καθολου τα πανω του?