ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΣ Η ΝΤΟΜΠΕΡΜΑΝ???

kavatzofido

Member
3 Νοεμβρίου 2009
5
0
Καλημερα παιδια. σκεφτομαι να παρω ενα σκυλο και ειμαι σε ενα διλημμα.(το διλημμα το βλεπετε και απο τον τιτλο του thread) ειμαι αναμεσα σε αυτες τις 2 ρατσες...γερμανικος ποιμενικος ή ντομπερμαν???τι εχετε να πειτε???μου αρεσουν εξισου και τα 2!!το μονο που μπορω να πω ειναι οτι οταν ειναι κουταβι ο γερμανικος ποιμενικος λιωνω οταν τον βλεπω σε σχεση με το ντομπ. δεν λεω οτι το ντομπ δεν ειναι ωραιο...υπαρχει προβλημα σε αυτες τις ρατσες που σκεφτομαι να τα εχω σε ταρατσα???το λεω για θεμα χωρου.επειδη η ταρατσα ειναι γυρω στα 125-130τ.μ. μηπως θελουν περισσοτερο χωρο...ευχαριστω :)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Το βασικότερο είναι οτι κανένας σκύλος δεν μπορεί να ζει σε ταράτσες!
Ο σκύλος είναι ζωο αγελαίο κι έχει ανάγκη να βρίσκεται με την οικογένειά του κι όχι άδειο χώρο!
Ασε που μπορεί να φουντάρει από την ταράτσα....
Ηταράτσα λοιπόν δεν είναι επιλογή!

Σχετικά με το δίλημα Dob ή Γερμανικός Ποιμενικός...προκειται για δύο αρκετά διαφορετικέςφυλές!
Το ζήτημα είναι,πέρα απο το εμφανισιακό, τι ζητάς εσύ από τον σκύλο;
Τι εμπειρίες έχεις από σκυλιά;
Πόσο ελεύθερο χρόνο έχεις για να ασχοληθείς με τον σκύλο;
Το ζήτημα είναι τι σου ταιράζει περισσότερο κι όχι τι προτιμάμε εμείς!

Last edited:

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
για την ταρατσα παρε μια απλωστρα να βαζεις τα ρουχα. Οσο για σκυλι δεν μπορει να ζει σε μια ταρατσα χρειαζεται ανθρωπινη επαφη.

DaLiDa

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2010
60
0
Andros
για την ταρατσα παρε μια απλωστρα να βαζεις τα ρουχα. Οσο για σκυλι δεν μπορει να ζει σε μια ταρατσα χρειαζεται ανθρωπινη επαφη.
Θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Γιατί βρε φίλε να το πάρεις το σκυλί και να το έχεις στην ταράτσα? Ο σκύλος θέλει παρέα κατα κύριο λόγο, μετά άσκηση (βολτα!!!) και τελευταίο το χώρο.....

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
κανένας σκύλος δεν αξίζει αυτή την ζωή, η ταράτσα είναι ότι χειρότερο. Μην πάρεις σκύλο.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ρε παιδια και εγω στην ταρατσα τον εχω τον σκυλο...

...μονο οταν τυχει να ψησουμε κανα παιδακι η καμια παλτσετα κατω απο την περγολα...:paja1::paja1::paja1:

Περα απο την πλακα,οχι μην παρεις σκυλο αν σκεφτεσαι να τον εχεις στην ταρατσα!Ειναι καταντια οποιος σκεφτεται ετσι...λυπαμαι...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Νομίζω ότι του δώσαμε εξαιρετικές ιδέες για την αξιοποίηση της υπέροχης βεράντας του, του φίλου μας. Μήπως να μην φτάσουμε τις 50 σελίδες, συνεχίζοντας με τις ιδέες μας; Βλέπω ότι έχασε μάλλον και τον ενθουσιασμό του (γιατί άραγε αναρωτιέμαι;). Κρατήστε τις δυνάμεις σας, για αν και όταν επανέλθει :rolleyes: Εχουμε να βρούμε χρήσεις της βεράντας τότε...!!! :D

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
Tar Atsa.
Πρόκειται για νέα φυλή σκύλων κατάλληλων για παράτημα σε ταράτσα.
Η φυλή δεν είναι αναγνωρισμένη απο το FCI ακόμα, αλλά καταβάλλονται προσπάθειες απο τους λάτρεις της ράτσας ώστε να περιληφθεί στις λίστες της παγκόσμιας ομοσπονδίας.
Τα Tar Atsa αφθονούν σε κυνοφιλικά τριτοκοσμικές χώρες όπου συχνά η φυλή συγχέεται με άλλες γνωστές φυλές (Γερμανικός Ποιμενικός, Ροτβάιλερ, Ντόμπερμαν, Πιτ Μπουλ, Λαμπραντόρ κλπ).
Συνήθως χρησιμοποιούνται για την φύλαξη ανοιχτών χώρων (ταράτσες).
Ως γνωστόν αν κάποιος εξωγήινος θελήσει να εισβάλλει στον σπίτι μας, το πρώτο που θα κάνει είναι να προσγειώσει το διαστημόπλοιό του στην ταράτσα μας.
Εκεί λοιπόν το ατρόμητο Tar Atsa θα αναλάβει να ακινητοποιήσει τον εισβολέα.
Ακόμα και αν αποτύχει στην αποστολή του, ο εισβολέας θα απομακρυνθει αμέσως λόγω της μπόχας που προέρχεται απο τη γνωστή σκατοπλημύρα που περιβάλλει τα Tar Atsa και τον βιοτικό τους χώρο.

Πηγή:
www.thelwskyloallaoxidesmeuseis.GR

Last edited:

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
Διαβάζοντας τέτοια θέματα αναρωτιέμαι μήπως τα βάζει κάποιος με προβοκατόρικους σκοπούς για να τα κάνει όλα μπάχαλο :D
Εγώ το έχω πεί, ο SirElric τα κάνει όλα αυτά τα post, αλλά δεν με πιστεύει κανείς :D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Allegro αργείς, αλλά όταν το αποφασίζεις είσαι ανεμοστρόβιλος :D Πάντως, πέρα από την πλάκα, ο καθένας είναι αθώος, μέχρι αποδείξεως του εναντίον. Δηλαδή, αφήστε τον άνθρωπο αν θέλει, να συνεχίσει την συζήτηση και του απαντάμε μετά και καταλλήλως αν χρειαστεί. Μπορεί ήδη να έχει αλλάξει η γνώμη του και να το σκέφτεται διαφορετικά το θέμα. Μπορεί και να μην ήξερε ότι τα σκυλιά ζουν μέσα στο σπίτι...