Γειά και από μας...........

Άριελ

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2012
80
4
Γεια σας, με λένε Άριελ και πρόσφατα υιοθέτησα με τον φίλο μου τον Carlo, ένα πολύ πολύ όμορφο 2χρονο δαλματίας:D:D και θέλουμε να δώσουμε τα χαιρετίσματα μας σε όλη την παρέα του dogforum......:)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Γεια σας, με λένε Άριελ και πρόσφατα υιοθέτησα με τον φίλο μου τον Carlo, ένα πολύ πολύ όμορφο 2χρονο δαλματίας:D:D και θέλουμε να δώσουμε τα χαιρετίσματα μας σε όλη την παρέα του dogforum......:)
Υιοθέτησες με τον φίλο σου τον Carlo, ένα πολύ όμορφο 2χρονο Δαλματίας?

ή

Υιοθέτησες με τον φίλο σου, τον Carlo, ένα πολύ όμορφο 2χρονο Δαλματίας?

:D

Να σου ζήσει!

Ο Carlo είναι ο φίλος της όχι το σκυλάκι :p
Είδες τι σου κάνει ένα κόμμα (,)?
Τώρα δεν ξέρουμε ποιον λένε Carlo, τον φίλο της ή τον σκύλο της?
Χαχαχα:p

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Carlo λένε το σκύλο απ'ότι φαίνεται στο άλμπουμ του. Πάντως όπως το γράφεις φαίνεται ότι λένε το φίλο σου έτσι :p

Καλωσήρθατε και καλά διαβάσματα :)

Άριελ

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2012
80
4
Δίκιο έχετε....:rolleyes: το σκύλο μας λένε Carlo....:D και ευχαριστούμε πολύ για το καλωσόρισμα..

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλώς ήρθες και να χαίρεσαι τον κούκλο σου!
2 χρονών ε?Αντε πες μας κάτι παραπάνω για την συμβιωση σας και βάλε και άλλες φωτο;)

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Αχχχχχ!!! Πάτησες στο ευαίσθητο σημείο μου! Τα λατρεύω τα Δαλματάκια! Όνειρό μου είναι να πάρω ένα κάποια στιγμή! Βάλε κι άλλες φωτογραφίες του μικρού να τον θαυμάσουμε (και να ζηλεύουμε ) !!

Άριελ

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2012
80
4
Τον Carlo τον υιοθέτησε από φιλοζωική. Πριν από μένα τον είχε κάποιος άλλος, ο οποίος θέλοντας να πάρει κάποιο άλλο σκυλί και μη μπορώντας να συντηρεί και τα δύο αποφάσισε να τον δώσει. Συμφώνησε να τον ''προωθήσει'' η φιλοζωική και εκείνος να τον κρατήσει μέχρι να βρεθούν οι κατάλληλοι νέοι γονείς. Και έτσι τον πήραμε εμείς. Το μόνο κακό με όλο αυτό είναι ότι από τη φιλοζωική μας είπαν πολύ λίγα πράγματα για το πως είχε μεγαλώσει μέχρι τότε ο σκύλος, πως είχε κοινωνικοποιηθεί κλπ. Το μόνο που μας είπαν ήταν ότι είναι τελείως ανεκπαίδευτος (πράγμα το οποίο πλέον δεν είμαστε σίγουροι κατά πόσο ισχύει), ότι τον είχε σε μία τεράστια αυλή και έτσι ο Carlo δεν έχει μάθει να πηγαίνει βόλτα (το οποίο το διαπιστώσαμε και οι ίδιοι). Τώρα είμαστε 3 μήνες μαζί και αρχίζουμε να συνηθίζουμε ο ένας τον άλλον. Εξακολουθεί φυσικά να μας ακούει όποτε θέλει αυτός αλλά όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο όμορφα περνάμε μαζί. Η αλήθεια είναι ότι έχω ένα άγχος για το χειμώνα γιατί τώρα έχουμε συνηθίσει πολύ μεγάλες βόλτες που δεν ξέρω αν θα μπορούμε να τις κάνουμε το χειμώνα. Αλλά αυτό θα το δούμε όταν έρθει η ώρα.

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Αν και είναι ημιαιμάκι, ωστόσο διάβασε λίγο για τα Δαλματίας, γιατί είναι σκυλιά με πολλές ιδιαιτερότητες (θέλει συχνές αλλαγές το νερό τους, απαγορεύονται δια ροπάλου κάποιες τροφές, από μία ηλικία και μετά είναι πολύ μεγάλη η πιθανότητα να εμφανίσουν κώφωση κλπ). Και βάλε μας κι άλλες φωτογραφίες! :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi