Εγω θα γίνω η κακιά...αλλά άνθρωπος που σκέφτεται εξαρχης να βάλει σκύλο σε ταράτσα...τότε δεν θα πρεπει να παρει σκύλο ούτε τώρα , ούτε στα 30!!
Εγώ απο την άλλη, αφού έκραξα με τον δικό μου τρόπο, θα σου αντιπαρατεθώ για να γίνει συζήτηση περισσότερο και όχι γιατί διαφωνούμε.
Ο άνθρωπος αυτός σκέφτηκε να βάλει το σκύλο στην ταράτσα.
Γιατί?
Αναρωτηθείτε...
Γιατί αγαπάει μεν τα σκυλιά, θέλει να πάρει ενά, το οποίο είμαι σίγουρος θα το λατρεύει, αλλά δεν το θέλει η μαμά του με την οποία ζει ακόμα.
Είναι σίγουρο οτι πρόκειται για επιπολαιότητα και παρορμητική απόφαση, λόγω του νεαρού της ηλικίας.
Στα 20 μου είχα ήδη φέρει στο σπίτι των γονιών μου 4 σκυλιά, τα οποία είχα μαζέψει απ'το δρόμο προκαλώντας εγκεφαλικό στη μητέρα μου.
Φυσικά όχι μόνο δεν ρώτησα κανένα αν μπορούσα να φέρω σκύλο στο σπίτι, αλλά δεν είχα σκεφτεί καν οτι ένας σκύλος είναι σαν να αποκτάς ένα παιδί κι επομένως ήταν μια λάθος κίνηση.
Εννοείται πως αν κάποιος με ρωτούσε στα 20 μου, αν ήθελα ένα παιδί θα τον περνούσα για τρελό.
Κι ενώ η απόκτηση σκύλου δεν απέχει πάρα πολύ απο την απόκτηση παιδιού, στα 20 σου φαίνεται τελείως διαφορετικό.
Σε αυτή την ηλικία δεν βλέπεις τα πράγματα όσο σφαιρικά πρέπει.
Το ίδιο συμβαίνει και με το φίλο μας εδώ.
Αφού λοιπόν βρέθηκε αντιμέτωπος με τις αντιρήσεις των δικών του (αμφιβάλλω αν του εξήγησαν δυο πράγματα παραπάνω απο το "θα λερώσει το σπίτι" και το "θα μας φάει τα έπιπλα") σκέφτηκε να το βάλει στην ταράτσα.
Λογικό, αφού εκεί το έχει και ο γείτονας που έχει ξενοίασει απο ζημιές, λέρωμα, βόλτες κλπ.
Συν το οτι φυλάει το σπίτι απο εξωγήινους εισβολείς.
Βαλτός ή όχι ο φίλος μας ο kavatzofido και όσοι άλλοι είναι στην ίδια θέση, λοιπόν, αν αγαπάει τα σκυλιά, καλά θα κάνει να μείνει στην παρέα μας, να μάθει πράγματα και όταν είναι οι συνθήκες κατάλληλες και μόνο τότε, ας πάρει την αγαπημένη του ράτσα.