ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΣ Η ΝΤΟΜΠΕΡΜΑΝ???

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Tar Atsa.
Πρόκειται για νέα φυλή σκύλων κατάλληλων για παράτημα σε ταράτσα.
Η φυλή δεν είναι αναγνωρισμένη απο το FCI ακόμα, αλλά καταβάλλονται προσπάθειες απο τους λάτρεις της ράτσας ώστε να περιληφθεί στις λίστες της παγκόσμιας ομοσπονδίας.
Τα Tar Atsa αφθονούν σε κυνοφιλικά τριτοκοσμικές χώρες όπου συχνά η φυλή συγχέεται με άλλες γνωστές φυλές (Γερμανικός Ποιμενικός, Ροτβάιλερ, Ντόμπερμαν, Πιτ Μπουλ, Λαμπραντόρ κλπ).
Συνήθως χρησιμοποιούνται για την φύλαξη ανοιχτών χώρων (ταράτσες).
Ως γνωστόν αν κάποιος εξωγήινος θελήσει να εισβάλλει στον σπίτι μας, το πρώτο που θα κάνει είναι να προσγειώσει το διαστημόπλοιό του στην ταράτσα μας.
Εκεί λοιπόν το ατρόμητο Tar Atsa θα αναλάβει να ακινητοποιήσει τον εισβολέα.
Ακόμα και αν αποτύχει στην αποστολή του, ο εισβολέας θα απομακρυνθει αμέσως λόγω της μπόχας που προέρχεται απο τη γνωστή σκατοπλημύρα που περιβάλλει τα Tar Atsa και τον βιοτικό τους χώρο.

Πηγή:
www.thelwskyloallaoxidesmeuseis.GR
Θεϊκό..θα το κάνω δίλεπτο στο ραδιόφωνο!!!!!! :paja1::paja1::paja1::paja1::paja1:
Που το βρήκες ρε?????:D:D:D

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Μαρια, ξερεις ποσοι με εχουν πει τρελλο που εχω ποιμενικο στο σαλονι?
Αναρρωτιουνται που δεν με εδιωξε ακομα η γυναικα μου, αν τρωει τα επιπλα, αν τρωει τους επισκεπτες, αν xezei μεσα, γιατι δεν το παω στην ταρατσα, γιατι δεν το αφηνω στο κτημα, γιατι ειμαι τοσο κακος και δεν το ζευγαρωνω, ....

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Tar Atsa.
Πρόκειται για νέα φυλή σκύλων κατάλληλων για παράτημα σε ταράτσα.
Η φυλή δεν είναι αναγνωρισμένη απο το FCI ακόμα, αλλά καταβάλλονται προσπάθειες απο τους λάτρεις της ράτσας ώστε να περιληφθεί στις λίστες της παγκόσμιας ομοσπονδίας.
Τα Tar Atsa αφθονούν σε κυνοφιλικά τριτοκοσμικές χώρες όπου συχνά η φυλή συγχέεται με άλλες γνωστές φυλές (Γερμανικός Ποιμενικός, Ροτβάιλερ, Ντόμπερμαν, Πιτ Μπουλ, Λαμπραντόρ κλπ).
Συνήθως χρησιμοποιούνται για την φύλαξη ανοιχτών χώρων (ταράτσες).
Ως γνωστόν αν κάποιος εξωγήινος θελήσει να εισβάλλει στον σπίτι μας, το πρώτο που θα κάνει είναι να προσγειώσει το διαστημόπλοιό του στην ταράτσα μας.
Εκεί λοιπόν το ατρόμητο Tar Atsa θα αναλάβει να ακινητοποιήσει τον εισβολέα.
Ακόμα και αν αποτύχει στην αποστολή του, ο εισβολέας θα απομακρυνθει αμέσως λόγω της μπόχας που προέρχεται απο τη γνωστή σκατοπλημύρα που περιβάλλει τα Tar Atsa και τον βιοτικό τους χώρο.

Πηγή:
www.thelwskyloallaoxidesmeuseis.GR
τελειο

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Αναρρωτιουνται που δεν με εδιωξε ακομα η γυναικα μου, αν τρωει τα επιπλα, αν τρωει τους επισκεπτες, αν xezei μεσα, γιατι δεν το παω στην ταρατσα, γιατι δεν το αφηνω στο κτημα, γιατι ειμαι τοσο κακος και δεν το ζευγαρωνω, ....
:eek::eek::eek:

Ωχ ο εαυτος μου...οπου γυναικα βαλε γονεις/κοπελια...

:paja1::paja1::paja1:

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
Είχα έμπνευση τι να πω . . . :D:D

ΥΓ. Δεν το κατάλαβα το "που το βρήκες", δηλαδή δεν με έχεις ικανό? χαχαχαχα :D

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Εγώ το έχω πεί, ο SirElric τα κάνει όλα αυτά τα post, αλλά δεν με πιστεύει κανείς :D
δεν θα μπορουσα ποτε να βρω τοσο εμπνευσμενο login name οπως το καβατζοφιδο. εχω τελειωσει καιρο το φανταριλικι και αυτες οι εκφρασεις ειναι μια γλυκια αναμνηση.
οποτε αδικως με κατηγορεις η φαντασια μου δεν φτανει τοσο μακρυα.

ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΕΟ γιατι τωρα που μπηκε η κοπελα του δεν μπορει να ερωτοτροπει ποικιλοτροπος .

παντως το tar atsa ειναι εμπνευσμενο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Αρη είχα γερμανικό σε δύο δωμάτια και ήταν τέλειος και περνάγαμε φίνα. Μάλιστα ότι ζημιές είχε κάνει, ήταν εκτός σπιτιού. Στην βεράντα πχ μέχρι τα πετραδάκια από το μωσαικό που είχα τότε είχε βγάλει. Είχα μια βεράντα διάτρητη :p Τώρα έχω τα δύο μπαθάκια μου (όχι μικρόσωμα), σε δύο δωμάτια και είμαστε όλοι ευτυχισμένοι. Οποιος θέλει το πιστεύει. Λέω όμως, ότι δεν ξέρεις καμμιά φορά τι βιώματα έχει ο καθένας. Εδώ στο φόρουμ, μας έχει τύχει να κράξουμε κάποιον όσο δεν παίρνει και όσο δεν απαντούσε στα posts και στο τέλος να το μετανιώνουμε. Γι' αυτό λέω απλώς να κρατήσουμε μια πισινή βρε αδερφέ :rolleyes:

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Βρε συ Allegro ακομα γελαω, να σαι καλα!!!!:D Οντως ειχες εμπνευση!!!:)

Σκυλος σε ταρατσα = τραγικο:(

Υγ: Το καβατζοφιδο δεν καβατζωσε καμια θετικη απαντησουλα. . . . και δεν τον βλεπω στα μερη μας!

DaLiDa

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2010
60
0
Andros
Τι ειναι το καβατζοφιδο? :confused:
Εγω ειμαι παλιοσειρά και δεν τα γνωριζω αυτα.
kavatzofido=το username που ξεκίνησε το threat...!αλλά απάντηση δεν έχει δώσει ακόμα...

Allegro....respect!!!!!!!

Ομως αν είναι και θες kavatzofido να πάρεις ένα σκύλο γιατί δεν παίρνεις μια ράτσα μικρόσωμη όπου θα μπορείς να την έχεις εντός σπιτιού?Πήγες κ εσύ αμέσως σε σκληροπυρινικές ράτσες....Το θέμα δεν είναι η εμφάνιση...Αλλα τα αισθήματα...Το "πάρε-δώσε" που θα έχετε..

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ομως αν είναι και θες kavatzofido να πάρεις ένα σκύλο γιατί δεν παίρνεις μια ράτσα μικρόσωμη όπου θα μπορείς να την έχεις εντός σπιτιού?
Γιατί, ποιος λέει οτι τα μεγαλόσωμα σκυλιά δεν κάνουν για διαμέρισμα?? Αν τους παρέχει αρκετή άσκηση, δε βλέπω το πρόβλημα στο να έχει ντοπερμαν ή λυκόσκυλο ή οποιοδήποτε άλλο μεγαλώσωμο σκυλο σε διαμέρισμα....

gropius

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2009
153
0
Πειραιάς
Πω πω πω...πολυ γελιο ρε παιδια!καταπληκτικες ολες οι ιδεες,απο την απλωστρα μεχρι το κορυφαιο του allegro!!:D:DΠερα απο τις γνωσεις ολου του φορουμ και ολα τα ενδιαφεροντα για τους τετραποδους φιλους μας και οχι μονο,γελαμε κιολας με κατι τετοιες απαντησεις!Ελπιζω μαλιστα απο αυτα που διαβασε να αλαξε το σκεπτικο του και να το δει αλλιως το θεμα του σκυλου.Ελπιζω.:rolleyes:

DaLiDa

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2010
60
0
Andros
Το ξέρω πως κάνουν kopritis...Είχα dobermann:(!!!!Μια χαρά ήμασταν!!!!
Αλλά ενα μικράκι όπως και να το κάνεις είναι πιο βολικό(λέω έγω τώρα)Μια ιδέα είπα!!!!:)

kavatzofido

Member
3 Νοεμβρίου 2009
5
0
Να'στε καλα ολοι σας για τις συμβουλες σας!με βοηθατε παρα πολυ!!!αυριο θα παω να κανω συνδρομη στην Nova!!περα απο την πλακα...σας ειπα αυτες τις 2 ρατσες γιατι ειναι οι μονες που μου αρεσουν σαν ρατσες σκυλιων ωστε να παω να αγορασω σκυλο και να τον εχω καμποσα χρονια. Και οι αλλες ρατσες δεν λεω, ειναι πολυ ωραιες, αλλα εγω δεν θα επαιρνα κατι αλλο...γι'αυτο και σας ειπα γερμανικο ποιμενικο ή ντομπερμαν. Σας ανεφερα την ταρατσα για εναν και μονο λογο. Εχω μια μανα η οποια δεν της αρεσουν τα κατοικιδια, ποσο μαλλον να παω και να παρω κατι απο αυτα τα 2. Απο εκει και περα μπορειτε να συνεχιζετε να κραζετε με αυτον τον ρυθμο, ισως να γελασετε κι'αλλο...Αν θελετε μπορειτε να μου πειτε γνωμες για αυτες τις 2 ρατσες.....αυτα....

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Εχω μια μανα η οποια δεν της αρεσουν τα κατοικιδια, ποσο μαλλον να παω και να παρω κατι απο αυτα τα 2.
Aν ζείς με τη μάνα σου και εκείνη δε θέλει σκύλο, η λύση είναι μια (και δεν είναι η ταράτσα). ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ!!!! (ή περίμενε να γίνεις 18 και μετά ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ).

Το ξέρω πως κάνουν kopritis...Είχα dobermann:(!!!!Μια χαρά ήμασταν!!!!
Αλλά ενα μικράκι όπως και να το κάνεις είναι πιο βολικό(λέω έγω τώρα)Μια ιδέα είπα!!!!:)
Απλά δεν συμφωνώ με το μύθο που λέει οτι μόνο τα μικρόσωμα κάνουν για διαμέρισμα.:)

kavatzofido

Member
3 Νοεμβρίου 2009
5
0
κοπριτι, ειμαι 20 χρονων σχεδον, αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα και ανεξαρτησια θα επιανα δικο μου σπιτι , θα ειχα και τον σκυλο να κοιμαται και στο κρεβατι μου και θα ημουν στον καναπε, δεν θα με ενοιαζε τιποτα.αλλα βλεπεις τωρα που εχω ενα ιεκ να τελειωσω, δεν εχω και πολυ ελευθερο χρονο για να βρω δουλεια...οποτε μενω με τους γονεις μου...να σας ρωτησω κατι???ολοι εσεις που με φαγατε απο την αρχη που ξεκινησα το thread, τα κατοικιδια σας τα εχετε μεσα στο σπιτι σας???ουτε ενας δεν το εχει σε μια αυλη ή κατι τετοιο???ταρατσα να μην μπω στον κοπο να ρωτησω αμα το εχετε....

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Καταρχήν να συστήσω ψυχραιμία σε όλους!

Αγαπητέ φίλε kavatzofido, από το πρώτο post σου εξήγησα ότι είναι κρίμα για τον σκύλο να μένει στην ταράτσα, περα από τι γεγονός ότι θεωρείται ποινικά κολάσιμη πράξη και μπορεί να υπάρξουν οι αντίστοιχες κυρώσεις....

Στην προκειμένη λοιπόν το βασικό που έχεις να κάνεις είναι να συζητήσεις με την οικογένειά σου το ενδεχόμενο να πάρετε ένα κατοικίδιο!

Για την επιλογή της φυλής και πάλι από το πρώτο μου post σου είπα ότι πρέπει να δεις τι σου ταιριάζει κι αν θες να σε βοηθήσουμε πρέπει να μας δώσεις παραπάνω πληροφορίες!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ενημερώσου πριν πάρεις ένα σύντροφο για τόσα χρόνια όπως είπες! Και κανένας απο εδώ μέσα δεν έχει σκύλο στην ταράτσα!!! Διαβασε τι απαιτει ενας σκυλος! Δες τι μπορεις να προσφερεις εσυ σε ενα σκυλο... και πιστεψε με πολλοι απο εμας τους εχουμε και στο κρεββατι μας τους σκυλους μας!!!

DaLiDa

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2010
60
0
Andros
Aν ζείς με τη μάνα σου και εκείνη δε θέλει σκύλο, η λύση είναι μια (και δεν είναι η ταράτσα). ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ!!!! (ή περίμενε να γίνεις 18 και μετά ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ).
Θα συμφωνήσω απόλυτα!Αν ένα μέλος της οικογένειας δεν συμφωνεί με την απόκτηση σκύλου τότε μην το πάρεις,ακριβώς το ίδιο θέμα είχα και γω...περίμενα όμως...Και μετά έκανα αυτό που ήθελα.Το σκύλι θα μπερδευτει...Αλλα θα του δινεις εσυ και αλλα η μητερα σου...Αστο καλυτερα για πιο μέτα...Η ψησε την μητερα σου...(το θεωρώ ανέφικτο)αλλα προσπάθησε!
Οτι είπαμε δεν το ειπαμε με κακο σκοπο...:)
φιλικα!