Γατάκι με ειδικές ανάγκες

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Το ανήμπορο ίσως να είναι και λίγο πιο επιφυλακτικό, άσε που όσα βλέπουν συνήθως πέφτουν γιατί είδαν κάτι και το κυνήγησαν! Πετάει η μύγα έξω από τα κάγκελα, ε την κυνηγάμε φυσικά!! Να τη η ελεύθερη πτώση μετά

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Ο σκυλος σου πως το υποδέχτηκε?
Δεν το υποδέχτηκε και ούτε πρόκειται. Νοσηλεύεται το γατάκι, μετά θα δω. Ο σκύλος μου δεν τα πάει καλά.

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Eίναι πανέμορφο..
Πως έβλεπες στο walking dead κάτι κουκλάρες με τρομερό σώμα και μακριά τέλεια μαλλιά από πίσω και όταν γυρνούσαν καταλάβαινες ότι είναι zombie;;΄Ετσι κι αυτό είναι ένα γλυκύτατο γατάκι , παιχνιδιάρικο, πολύχρωμο, με μάτια πεταγμένα έξω..
εντάξει..!!! Δεν έχω λόγια χαχαχαχαχαχαχαχαχα

• Like
Reactions: l.Kyveli

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Επιδημία γατακίων....
τώρα που άδειασε η θέση από το δικό μου με τις χιλιες τσιμπλες και την ασιτία, βρήκες εσύ! Αμαν αυτές οι στειρώσεις ρε γμτ..
Περιμένουμε για προώθηση μόλις μπορεσεις να στήσεις αγγελία!

• Like

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Οπως είχα αναφέρει μου είχε πει ο dr house ότι το γατάκι θα χρειαστεί επέμβαση αφαίρεσης των ματακίων του για να μην μολυνθεί περαιτέρω, οπότε σκέφτηκα μήπως περιμένει το οκευ από εμένα και τον πήρα πρωί πρωί να του πω ότι όποτε πιστεύει ότι πρέπει να προχωρήσει να το κάνει φυσικά.
Συνομιλία..
-Καλημέρα γιατρέ είμαι η Μυρτώ όλα καλα; Ήθελα να σας πω να ότι όποτε πρέπει να γίνει η εγχείρηση στο γατάκι να γίνει
-Ποιά εγχείρηση..;;
(πάει πέθανε σκέφτομαι, ταράζομαι)
-Γιατί τι έπαθε δεν είναι καλά;
-Δεν είναι ακόμη δυνατο για επέμβαση πρέπει πρώτα να ξεπεράσει την λοίμωξη

Οπότε το γατάκι ζει και βασιλεύει και τους ζωντανούς νεκρούς κυριεύει!!!
:D

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Κοίτα καθότι celebrity το γατούλι , walking dead leading actor, θα πουληθει πανάκριβα εκτος αν πρόκειται για σένα που έρχεται λέει και τσάμπα.. :p
θεωρώ ότι αν έρθει σε μένα, κρίνοντας απο πρόσφατη εμπειρία, απο walking dead θα γίνει σκέτο dead..αν και δεν είμαι σίγουρη αλλά δε νομίζω ότι θα ήθελα να σιγουρευτώ..

• Like

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Το ίδιο προβλημα έχω κι εγώ δυστυχως.
Με τον Τζιμάκο γατάκι με τίποτα.
Έλα όμως που η μάνα μου έχει δύο γάτες; Οι οποίες ζουν χωριστά και μισούν θανάσιμα και η μία την άλλη..Βασικά η θηλυκιά μισεί τον αρσενικό, ίδιο Λουκρητία με Καστράτο είναι.
Οπότε το μικράκι δεν θα βρει θαλπωρή σε εμένα.
Θα δούμε.

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Γαμώτο η ζαβή είναι ατσούμπαλη..φοβάμαι ότι θα το σκοτώσει απο ατσουμπαλιά δηλαδή και απο ενθουσιασμό. Πάει και τα κοπανάει με το πατούσι στο κεφάλι και γενικά είναι βροντόσαυρος μωρέ..δε την εμπιστεύομαι δε ξέρω..επίσης "προβληματικό" ζωάκι τώρα στα καπάκια;;;; Δηλαδή have mercy on my soul..Όπως και να έχει, αν φτιαχτεί αγγελία, να το προωθήσουμε.

• Like

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Ε όχι και προβληματικό το γατάκι του τρόμου!!! Θίχτηκα τώρα.. :p

Πάντως η ατσουμπαλιά μη σε τρομάζει. Δεν το λέω για το γκαβό τώρα, γενικά μιλάω αν θες να πάρεις γατί και φοβάσαι την ατσουμπαλιά μην την φοβάσαι. Τα γατιά δεν μασάνε ξέρουν πολύ καλά να το αντιμετωπίσουν αυτό.
Ο Τζιμάκος δεν είναι ατσούμπαλος. Σκοτώνει γάτες στην ψύχρα. Δεν τον έχω δει αλλά έχω γλυτώσει στο παρά πέντε.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.791
20.102
Στο δικό μου σπίτι, νομίζω ότι μόνο τυφλό γατί, θα επιβίωνε.
Να μην βλέπει από που θα του 'ρχεται η καρπαζιά, και να μην ετοιμάζει αντεπίθεση.
Απλώς, να κάθεται να τις τρώει.