ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟ.... Τρομοκρατημένα σκυλιά παράνομου εκτροφείου

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Μπράβο βρε Κατερινιώ, πολύ χάρηκα με τα μικρά.

Θα μιλήσουμε σύντομα για να κανονίσουμε (Κυριακή π.χ.) να έθρω να πάρω κ εγώ κανά μικρό. :)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Κυριαική θα είμαι σπίτι ....Σάββατο θα πάω στο ΚΑΖ, γιατί έχουν εκεί τα πεκιινουά και τα σιχ τζου...ο loomis θα φιλοξενήσει ένα σιχ τζου μάλλον , η valeria θα πάρει μία από τις δύο κοπελες που έχω εδώ.....και όταν φύγει και η δεύτερη θα φιλοξενήσω ένα από τα σιχ τζου....

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Η Αντζελίνα δεν ήτανε να μετακομίσει?? Πες μου οτι δεν άλλαξαν γνώμη.... :(

(Προφανώς χαίρομαι κι εγω πολύ που ξεμύτισε!)
Πρώτα έφυγε η Μπριζίτ Μπαρντό...ήταν να φύγει και η Αντζελίνα αλλά ακομα δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο αυτοί που ενδιαφερθηκαν...
Λέω την Αντζελίνα να τη δωσω στη valeria που ψάχνει ένα δύ-κιλο για παρέα στο δικό της δυομισάκιλο... !!!!
Τη Μαίριλυν θα τη κρατήσω γιαι λιγες μέρες μπας και συνέλθει λίγο, εκτός αν βρεθεί άνθρωπος έμπειρος...με υπομονή για να τη πάρει..Είναι η πιό κακοποιημένη...

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Πες κανένα νέο καλέ! :D

Πώς τα πάνε οι μικρούλες? Πήρανε καθόλου τα πάνω τους?
Τα ραντεβού που είχες πώς πήγανε, βρέθηκαν σπίτια?

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Οι μικρούλες εξακολουθούν να είναι μαζί μας...
Τη Κυριακή απέρριψα τη μία οικογένεια, όταν πάνω στη συζήτηση μου είπαν ότι το προηγούμενο σκυλί τους, (ημίαιμο "λουκάνικο"), το είχαν πάντα έξω....και δεν έμπαινε μέσα ποτέ...(αυτό ήταν υπερ αρκετό...)
Η δεύτερη ήταν για προσωρινή φιλοξενία...αλλά πιστεύω ότι θα ήταν λάθος να αλλάζουν συνέχεια σπίτια...
Οι μικρές έχουν ξετσουμίσει πάρα πολύ...κοιμούνται στο κρεβάτι μου...αγκαλιά μου...ανεβοκατεβάινουν μόνες τους...γυρνάνε σε όλο το σπίτι..(πάνες πλεόν έχω ΠΑΝΤΟΥ)...ψιλο βγάινουν μέχρι το κήπο...!!!
Η μία γαυγίζει μόλις ακούσει θόρυβο..."τρομερή φύλακας"...
Η άλλη είναι πιο φοβισμενη ακόμα...αλλα ακολουθεί την "αρχηγό"....
Βέβαια...ακόμα δεν με έχουν πλησιάσει μόνες τους...κάνουν προσπάθειες...να έρθουν στο σαλόνι...αλλά μόλις απλώσω το χέρι μου να τις χαιδέψω...εξαφανίζονται...
Το ίδιο κάνουν όταν πάω προς το μέρος τους...στριμώχνονται στο τοίχο...και κουρνιάζουν...μόλις όμως τις πάρω αγκαλιά...κουνάνε ουρές!!!
Α, και όταν έρχεται κάποιος ξένος στο σπίτι...εξαφανίζονται...
Θέλουν πολύ χρόνο ακομα...και δεν τις πιέζω καθολου...θα το βρούνε μόνες τους σιγά σιγά...
Πάντως σε 2 εβδομάδες είναι εντυπωσιακή η πρόοδος!!!!!!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Τα αγορια μου..αδιαφορούν παντελώς....τους πέφτουν πολύ μικροσκοπικές για να ασχοληθούν...
Εκείνες βέβαια...τους λατρεύουν...ιδίως τον Τσούφη...όπου πάει να ξαπλώσει..χοροπηδανε πάνω στη πλάτη του..τον δαγκώνουν στα αυτιά...και αυτός απλώς τις κοιτάει με ένα πολύ απορημένο ύφος...και κουνάει την ουρά...
Άσε που έχουν κάνει κατάληψη στο στρώμα του και τον έχει πιάσει η γκρίνια του...χθες για να μου δείξει πόσο εκνευρισμενος είναι...ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι και πήγε και κάθησε σχεδόν επάνω τους...σε στυλ "ουπς..δεν σας είδα , συγνωμη"...

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Αυτα ειναι σκυλια! Μπραβο ρε Κατερινα. Στο δικο μας σπιτι δεν θα μπορουσαν κάν να μπουν τα σκυλια. Η Ηρα μαλλον θα τα ανεχονταν γιατι ποτέ δεν ενοχλει μικρούλια, αλλά την Ζηνα θα την πιανανε τα κομπλεξικα της.

gropius

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2009
153
0
Πειραιάς
:)Συγχαρητηρια Κατερινα για την βοηθεια που τους προσφερες αλλα και για τον χαρακτηρα των golden σου...:)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Σούπερ! Μια χαρά θα τα πάνε! Θετικό που δεν είναι φοβικές με τους σκύλους τουλάχιστον..... αντε ρε τα κακομοιράκια.......

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Παιδιά, ευχαριστώ πάρα πολύ...ευτυχώς τα Golden σαν φυλή είναι γενικά πολύ φιλικά σκυλιά...
Οι δικοί μου, βέβαια, έχουν εξοικειωθεί με άλλα σκυλιά από όταν ήταν κουτάβια, αρσενικά και θηλυκά...(δεν επιτρέπω καμία υποψία καυγά)...και ξέρουν ότι κατά καιρούς φιλοξενούμε διάφορα...και μετά φεύγουν...και έρχονται άλλα...
Ο Τσούφι..θεωρείται ΝΤΑΝΤΑ..με ότι κακοποιημένο σκυλί έχει έρθει σπίτι...τα φροντίζει...τα μαλώνει όταν χρειαστεί...ασχολείται μαζί τους...και γενικώς με βοηθάει πολύ στη κοινωνικοποίηση τους. Σε αυτο είμαι τυχερή...
Ελπίζω πάντως οι μικρούλες να βρούνε καλά σπίτια...και με έχει πιάσει ένα άγχος...θα δούμε!!!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Βρε κατερίνα 1000 μπράβο!!!
Τι να πω.., έδωσες ζωή σε αυτά τα πλασματάκια!!!
Πραγματικά συγχαρητήρια!!:)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Sorry για την εξαφάνισή μου..αλλά...το lap top του σπιτιού τα έφτυσε..και έχει πάει για φτιάξιμο...και από το γραφείο λόγω υπερβολικής δουλειάς δεν προλαβαίνω ούτε να σκεφτώ...
Λοιπόν...οι εξετάσεις αίματος ήρθαν...και τα νέα είναι και καλά και κακά!!!
ΚΑΛΑ ΝΕΑ : Οι γενικές αίματος είναι ΤΕΛΕΙΕΣ...δεν έχουν καλαζάρ, ούτε ερλιχεια, ούτε heartworms...

ΚΑΚΑ ΝΕΑ : Η Bebe, (Μπριζιτ Μπαρντό) ...η πιο μικρόσωμη έχει πυομήτρα...έχει 4 δόντια μόνο τα οποία πρέπει να αφαιρεθούν επειγόντως γιατί της έχουν κάνει μεγάλη φλεγμονή και δεν πονάει , δεν τρώει κλπ, έχει πατέλα και στα δύο πόδια πίσω...και ωτίτιδα βαρβάτη..
Η Jojo, (Αντζελίνα Τζολί) ...έχει βαρβάτη χρόνια ωτίτιδα με αποτέλεσμα να μην ακούει σχεδον καθόλου από το δαξί αυτί..μικροφθαλμία στο ένα μάτι (τυφλή τελείως) και καταρράκτη στο άλλο όπου βλέπει ελάχιστα..προς το παρόν.
Επίσης, ο γιατρός τη Jojo την υπολογίζει γύρω στα 12 και την άλλη γύρω στα 6. Βέβαια μου είπε ότι είναι θαύμα που ζούνε γιατί και οι δύο πρέπει από 9 μηνών να ζευγάρωναν ασταμάτητα...

Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί είναι τόσο ταλαιπωρημένες και έχουν περάσει τόσα πολλά που κάθε φορά που τις χαιδεύω με πιάνουν τα κλάμματα...
Αυτά...όπως καταλαβάινετε είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν σπίτια , ιδίως για τη Jojo...

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Και σκεφτόμουν τι να γίνονται οι μικρές (και εσύ :) ), αλλά φοβόμουν να ρωτήσω μήπως έχεις χαθεί γιατί είχες κανένα έκτακτο με τις πιτσιρίκες...
Και τι δεν έχουν δηλαδή τα καημένα :(

Αυτό βέβαια είναι πολύ καλό!
Οι γενικές αίματος είναι ΤΕΛΕΙΕΣ...δεν έχουν καλαζάρ, ούτε ερλιχεια, ούτε heartworms...
Ε, τα άλλα κουτσά στραβά παλεύονται φαντάζομαι κάπως πιο άνετα από το να είχαν τα παραπάνω προβλήματα.

Όσο γι'αυτό:
Αυτά...όπως καταλαβάινετε είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν σπίτια , ιδίως για τη Jojo...
Δεν φαντάζομαι ότι θα έπαιρνε κάποιος π.χ. για πρώτο του σκυλί ένα σκυλάκι ταλαιπωρημένο 12 χρονών...
Αλλά κάποιος που έχει ήδη ένα σκύλο? Πόσο επιπλέον μπελά να προκαλέσει η καημένη 2 κιλά πράγμα?
Η κάποιος ηλικιωμένος που θέλει συντροφιά?

Εύχομαι περαστικά στις μικρές και κουράγιο σε σένα. Είναι τυχερές που τις φροντίζεις :)

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
κριμα..ας ελπισουμε να αποδειχτεις λαθος κατερινα και να βρεθει καποιος να τις φροντισει....

υ.γ1 εχω μια απορια..μαθατε μηπως που προμηθευε σκυλια το εν λογω κολαστριο?

υ.γ2 να τα διαβαζουν αυτα και αυτοι που αγοραζουν απο πετ σοπ...αυτα τα σκυλια αφηνετε πισω..

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Που προμήθευε σκυλια? όπου δίνουν όλα αυτά τα κτήνη που κάνουν την ίδια δουλειά...προστατευμένοι κάτω από από μία επωνυμία εκτροφείου..
Σε pet shop...σε πανηγύρια και λαικές...σε ανύποπτους ιδιώτες...με αγγελίες...και μέσω εξυπηρετικών κτηνιάτρων...
Αυτό που σκ'εφτομαι και με τρελλαίνει είναι ότι η Jojo είναι περίπου 12 χρονών...αδιαθέτησε ας πούμε ενός έτους...άρα έχει γεννήσει 24 φορές...
Πέστε μου...για το Θεό...ποιός μπορεί να το κάνει αυτό σε ένα σκυλάκι 2 κιλών...ποιός?

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
ναι απλα επειδη στη σερρες γνωριζω ενα πετ σοπ που εχει σκυλια ειπα μηπως υπαρχει καποια συνδεση,και ισως μπορει να κυνηγηθει κ ο πετσοπας...
ξερω χλωμο απλα ειπα....

ε κατερινα αφου ξερεις οτι ποσως τους ενδιαφερει ποσες φορες γεννησε..ενας ανθρωπος που εχει τοσα σκυλια μπουντρουμιασμενα σε τετοια αθλια κατασταση δεν εχει ψυχη...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Μόνο η ΣΔΟΕ, μπορεί να κυνηγήσει νομικά ένα pet shop με σκυλιά...ΑΝ..δεν υπάρχουν τιμολόγια αγοράς των σκύλων...που τις περισσότερες φορές δεν υπάρχουν....αλλά...να κυνηγηθεί νομικά επειδή αγόρασε από το κτήνος σκυλιά...όχι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97