pugl
Επαναφέρω το συγκεκριμένο thread, γιατί έχω μια απορία...ίσως και άκυρη...οι εμπειρότεροι ας μου πουν...
Σήμερα στην παραλία ήταν μια οικογένεια Αγγλίδα μαμά, Έλληνας μπαμπάς και το παιδί τους...Μαζί είχαν ένα σκυλάκι...Όπως το είδα από μακριά μου φάνηκε με pug, αλλά δεν είχε τα χαρακτηριστικά γουρλωτά μάτια...
Ρωτάω την κυρία τι είναι και μου απαντά...διασταύρωση pug με beagle ...γνωστή ως...pugl...(πρώτη φορά το άκουγα...Κάποιος άλλος έχει ιδέα?)
Μιλώντας με τη φίλη που ήμασταν μαζί, μου είπε ότι είναι "της μόδας" να κάνουν κάτι τέτοιου τύπου διασταυρώσεις...τύπου "designάτες"...και τις χρυσοπληρώνουν κι όλας...(κι αυτό πρώτη φορά το άκουγα...Κάποιος άλλος έχει ιδέα?)
Κάποια στιγμή η κυρία παίρνει στην αγκαλιά της τη σκυλίτσα να τη βάλει στη θάλασσα...Μου λέει...βαριά είναι...Τη ρωτάω αν είναι έγκυος...(έτσι μου φαινόταν, γιατί η κοιλιά της ήταν τούμπανο και οι θηλές της πρησμένες να το πω? εξογκωμένες να το πω?). Και ακούστε διάλογο...
-"I hope so" (το ελπίζω...).
- Γιατί? (Ευτυχώς που ήμουν στα ρηχά...)
- Μα γιατί θα κάνει μωρά...
- Και δεν ξέρετε αν είναι έγκυος?
- Όχι...αλλά μακάρι...
(προφανώς ούτε το σκύλο που τη..."βάτεψε" γνωρίζει...)
- Μα καλά, δεν μπορούσατε να την προσέξετε?
- Γιατί? Ε..το πολύ 1-2 θα κάνει...
- Και τι θα τα κάνετε τα κουτάβια?
- Θα τα κρατήσω...
- Πάλι καλά...
Και πείτε μου εσείς τώρα...τι να πεις σ'αυτή τη γυναίκα, που δεν ήξερε καν αν η σκύλα της είναι έγκυος...Ότι π.χ. δεν ζευγαρώνεις σκυλί ημίαιμο...με δεν ξέρω τι...και να προκύψουν...κουτάβια...τι???