αυτο που κολλαει?άλλη φορά να προσέχεις που και πώς θα πουλάς κουτάβια.
Last edited by a moderator:
αυτο που κολλαει?άλλη φορά να προσέχεις που και πώς θα πουλάς κουτάβια.
πλάκα μας κάνεις ???????άλλη φορά να προσέχεις που και πώς θα πουλάς κουτάβια.
αυτο που κολλαει?
Αααα ... απομακρυνόμαστε βλέπω ...Το ποιος ειναι ο κτηνιατρος δεν θα στο πω γιατι το μετεφερε σε μενα φιλη μου
Τελικά η φιλη σου στην Ιταλία έκανε την επέμβαση ή οι εκτροφείς έξω ?βρεθει και εχω κατσει μερες σε εκτροφεια του εξωτερικου και εχω παρει video απο επεμβαση εντροπιου.
Οπως εχω παρει video απο eye tacking που κανουν εκτροφεις εξω.
βρεθει και εχω κατσει μερες σε εκτροφεια του εξωτερικου και εχω παρει video απο επεμβαση εντροπιου.
Οπως εχω παρει video απο eye tacking που κανουν εκτροφεις εξω.
Αφού την ζάρα πουλάνε είναι φαύλος κύκλος ...απο κει και περα γιατι δεν καθεστε ολοι οι λατρεις των σαρ πει να τα βρειτε και να πιεσετε τους ομιλους φυλης και την ΔΚΟ ν αλλαξει το προτυπο και να μην ξανακατεβετε σε εκθεσεις μεχρι να γινει αυτο και μεχρι να εχετε σωστους και υγιεις σκυλους να επιδειξετε? Αυτο θα ηταν ΕΜΠΡΑΚΤΟ ενδιαφερον για τη φυλη, γιατι η εκτροφη δε χρειαζεται μονο συστημα αναπαραγωγης, χρειαζεται ΗΘΙΚΟ μπουσουλα και ΟΥΜΠΑΛΑ!
ισως να εμεινες με την λαθος εντυπωσh αλλα δεν πηραζει εγω ξερω αν ειναι υγειει τα σκυλια μου. Και οσο αναφορα για τους ομιλους φυλης ξερεις πολυ καλα τι συμβαινει με καποιους απο αυτους στην Ελλαδα... με μια γεννα τον χρονο δεν μπορω να κανω κατι και 50 κουταβια απο την αλλη με πολλα προβληματα. Aλλα προσπαθω να τα βοηθαω ολα και να βοηθαω και εγω τον εαυτο μου γι΄ μεσα απο τα προβληματα περνω γνωση.αν θες να συνεχισεις στα σαρ πει να εκτρεφεις απο σκυλους απολυτα υγεις και χωρις μαζεματα στα βλεφαρα και χωρις ραμματα
ΑΝΕΦΕΡΑ οτι πηγα στο εξωτερικο με μια κοπελα που ειχε παρει σκυλο απο το pet shop... και πηρα video.Τελικά η φιλη σου στην Ιταλία έκανε την επέμβαση ή οι εκτροφείς έξω ?
το ξερω και το αντιμετωπιζω καθε μερα που με περνουν ολοι για απορείες...αυτο που εχω να πω για το σκυλεμποριο δε γραφεται ...
εγω πιστευω οτι σε αυτο δεν μπορει κανεναν να κανει κατι... ειναι η ηθικη του καθενα μας και δεν νομιζω οτι πολυ απο αυτους εχουν ηθικη...οι εκτροφεις σου στο εξωτερικο και ολοι μαζι θα μπορουσαν σιγουρα...πολυ ευκολα γινεται να μπει ορος απαραβατος που να ισχυει παντου οτι χωρις οφθαλμικες και αλλες εξετασεις σαρ πει δε γραφει απογονους...
αυτο βεβαιος αλλα αυτο προϋποθετει και σωστους κτηνιατρους που να ξερουν να κανουν καλα μια ακτινογραφια γιατι σε ενα σκυλο 3 κτηνιατροι εδωσαν διαφορετικη απαντηση!!!Οπως και σε πολλες φυλες θα επρεπε να υπαρχει και το "χωρις εξετασεις δυσπλασιας ισχυου και αγκωνα των γονεων δεν γραφονται γεννες"...