Το ανήμπορο ίσως να είναι και λίγο πιο επιφυλακτικό, άσε που όσα βλέπουν συνήθως πέφτουν γιατί είδαν κάτι και το κυνήγησαν! Πετάει η μύγα έξω από τα κάγκελα, ε την κυνηγάμε φυσικά!! Να τη η ελεύθερη πτώση μετά
Ο σκυλος σου πως το υποδέχτηκε?Αν το κρατούσα εγώ θα έβαζα διχτακι
Δεν το υποδέχτηκε και ούτε πρόκειται. Νοσηλεύεται το γατάκι, μετά θα δω. Ο σκύλος μου δεν τα πάει καλά.Ο σκυλος σου πως το υποδέχτηκε?
εντάξει..!!! Δεν έχω λόγια χαχαχαχαχαχαχαχαχαEίναι πανέμορφο..
Πως έβλεπες στο walking dead κάτι κουκλάρες με τρομερό σώμα και μακριά τέλεια μαλλιά από πίσω και όταν γυρνούσαν καταλάβαινες ότι είναι zombie;;΄Ετσι κι αυτό είναι ένα γλυκύτατο γατάκι , παιχνιδιάρικο, πολύχρωμο, με μάτια πεταγμένα έξω..
Πιστεύω βρέθηκε το γατι των ονείρων σουεντάξει..!!! Δεν έχω λόγια χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Τόσες μέρες που σου είχα, δεν ήθελες.... οοοοοοοοοοοοοοοχι ετσι θα μεινεις χωρίς γατούλιεχω πεί ότι πάντα ήθελα ένα γατούλι..
Κοίτα καθότι celebrity το γατούλι , walking dead leading actor, θα πουληθει πανάκριβα εκτος αν πρόκειται για σένα που έρχεται λέει και τσάμπα..εχω πεί ότι πάντα ήθελα ένα γατούλι..
Σε παραπέμπω στο τελευταίο σχόλιο της holywoodbrn που το είπε ντρογκον... ως και grooming style του ειχαν βρει.Το δικό σου ghelly δεν είναι γατουλι ζόμπι
θεωρώ ότι αν έρθει σε μένα, κρίνοντας απο πρόσφατη εμπειρία, απο walking dead θα γίνει σκέτο dead..αν και δεν είμαι σίγουρη αλλά δε νομίζω ότι θα ήθελα να σιγουρευτώ..Κοίτα καθότι celebrity το γατούλι , walking dead leading actor, θα πουληθει πανάκριβα εκτος αν πρόκειται για σένα που έρχεται λέει και τσάμπα..
χαχαχαχαχααααα!!!!!χα! κάπου είδα για ένα κόκερ για υιοθεσία με θέματα στη σπλήνα..θα το πάρω ΜΑΖΙ με το γάτο! Bring it on!