Γειά και απο εμάς :D`

alexouli

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2012
406
2.166
33
Πάτρα
Ακόμα δεν σας έχει υιοθετήσει; ;)
Αυτός μάλλον μας έχει υιοθετήσει, εμείς δε λέμε να το αποδεχτούμε και ψάχνουμε ακόμα!:ROFLMAO:
Μη χαλάμε όμως το θέμα της κοπέλας με τα δικά μου! :p

• Like
Reactions: noni_papa

Aizak's mom

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2018
284
537
27
Αθήνα
αλητης

για πες τιποτα για το μαλι,δωσε καμια πλεροφορια
και εγω τον μικρο/μεγαλο θια διαλεγα τα αλλα 2 ειναι ουυυυυυυ 666
Σε πληροφορώ ότι ο Νουλούκης ειναι ο πιο μάγκας και ζόρικους από όλους! Η Ήρα είναι φοβικη και μηγιαγκιχτη και ο Αιζακ είναι ο πιο χαδιαρης και αγαθιαρης!! Απλά δεν ξέρει το μεγεθος του.. Οπότε ανεβαίνει πάνω σου για χάδια σαν να είναι πεκινουά!!!

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Σε πληροφορώ ότι ο Νουλούκης ειναι ο πιο μάγκας και ζόρικους από όλους! Η Ήρα είναι φοβικη και μηγιαγκιχτη και ο Αιζακ είναι ο πιο χαδιαρης και αγαθιαρης!! Απλά δεν ξέρει το μεγεθος του.. Οπότε ανεβαίνει πάνω σου για χάδια σαν να είναι πεκινουά!!!
Απο τα δυο μαλινουα που εχουν φιλοι μου, βλεπω αυτο που περιγραφεις.
Και τα δυο ειναι 2 χρονων, απο τελειως διαφορετικα αιματα ομως, αλλα και εχουν ανατραφει διαφορετικα, ο αρσενικος ειναι ολο χαρες, παιχνιδια και τρελα, τρωει βεβαια σκαλωματα με καποιους...
Η θηλυκια (μεχρι τωρα) εχει στειλει 3 ατομα για ραμματα στο νοσοκομειο, δεν την πλησιαζεις αν θες τα χερια σου...

Ειναι κουκλια και τα τρια να τα χαιρεσαι και να σε χαιρονται μαμα του Αιζακ:)

• Like
Reactions: Eroe

Aizak's mom

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2018
284
537
27
Αθήνα
Απο τα δυο μαλινουα που εχουν φιλοι μου, βλεπω αυτο που περιγραφεις.
Και τα δυο ειναι 2 χρονων, απο τελειως διαφορετικα αιματα ομως, αλλα και εχουν ανατραφει διαφορετικα, ο αρσενικος ειναι ολο χαρες, παιχνιδια και τρελα, τρωει βεβαια σκαλωματα με καποιους...
Η θηλυκια (μεχρι τωρα) εχει στειλει 3 ατομα για ραμματα στο νοσοκομειο, δεν την πλησιαζεις αν θες τα χερια σου...

Ειναι κουκλια και τα τρια να τα χαιρεσαι και να σε χαιρονται μαμα του Αιζακ:)
Είναι καταπληκτικά πλάσματα όλα τους! Ο Ζακουλης μου γενικά είναι απίθανος .. Και με ανθρώπους και με σκυλιά και γατιά και παιδιά με τα πάντα! Σε σημείο να του γριλιζει αρσενικός και να τον κηνυγαει και αυτός να φεύγει και να του ρίχνει κωλιές! Αλλά είναι υπερπροσττευτικος με εμένα.. Όταν δεν είμαι καλά ή μετά από ένα τρακάρισμα που είχαμε μαζί με το αυτοκίνητο δεν αφήνει κανέναν να πλησιάσει! Δεν θα συζητήσω το να επιχειρήσει να μπει κάποιος μέσα στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο!! :Ρ θα βγει σε τεύχη! :Ρ χαχα

• Like
Reactions: Mariosgs and Hammer

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν