ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟ.... Τρομοκρατημένα σκυλιά παράνομου εκτροφείου

eleanna2

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2010
125
0
Μπραβο σου βρε Κατερινα :).
Νομιζω οτι αυτο πρεπει να συνεχισεις να κανεις να τις παιρνεις αγκαλιτσα ωστε να σε συνηθισουν και να αρχισουν να σε εμπιστευονται.Βαλε μας καμια φωτο να δουμε αντε ζηλεψα τωρα με τα ζουζουνια!Ολα θα πανε καλα ειμαι σιγουρη :)

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
συμφωνω κι εγω το καλυτερο ειναι να της παρεις αγκαλια και να τις κρατησεις μεχρι να κοιμηθούν και να ξυπνησουν στην αγκαλια σου... φροντισε απο πριν να εχεισ και λιχουδια ώστε μόλις ξυπνησουν να δωσεις λιγο......
φανταζομαι ηδη τοσες μερες μετα ειναι σιγουρα σε καλυτερη κατασταση απο το παπυμιλαδικο..

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Μπραβο ρε Κατερινα για τη περίθαλψη που προσφέρεις!

Πολύ καλές οι συμβουλές της Ειρήνης. Πιστεύω κι εγώ πως απλώς ειναι θέμα χρόνου μέχρι να σε συνηθίσουν.

Οι μικρούλες αυτές τί θα απογίνουν; Ανέβασε καμια φωτό. Ίσως υπάρχει άτομο που να θέλει ένα

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Έχοντας περάσει παρόμοια κατάσταση κι εγώ σε συμβουλεύω να μην τις πιέσεις και να περιμένεις από αυτές να κάνουν το πρώτο βήμα. Η δικιά μου έκανε μια βδομάδα να κουνηθεί από το κρεβάτι της. Πιπί και φαγητό, μόνο όταν έμενε μόνη της. Γενικά μου πήρε καιρό για να την κάνω σκύλο :p και ένα χρόνο μετά, μπορώ να πω ότι είμαστε σε ένα μεσαίο επίπεδο, καταλαβαίνω τους φόβους της (πλέον μπορώ να προβλέψω καταστάσεις και συμπεριφορές) και δεν την πιέζω....την αφήνω να πάρει το χρόνο της και αργά αργά κάνουμε και ένα βήμα παραπάνω.

Θα σου πω αυτό που έκανε η εκπαιδεύτριά μας ... κάτσε στο πάτωμα, έχε κοτόπουλο βρασμένο (κατά προτίμηση, μιας και είναι το λιγότερο παχυντικό και δε μπορεί να του αντισταθεί κανένας :p ) και πέτα το κοντά τους ... και σιγά σιγά πέτα το όλο και πιο κοντά σου και όταν πια αρχίσουν να τρώνε από το χέρι σου, εκεί αρχίζεις τους χορούς, τα πανηγύρια και τα χίλια μπράβο. Δεν έχεις οπτική επαφή μαζί τους, γιατί θα καθυστερήσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θέλει μεγάλη υπομονή και επιμονή. Πέρασαν πάρα πολλά, δεν είχαν αγάπη από κανέναν και φαντάζομαι ότι δεν θα ξέρουν καν τί σημαίνει 'χάδι'.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
όχι, δεν έχουν ιδέα ούτε τι σημαίνει χάδι, ούτε αγκαλιά...ουτε καν ξέρουν τι σημαίνει να περπατάνε...γιατί έχουν ζήσει όλη τους τη ζωή από κουτάβια μέσα σε ένα κλουβάκι μισό επί μισό...
Τις βάζω να περπατήσουν και κάθονται κάτω ακινητες...ελεος...
Πάντως έχουν λίγο ξετσουμίσει λιγο οι τσούπρες γιατί μόλις πλησιάζουν τα αγόρια στη πόρτα του δωματίου και τους πάρουν πρέφα αρχίζουν και ψιλογαυγίζουν...έχουν πλάκα...
Δεν μου λέτε..η μία έχει αρκετές τσίμπλες στο ένα της μάτι μόνο...να της το καθαρίσω με φυσιολογικό ορό? Σταγόνες δεν έχω αλλά θα τις δει η κτηνίαιτρος μου μετά το Πάσχα...(εκτός αν της βάλω tobrex που έχω)...να τις βάλω???

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
νομιζω οτι και λιγο χλιαρο χαμομηλακι αν τους εβαζες με ενα βαμβακακι και καθαριζες τα ματακια τους καλο θα ηταν! οχι μεσα αλλα γυρω γυρω!
το κανουν και σε ανθρωπους και το εχω κανει σε γατακια με τσιμπλες στα ματια.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.417
10.621
Athens
Για το χαμομήλι δεν είμαι σίγουρη ότι κάνει σε σκυλο/γάτα... Θα προτιμούσα φυσιολογικό ορό (έχω βάλει αρκετές φορές στη δικιά μου - είναι οκ και από τον κτηνίατρο) και καμια tobrex.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υπάρχει μια αμφιβολία για το χαμομήλι, θυμάμαι ότι είχα διαβάσει κάπου ότι μπορεί να κάνει και κακό αντί για καλό αλλά δεν θυμάμαι τι και που το είχα διαβάσει (σας υποχρέωσα, το ξέρω! :p ).
Θα προτιμούσα τον ορό, νομίζω αυτό προτείνουν και οι γιατροί για καθαρισμό.
Το tobrex έχε υπόψη σου ότι λήγει μόλις λίγες μέρες αφού το ανοίξεις οπότε αν έχεις ανοιγμένο, δεν θα κάνει δουλειά.

Ήταν σε τόσο μικρό κλουβί??!! :shock: Από τις φωτογραφίες τουλάχιστον ο χώρος φαινόταν τελείως χάλια, αλλά τουλάχιστον όχι μικρός. Προφανώς είχε και πιο χάλια, ε? :mad:

Υ.Γ. Πολύ μου άρεσε το "ξετσουμίσει"! :D (δεν το είχα ξαναακούσει)

edit: vrmode μαζί γράφαμε

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Τελευταία νέα...
Φάγανε όλο τους το φαγητό...παρατήρησα και λίγο διάροια..αλλά ίσως φταίει και η αλλαγή τροφής...
Γαυγίζουνε τα αγόρια σαν τρελλες...
Δεν άντεξα και πήρα τη μία και τη πήγα πάνω στο πάπλωμα μου και το κακόμοιρο...που να έχει ξαναδεί πάπλωμα...κουλουριάστηκε και κοιμήθηκε αμέσως...
Οι άλλες δεν πιάνονται με τίποτα...στριμώχνονται μέσα , μέσα στο κουβί και δεν θέλω να τις πιέσω...
Θα ξαναδοκιμάσω αύριο...

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
μπραβο βρε κατερινα! εισαι αξιεπαινη για οσα κανεις. Αφου καταφερες τη μια, ολα καλα, εγινε η αρχη για αγκαλιτσες! σιγα σιγα θα μιμηθουν και οι αλλες και θα ζηλεψουν, χιχι!εμ τι γυναικες θα ηταν αλλιως;

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Το βράδυ κοιμηθήκαμε ήσυχα...εκτός από τις φορές που ο Τσούφι αποφάσιζε να πλησιάσει πολύ τη πόρτα....οπότε τα 3 άγρια "ροτ"..τον γαύγιζαν...
Σε λίγο θα πάω μέσα για "κοινωνικοποιήση"..
Σκέφτομαι σήμερα μήπως βάλω το pen που έχω στη βεράντα...να τις βγάλω έξω να πάρουν αέρα...αλλά σκέφτομαι ότι θα δούνε 2 τεράστιες μούρες κολλημένες στα κάγκελα και θα πανικοβληθούν...
Από την άλλη σκέφτομαι όμως μήπως σιγα, σιγά τους συνηθίσουν αν τους βλέπουν μέσα από την ασφάλεια του pen..
Είδωμεν...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Δεν σας είπα...τους έβγαλα και ονόματα...λοιπόν, είναι η :

1. Μπριζίτ Μπαρντό (είναι πολύ ναζιάρα)
2. Αντζελίνα Τζολί (είναι η πιό ψηλή από τις 3)
3. Μαίριλυν Μονρόε...(είναι η πιό ξανθιά)

Η Μπριζίτ Μπαρντό θα φύγει σε λίγες ώρες...θα έρθει να τη πάρει η καινούργια της μαμά...και είμαι πολύ ευτυχισμενη γιατί ξέρω ότι θα περάσει τέλεια στο νεό της σπίτι...
Η Αντζελίνα θα φύγει τη Τετάρτη του Πάσχα...και αυτη θα πάει σε μία καταπληκτική κυρία που μένει μόνη της και θέλει συντροφιά...μάλιστα έχασε το σκυλάκι της (ένα σιχ τζου), από γεράματα πρόσφατα...οπότε καιι αυτή θα περάσει SUPER...
Θα κρατήσω την Μαίριλυν για λίγο καιρό γιατί είναι η πιό τρομοκρατημένη από όλες...αλλά, πιστεύω ότι θα φύγει και αυτή πολύ σύντομα...
Ώστε να μπορέσω να φιλοξενήσω κανένα κανίς η σιχι τζου από τα υπόλοιπα...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Οι Τσούπρες ξετσούμισαν σήμερα...
Η δεσποινίς Αντζελίνα..έσπρωξε το pen, χωρίς να την πάρω είδηση...και άρχισε βραδυάτικα να κόβει βόλτες στον κήπο...
έπαθα ένα ψιλο σοκ...γιατί χωρίς φώτα ο κήπος...μινιατούρα η μαντάμ...και χωρίς φακό...που να τη βρω? άστε που λέω...θα της ορμήσει καμία γάτα γιατί θα την περάσει για ποντίκι....
Τελικά τη βρήκε ο Τσούφι, να σουλατσάρει στο γκαζόν...και μάλιστα όταν την πλησίασα...σήκωσε το μπροστινό της ποδαράκι και με φέρμαρε...
Το σκατο της Μέκκας...είχε και άποψη...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα...(μετά τη τρομάρα που πήρα βέβαια)..
Μακάρι να ξεπορτίσει και η Μονρόε...

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
μπράβο Κατερίνα !!!!:):)
πολύ ευχάριστα τα νέα! Τα σκυλάκια σίγουρα θα νομίζουν ότι βρίσκονται στον παράδεισο!:D:D

τελικά έμαθες τι έγινε με αυτόν τον άθλιο σερραίο παπυμυλά;:mad::mad::mad:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Η Αντζελίνα δεν ήτανε να μετακομίσει?? Πες μου οτι δεν άλλαξαν γνώμη.... :(

(Προφανώς χαίρομαι κι εγω πολύ που ξεμύτισε!)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97