Αυτός μάλλον μας έχει υιοθετήσει, εμείς δε λέμε να το αποδεχτούμε και ψάχνουμε ακόμα!Ακόμα δεν σας έχει υιοθετήσει;
Μη χαλάμε όμως το θέμα της κοπέλας με τα δικά μου!
Αυτός μάλλον μας έχει υιοθετήσει, εμείς δε λέμε να το αποδεχτούμε και ψάχνουμε ακόμα!Ακόμα δεν σας έχει υιοθετήσει;
Σε πληροφορώ ότι ο Νουλούκης ειναι ο πιο μάγκας και ζόρικους από όλους! Η Ήρα είναι φοβικη και μηγιαγκιχτη και ο Αιζακ είναι ο πιο χαδιαρης και αγαθιαρης!! Απλά δεν ξέρει το μεγεθος του.. Οπότε ανεβαίνει πάνω σου για χάδια σαν να είναι πεκινουά!!!αλητης
για πες τιποτα για το μαλι,δωσε καμια πλεροφορια
και εγω τον μικρο/μεγαλο θια διαλεγα τα αλλα 2 ειναι ουυυυυυυ 666
Απο τα δυο μαλινουα που εχουν φιλοι μου, βλεπω αυτο που περιγραφεις.Σε πληροφορώ ότι ο Νουλούκης ειναι ο πιο μάγκας και ζόρικους από όλους! Η Ήρα είναι φοβικη και μηγιαγκιχτη και ο Αιζακ είναι ο πιο χαδιαρης και αγαθιαρης!! Απλά δεν ξέρει το μεγεθος του.. Οπότε ανεβαίνει πάνω σου για χάδια σαν να είναι πεκινουά!!!
Είναι καταπληκτικά πλάσματα όλα τους! Ο Ζακουλης μου γενικά είναι απίθανος .. Και με ανθρώπους και με σκυλιά και γατιά και παιδιά με τα πάντα! Σε σημείο να του γριλιζει αρσενικός και να τον κηνυγαει και αυτός να φεύγει και να του ρίχνει κωλιές! Αλλά είναι υπερπροσττευτικος με εμένα.. Όταν δεν είμαι καλά ή μετά από ένα τρακάρισμα που είχαμε μαζί με το αυτοκίνητο δεν αφήνει κανέναν να πλησιάσει! Δεν θα συζητήσω το να επιχειρήσει να μπει κάποιος μέσα στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο!! :Ρ θα βγει σε τεύχη! :Ρ χαχαΑπο τα δυο μαλινουα που εχουν φιλοι μου, βλεπω αυτο που περιγραφεις.
Και τα δυο ειναι 2 χρονων, απο τελειως διαφορετικα αιματα ομως, αλλα και εχουν ανατραφει διαφορετικα, ο αρσενικος ειναι ολο χαρες, παιχνιδια και τρελα, τρωει βεβαια σκαλωματα με καποιους...
Η θηλυκια (μεχρι τωρα) εχει στειλει 3 ατομα για ραμματα στο νοσοκομειο, δεν την πλησιαζεις αν θες τα χερια σου...
Ειναι κουκλια και τα τρια να τα χαιρεσαι και να σε χαιρονται μαμα του Αιζακ