κοιταξτε να δειτε παιδια....δικιο εχετε ,δεν ξερω πια ειναι η ζωη σας...αλλα ειλικρινα δεν εχω την δυνατοτητα να τρεχω, να ψαχνω, να κανω ταξιδια για να μιλαω με εκτροφεις κτλ....
ειμαι μονη μου,ο αντρας μου λειπει ολη μερα στη δουλεια και το παιδι μου παει δημοτικο.εχω πολλες υποχρεωσεις οπως καταλαβαινετε.αν ημουν μονη μου στη ζωη θα ετρεχα.
και στο κατω κατω,αυτα τα σκυλακια που γεννιουνται στα σπιτια(αφου γεννιουνται πως να το κανουμε τωρα-φυσικα λογω αγνοιας) δεν πρεπει να βρουν ενα σπιτικο???
οταν ζουσα στο πατρικο πρωτου παντρευτω και φυγω,ειχαμε προσφερει σπιτικο σε ενα τετοιο σκυλακι.δοξα τω θεω μια χαρα ηταν.ο κτηνιατρος μας ελεγε οτι πιο υγιεις σκυλι δεν ειχε ξαναδει.φυσικα το προσεχαμε φοβερα και μονο μαγειρευτο φαγητο ετρωγε.
και φυσικα πρωτου διαλεξω ενα απο τετοια περιπτωση,θα φροντισω να μαθω για τους γονεις,τι και πως κτλ
και επειδη εσεις ειστε ψαγμενοι σχετικα με το θεμα ''σκυλος'' και γνωριζετε δεν σημαινει οτι ολοι γνωριζουν.σας πληροφορω κανενας δεν γνωριζει ολα αυτα που γραφετε μεσα στο forum.ουτε εγω ειχα την παραμικρη ιδεα.ετυχε να εχω ενα pc και ιντερνετ και ειπα να ψαξω λιγο.νομιζετε οτι ολοι εχουν υπολογιστη και ψαχνουν πριν αγορασουν σκυλο???
εδω μια φιλη που παντα ειχε σκυλια και γατες μια ζωη(τρελλα φιλοζωη) μορφωμενη κτλ δεν ειχε ιδεα για ολα αυτα που της μετεφερα απο αυτα που διαβασα στο forum.
ποιος πρεπει να ενημερωσει τον κοσμο???απο που πρεπει να γινει μια αρχη?
πειτε μου εναν εκτροφεα maltese γυρω απο θεσσαλονικη και εφυγα!!!