κάτσε να δούμε....εγω πιστευω στις μαγικες ικανοτητες του ΜπράιανΟχι John Snow... δεν είχε καλή κατάληξη μεχρι τωρα!!!
Να ρωτήσω κάτι. Όταν πρόκειται για αδεσποτάκια ο κτηνίατρος χρεώνει εσένα?Όχι ακόμη αλλά σύντομα θα πρέπει να το πάρω το κακομοιράκι.
Εγώ όταν είχα μαζέψει ένα κουτάβι η φιλοζωική μου είπε να τα χρεώσω σε αυτή...Ποιόν άλλον, θα χρέωνε;
βασικά εμένα με γνωρίζουν καθώς από εκείνους υιοθέτησα τη μαλάκωΣπάνια [ή ειδική, δεν ξέρω] περίπτωση και...άδικη, αν ρωτάς την γνώμη μου
Εμμμ έτσι! Αλλιώς, πως;βασικά εμένα με γνωρίζουν καθώς από εκείνους υιοθέτησα τη μαλάκω
Όχι του γατακίου ζομπακίου, της Μυρτούλας (σκύλος).Με έχει βοηθήσει η φιοζωική μας με τις εξετάσεις και την στείρωση. Μέχρι εκεί. Θεραπείες μακροχρόνιες μόνο στο δρόμο.
Θυμαμαι τα χρονια γυμνασιου-λυκειου που εβρισκα διαφορα χτυπημενα ή αρρωστα γατια, επερνα τηλεφωνο μια κυρια Λερτα(σπανιο ονομα για να το ξεχασω) απο την φιλοζωϊκη και ερχοταν και τα επαιρνε και μετα τα εφερνε πισω για να συνεχισω την φροντιδα και αγωγη τους. Τωρα πια δυσκολο να γινει κατι αντιστοιχο[το θεωρω και παραλογο πλεον] οποτε ο καθενας καλο ειναι να αναλαμβανει τα εξοδα μονος του. Αλλωστε η φιλοζωϊκη δεν υφισταται χωρις τις προσωπικη συνεισφορα ολων μας.Να ρωτήσω κάτι. Όταν πρόκειται για αδεσποτάκια ο κτηνίατρος χρεώνει εσένα?
το θέμα είναι ότι εγω πχ δε παιζει σε καμια περιπτωση να αναλαβω τη νοσηλεια ενος αδεσποτου (ουτε καν καναρινιου) γιατι δεν εχω μια. Οποτε παιρνω τηλ φιλοζωικη και αν αρχισουν μα μου σου του, το αφηνω σην πορτα του κτηνιατρου σε ενα καλαθι με ενα σημειωμαΘυμαμαι τα χρονια γυμνασιου-λυκειου που εβρισκα διαφορα χτυπημενα ή αρρωστα γατια, επερνα τηλεφωνο μια κυρια Λερτα(σπανιο ονομα για να το ξεχασω) απο την φιλοζωϊκη και ερχοταν και τα επαιρνε και μετα τα εφερνε πισω για να συνεχισω την φροντιδα και αγωγη τους. Τωρα πια δυσκολο να γινει κατι αντιστοιχο[το θεωρω και παραλογο πλεον] οποτε ο καθενας καλο ειναι να αναλαμβανει τα εξοδα μονος του. Αλλωστε η φιλοζωϊκη δεν υφισταται χωρις τις προσωπικη συνεισφορα ολων μας.
υ.γ. O Jon Snow οπως τον ξερουμε πεθανε! The end.
Τωρα αν επιστρεψει καποιος Jon ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ δεν ειναι καθολου απιθανο.
τι εννοείς "μόνο στο δρόμο"?Με έχει βοηθήσει η φιοζωική μας με τις εξετάσεις και την στείρωση. Μέχρι εκεί. Θεραπείες μακροχρόνιες μόνο στο δρόμο.
Πάντως διαφωνώ σε αυτό... Ο εθελοντισμός είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Μου έχει τύχει δύο φορές να βρω στο δρόμο δυο σκυλια και να πάρω τηλ τη φιλοζωική και να μου λένε "είμαστε πλήρεις κάνε ό,τι νομίζεις". Αυτο δεν ειναι σωστη αντιμετώπιση ρε συ. Ο άλλος δε γουστάρει να μαζεύει κάθε μέρα σκυλιά και γατιά σπίτι του. Είτε γιατί δεν έχει χώρο, χρήματα, διάθεση ή οτιδήποτε άλλο το οποίο δε μας αφορά κιόλαςΑλλωστε η φιλοζωϊκη δεν υφισταται χωρις τις προσωπικη συνεισφορα ολων μας./QUOTE]