Γειά σας γκαρντάσια!!

xitogeo

Member
15 Φεβρουαρίου 2011
19
0
Χθες πηρα σκυλο. τον λενε street. Ονομα με ιστορια. Δεν ξερω ποσο μηνων ειναι τιποτα. βρωμαει αλλα δεν εχει κανει εμβολια (στο παρελθον ισος να εκανε δε ξερω) και διαβασα οτι δεν πρεπει να το κανουμε μπανιο. ειναι πολυ κοκκαλιαρης. Αυτα.
Α με λενε Γιωργο

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Γεια σου Γιωργο:)

Πες κ αλλα... που τον βρηκες? Μπανιο καντον καλε.. αν καταλαβα καλα δεν προκειται για κουταβι οποτε βουρ στη μπανιερα:D

joydivision

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2011
59
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καλως ήρθες Γιώργο και να σου ζήσει ο κούταβος!
Δεν υπάρχει πρόβλημα να τον κάνεις μπάνιο, απλά δεν κάνει πολύ συχνά. Πάρ'του ένα απαλό σαμπουάν για σκύλους ή το jonson's, βάλτο αραιωμένο και ξέπλυνε τον καλά. Και οπωσδήποτε βολτίτσα στον κτηνίατρο!
Πες μας και λεπτομέριες για τον μικρό..πόσο είναι, πως είναι..:)

xitogeo

Member
15 Φεβρουαρίου 2011
19
0
τον τραβαω μερικες φωτο κ τις ανεβαζω.
Ερχοντουσαν κατι παιδια σαλονικα στην εθνικη για κατουρημα σταματησαν και τον βρηκαν.περιφεροταν σε διαφορα χερι οσπου τσουπ τον πηρα. δεν τον εχω ακουσει να γαυγιζει καθολου μονο μια φορα ενα κλαψιμο... Μαλλον εχει τραβιξει πολλα. Μπανιο με σκετο νερο? κρυο ζεστο χλυαρο?

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Χλιαρο και σαμπουαν για σκυλους... πηγαινε σε ενα πετ σοπ και παρε. Επισης, αφου θα εισαι εκει παρε και drontal plus. Ποσα κιλα τον κοβεις? 1 για καθε δεκα κιλα παει...

Επομενο βημα ο κτηνιατρος.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Μπράβο, Γιώργο!!!
Ετσι, να διαβάζουμε για τέτοιες κινήσεις και να ανοίγει η ψυχή μας...:)

Να σου ζήσει και να περάσετε πολλά, καλά χρόνια μαζί!!!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ερχοντουσαν κατι παιδια σαλονικα στην εθνικη για κατουρημα σταματησαν και τον βρηκαν.
Βρε τι γινεται οταν πας για κατουρημα!

Καλως ηρθες!
Περιμενουμε φωτος και αντε το απογευμα σε κτηνιατρο...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Καλώς ήρθες Γιώργο και street!! Πραγματικά μ'αρέσει πολύ το όνομα που του έδωσες, πες μας λίγο πως εξελίσεται , αν τρώει με όρεξη, αν τον πήγες στον γιατρό, κλπ. Πολύ τυχερός ο street, να περνάτε τέλεια μαζί!

Leda

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
123
0
55
Βρε Γιωργο ,να 'σαι καλα,μου 'φταξες το κεφι!!!
Να σου ζησει το καμαρι σου και μπραβο σου!!!
Εχεις και χιουμορ,παναθεμα σε!!! Να κι ενα κατουριμα,να κι ενας αλητακος που περιφεροτανε και τον παριμαζεψαμε!!
περιβολι εισαι,να 'σαι καλα κι συ κι ο σκυλακος σου!!!

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Καλώς όρισες, εύχομαι ό,τι καλύτερο για τους 2 σας. :)

Μετά το μπανάκι (με χλιαρό νεράκι, ναι), κλείσε ένα ραντεβού κ στον κτηνίατρο (έχεις κάποιον καλό υπόψη σου; Αλλιώς να σου προτείνουν κάποιους τα παιδιά που μένουν Θεσσαλονίκη) για να δεις πώς είναι η υγεία του.

xitogeo

Member
15 Φεβρουαρίου 2011
19
0
βεβαια εχω ενα θεματακι οτι ειμαι φοιτητης και το πακετο δεν εχει πολλα λεφτα το απογευμα θα παω ομως..
δεν τον εχω δει να αφοδευει ουτε πιπι.. θα τον παω το απογευμα τωρα βουρ για κουρεμα και μπανακι

xitogeo

Member
15 Φεβρουαρίου 2011
19
0
Οριστε και φωτο.
Δεν γουσταρε το μπανιο.. βασικα του εριξα χλυαρο νερο μονο και μετα το σκουπησα και λιγο πιστολι

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Είναι τέλειοοοος!!!
Μπράβο σου που τον έσωσες και τον φρόντισες!
Δες κάτω από κρεβάτια/πίσω από καναπέδες αν έχει κάνει πιπί του...