ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ αλλα ποσο κοντινη?

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
άλλη φορά να προσέχεις που και πώς θα πουλάς κουτάβια.

αυτο που κολλαει?
πλάκα μας κάνεις ??????? :confused::confused::confused:

μετά από 2 χρόνια γραμμένη στο forum εγραψε σήμερα για να μας αναλύσει τι καλά κουτάβια (9 αρια ολα με αριστα το 10 ) βγήκε η προηγούμενη γέννα της

μια γέννα που εχει και τωρα (κουτάβια 12 ημερών καποια κλεισμένα καποια απούλητα)

από γονείς με τα καλύτερα pedigree στην Ευρώπη

από σκύλο που την παρακαλάνε και δεν δίνει

γιατί μπήκε???

για να ρωτήσει τον ασχετο περί γραμμικής αναπαραγωγής??????

μα οπως εγραψα και στην αρχή

γραφει πουθενά μαλάκας ???????:mad::mad::mad::mad:

FAINOMENON

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
879
3
Ireland
εγω αλλο νομισα (οτι ξερει κατι ο Ντενις και το λεει)

τα περι διαφημισης τα καταλαβα αλλα με ενδιεφερε το θεμα της αναπαραγωγης σαρ πει...ή μαλλον της τραγωδιας σαρ πέι...:(

Lila

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2006
326
0
Aθηνα
www.sharpei.gr
Κανε μηνυση κανε οι θελεις αυτος δεν ειναι τροπος... απο την αρχη εχεις αρνητικη αποψη.
ενω εγω εγραψα για να παρω την γνωμη της Μαριας πανω στην γραμμικη αναπαραγωγη!!! και το θεμα πηγε στα ματια.
Οσο αναφορα πως θα πουλησω τα κουταβια μου δεν σε αφορα μεχρι τωρα στη εκτροφη μου εχω πουλησει 4 κουταβια 2 ελλαδα 2 εξωτερικο... δεν ειμαι κανενας κουταεμπορος να μου μιλας ετσι.
Το ποιος ειναι ο κτηνιατρος δεν θα στο πω γιατι το μετεφερε σε μενα φιλη μου και δεν το ειπα κακοβουλα αλλα σαν παραδειγμα. Ουτε ψεματα λεω...

Θα παρακολουσα να σβηστει ολο το topic γιατι δεν νομιζω οτι βγαινει κατι απο ολα αυτο...
εγω ειπα αυτα που ξερω αν ειναι τοσο κακο αυτο τι να πω αρα εδω μεσα δεν μπορει να πει κανενας την αποψη του...:(

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
εγώ θα παρακαλούσα σε αντιθεση με την αρχή να μην σβηστή το θεμα και να μεινει για να μας θυμίζει την σημερινή ημέρα

την ημέρα που μάθαμε τόσα για αυτή την συμπαθητική φυλή

FAINOMENON

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
879
3
Ireland
δεν πρεπει να σβηστει το θεμα! Εχει πολυ ενδιαφερον για τα σαρ πει και για εκτροφη και παθησεις διαφορες!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Δεν σβήνεται τίποτα λέμε.

Το ποιος ειναι ο κτηνιατρος δεν θα στο πω γιατι το μετεφερε σε μενα φιλη μου
Αααα ... απομακρυνόμαστε βλέπω ... :p :p :p

Απαξιώ να συνεχίσω ... λυπάμαι ...

Lila

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2006
326
0
Aθηνα
www.sharpei.gr
εγραψα σημερα γιατι χτες ανακαλυψα την Μαρια μεσα στο forum...
Tα κουταβια μου δεν ειναι απο τους γονεις που λεω με το καλυτερο pedigree στη Ευρωπη!!! δεν ειπα κατι τετοιο απλα ο σκυλος που θελω να χρησιμοποιησω στην επομενη γεννα που θα γινει σε 1 ΧΡΟΝΟ!!!
Το εγραψα ετσι για να δει η Μαρια ποια σκυλια εχω... τοσο κακο ειναι αυτο και τοσο κακο ειναι καποιος να εχει καλα αποτελεσματα απο τους συνδιασμους που εχει κανει?

και ολα αυτα γιατι στην δευτερη εκθεση που ειχα παει εκρινε τα σαρ πει η Μαρια(ειχε βγαλει την σκυλα μου best junior) και ηταν ο ανθρωπος που με τα λογια της με εκανε να θελω να προχωρισω...και να ξαναπαω...

Ας πιστευετε οτι θελετε δεν με αφορα πια...
καλη συνεχεια...

ps: Οντως τα κουταβια μου τα εχω λιστα αλλα δεν τους εχω απαντησει ακομα γιατι θελω να μεγαλωσουν λιγο...και μου αρεσει τρελλα ενα αρσενικο που ισως αν λυσω το θεμα χωρου που εχω να το κρατησω.αν ηθελα θα ειχα βαλει αλλα post... ποιος ανθρωπος που θελει κουταβι κοιταει post με θεμα γραμμικη αναπαραγωγη...

ps: μαλλον βλεπετε τα σαρ πει με αρνητικοτητα...

Last edited by a moderator:

FAINOMENON

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
879
3
Ireland
τα σκυλια σου θα μπορουσες να μου τα στελνες με προσωπικο μυνημα

απο κει και περα να σου πω οτι κανεις λογικος ανθρωπος δε βλεπει τα σαρ πει με αρνητικοτητα, εγω βλεπω με αρνητικοτητα (και αν θες να μαθεις τι πιστευω διαβασε το αρθρο για τον υπερτυπισμο) τους ηθικους συμβιβασμους και το εμποριο που οδηγουν τις φυλες σε αυτα τα θλιβερα επιπεδα με μονη επιδιωξη τις νικες και τη φημη

αν θες να συνεχισεις στα σαρ πει να εκτρεφεις απο σκυλους απολυτα υγεις
και χωρις μαζεματα στα βλεφαρα και χωρις ραμματα

τοτε μονο θα ειμαι περηφανη που συνεχισες επειδη εκρινα τη σκυλα σου και κερδισε καποτε , αν ο λογος σου να συνεχισεις ηταν να προσπαθησεις να απαλλαξεις το σαρ πει απο ολα αυτα , αλλα με τη λογικη του eye tacking δε γινεται αυτο, ειναι πολυ λαθος και δε σε βγαζει πουθενα εκτροφικα, διαιωνιζεις το εντροπιο... και την πληρωνει η φυλη και τα κουταβια σου που θα παρουσιασουν εντροπιο. Ασε που ειναι και ανηθικο και παραβαση να κατεβαινουν στην εκθεση μετα απο eye tacking !

εγω αυτη τη συμβουλη εχω να σου δωσω

απο κει και περα γιατι δεν καθεστε ολοι οι λατρεις των σαρ πει να τα βρειτε και να πιεσετε τους ομιλους φυλης και την ΔΚΟ ν αλλαξει το προτυπο και να μην ξανακατεβετε σε εκθεσεις μεχρι να γινει αυτο και μεχρι να εχετε σωστους και υγιεις σκυλους να επιδειξετε? Αυτο θα ηταν ΕΜΠΡΑΚΤΟ ενδιαφερον για τη φυλη, γιατι η εκτροφη δε χρειαζεται μονο συστημα αναπαραγωγης, χρειαζεται ΗΘΙΚΟ μπουσουλα και ΟΥΜΠΑΛΑ! Αν δε γινει αυτο απλα εισαστε συνενοχοι & συνεχιστες μιας αρρωστημενης και τραγικης νοοτροπιας που εφερε τη φυλη σας (και αλλες) σε αυτο το ΧΑΛΙ!

Last edited:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Ναι, άκυρο αυτό

Διαβάζω όμως και αυτό

βρεθει και εχω κατσει μερες σε εκτροφεια του εξωτερικου και εχω παρει video απο επεμβαση εντροπιου.
Οπως εχω παρει video απο eye tacking που κανουν εκτροφεις εξω.
βρεθει και εχω κατσει μερες σε εκτροφεια του εξωτερικου και εχω παρει video απο επεμβαση εντροπιου.
Οπως εχω παρει video απο eye tacking που κανουν εκτροφεις εξω.
Τελικά η φιλη σου στην Ιταλία έκανε την επέμβαση ή οι εκτροφείς έξω ? :)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
απο κει και περα γιατι δεν καθεστε ολοι οι λατρεις των σαρ πει να τα βρειτε και να πιεσετε τους ομιλους φυλης και την ΔΚΟ ν αλλαξει το προτυπο και να μην ξανακατεβετε σε εκθεσεις μεχρι να γινει αυτο και μεχρι να εχετε σωστους και υγιεις σκυλους να επιδειξετε? Αυτο θα ηταν ΕΜΠΡΑΚΤΟ ενδιαφερον για τη φυλη, γιατι η εκτροφη δε χρειαζεται μονο συστημα αναπαραγωγης, χρειαζεται ΗΘΙΚΟ μπουσουλα και ΟΥΜΠΑΛΑ!
Αφού την ζάρα πουλάνε είναι φαύλος κύκλος ... ;)

Lila

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2006
326
0
Aθηνα
www.sharpei.gr
αν θες να συνεχισεις στα σαρ πει να εκτρεφεις απο σκυλους απολυτα υγεις και χωρις μαζεματα στα βλεφαρα και χωρις ραμματα
ισως να εμεινες με την λαθος εντυπωσh αλλα δεν πηραζει εγω ξερω αν ειναι υγειει τα σκυλια μου. Και οσο αναφορα για τους ομιλους φυλης ξερεις πολυ καλα τι συμβαινει με καποιους απο αυτους στην Ελλαδα... με μια γεννα τον χρονο δεν μπορω να κανω κατι και 50 κουταβια απο την αλλη με πολλα προβληματα. Aλλα προσπαθω να τα βοηθαω ολα και να βοηθαω και εγω τον εαυτο μου γι΄ μεσα απο τα προβληματα περνω γνωση.
Οσο για το οτι επρεπε να σου στειλω προσωπικα μηνυμα εχεις απολυτο δικιο γι'αυτο ζηταω να σβηστουν τουλαχιστον τα πρωτα. Αλλα ντραπικα γιατι μια φορα μονο εχουμε μιλησει και νομιζα οτι ετσι θα ηταν πιο σωστο εκανα λαθος sorry.

Lila

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2006
326
0
Aθηνα
www.sharpei.gr
Τελικά η φιλη σου στην Ιταλία έκανε την επέμβαση ή οι εκτροφείς έξω ?
ΑΝΕΦΕΡΑ οτι πηγα στο εξωτερικο με μια κοπελα που ειχε παρει σκυλο απο το pet shop... και πηρα video.

FAINOMENON

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
879
3
Ireland
οι εκτροφεις σου στο εξωτερικο και ολοι μαζι θα μπορουσαν σιγουρα...πολυ ευκολα γινεται να μπει ορος απαραβατος που να ισχυει παντου οτι χωρις οφθαλμικες και αλλες εξετασεις σαρ πει δε γραφει απογονους...

FAINOMENON

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
879
3
Ireland
precious hug
οταν καταλαβεις οτι eye tacking + εκθεση + αναπαραγωγη ειναι απαραδεκτο θα μου φυγει η εντυπωση...

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Οπως και σε πολλες φυλες θα επρεπε να υπαρχει και το "χωρις εξετασεις δυσπλασιας ισχυου και αγκωνα των γονεων δεν γραφονται γεννες"...

Lila

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2006
326
0
Aθηνα
www.sharpei.gr
αυτο που εχω να πω για το σκυλεμποριο δε γραφεται ...
το ξερω και το αντιμετωπιζω καθε μερα που με περνουν ολοι για απορείες...
τα δινουν 30 ημερων, με ψευτικα χαρτια κτλ...
Δεν μπορω να κανω κατι... σε αυτο μια φιλη μου ειπε δωσε τον σκυλο σου ετσι ωστε να εχουν καλυτερα αποτελεσματα και λιγοτερα προβληματα... δεν ξερω γιατι δεν νομιζω οτι καταλαβενουν τι κανουν. Μια φορα εδωσα τον αρσενικο μου σε μια σε εναν ασχετο να για να βοηθησω και ακομα ατο πληρωνω.

οι εκτροφεις σου στο εξωτερικο και ολοι μαζι θα μπορουσαν σιγουρα...πολυ ευκολα γινεται να μπει ορος απαραβατος που να ισχυει παντου οτι χωρις οφθαλμικες και αλλες εξετασεις σαρ πει δε γραφει απογονους...
εγω πιστευω οτι σε αυτο δεν μπορει κανεναν να κανει κατι... ειναι η ηθικη του καθενα μας και δεν νομιζω οτι πολυ απο αυτους εχουν ηθικη...
Υπαρχει ενα εκτροφείο στην Ρωσια που πουλαει σαν τρελλο γιατι εχει το χρωματακι... 270 γεννες σε 7 χρονια ειδα στο συμβολαιο ενος παιδιου απο την Κυπρο... και απο αυτο το εκτροφειο εχει γεμισει η Ευρωπη και απο τα σκυλια που εχω δει ολα εχουν tight lip (μην ξεκινησουμε και αυτο το θεμα...)

Οπως και σε πολλες φυλες θα επρεπε να υπαρχει και το "χωρις εξετασεις δυσπλασιας ισχυου και αγκωνα των γονεων δεν γραφονται γεννες"...
αυτο βεβαιος αλλα αυτο προϋποθετει και σωστους κτηνιατρους που να ξερουν να κανουν καλα μια ακτινογραφια γιατι σε ενα σκυλο 3 κτηνιατροι εδωσαν διαφορετικη απαντηση!!!
Στην ελλαδα ολα ξεκινουν απο εμας και μονο τους εκτροφεις αλλα και στους ανθρωπους που θελουν σκυλο τι ζητουν και τι απαιτησεις εχουν. Οσο δεν εχουν θα υπαρχουν παντα αυτοι που θα ειναι κουταβεμποροι...

Last edited by a moderator:

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Kαι πανω στο θεμα των εξετασεων δυσπλασιας πρεπει να διελευκανθει το θεμα γιατι προσφατα εμαθα οτι τα αποτελεσματα των συμβεβλημενων με τον ΚΟΕ γιατρων δεν αναγνωριζονται σαν επισημα απο ορισμενες χωρες στο εξωτερικο. Γιατι λοιπον να πληρωνουμε τα ωραια μας ευρακια σε κατι που δεν αναγνωριζεται στο εξωτερικο?