όχι νομιζω ότι μεχρι να απογαλακτιστουν με την μητερα ( περιπου 45 -50 ημερων) και μετα η τοκετοομαδα μαζιΜε την ευκαιρία, να ρωτήσω κάτι;
Είναι το ίδιο άσχημο, αν τα κουτάβια είναι μαζί μέχρι 2 μηνών, αλλά χωρίς τη μαμά τους;
όχι νομιζω ότι μεχρι να απογαλακτιστουν με την μητερα ( περιπου 45 -50 ημερων) και μετα η τοκετοομαδα μαζιΜε την ευκαιρία, να ρωτήσω κάτι;
Είναι το ίδιο άσχημο, αν τα κουτάβια είναι μαζί μέχρι 2 μηνών, αλλά χωρίς τη μαμά τους;
Δεν υπάρχει ούτε μια μικρή δόση ειρωνίας φίλε kostas33...Ναι ειναι μολις 7 μηνων κ ενα βελγικο που ειχα παλι απο 30 ημερων(η μοιρα μοθ το εχει)? εζησε μονο 12 χρονια!Αν δεν εχετε προσωπικες εμπειριες μην ειρωνευεστε κ μην απαντατε με σιγουρια!!!
Μια χαρα οταν ηταν εκτος κτηματος μεσα στο κτημα ομως ηταν αλλο σκυλι!Ετσι ειναι κ το ροττ που εχω τωρα!Δεν υπάρχει ούτε μια μικρή δόση ειρωνίας φίλε kostas33...
πως τα πήγαινε ο Βέλγος στις εξόδους του με τους ξένους ανθρώπους? με τα άλλα σκυλιά?
Σε συνάντησή του με άλλα σκυλιά ας πούμε, πως καθορίζεται το "μια χαρά"?Μια χαρα οταν ηταν εκτος κτηματος μεσα στο κτημα ομως ηταν αλλο σκυλι!Ετσι ειναι κ το ροττ που εχω τωρα!
Την δεδομένη στιγμή το καλύτερο που μπορεί να γίνει είναι αυτό ακριβώς.Αφού είναι φίλος σου ο "εκτροφέας" πως σου φαίνεται το σενάριο να το επιστρέψεις στην μάνα του και τα αδέρφια του μέχρι να κλείσει τους 2 μήνες τουλάχιστον;
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μεγάλο θα είναι το όφελος και για το κουτάβι και για σένα στην μελλοντική σας συμβίωση!
Στο κάτω κάτω είναι υποχρέωση του εκτροφέα να να κρατήσει τα κουτάβια μέχρι εκείνη την ηλικία!
Εξετάσεις ότι είναι ικανοί γεννήτορες έκαναν τα σκυλιά που ζευγάρωσαν;
To μια χαρα καθοριζεται απο οτι ηταν ηρεμος!Αλλα αμα ειχε αλλο σκυλι κακες διαθεσεις θα ειχε κ αυτο οπως γινεται με ολα τα σκυλια κ τουσ ανθρωπους!Εσυ ας πουμε εισαι ηρεμος κ ερχομαι να σου πουλησω μαγκια δεν θα νευριασεις?Θα μεινεις απαθεις?Σε συνάντησή του με άλλα σκυλιά ας πούμε, πως καθορίζεται το "μια χαρά"?
Πάντως αν δυσκολεύεσαι με τα βιβλία μπορείς να δείς και ντοκιμαντέρ!To μια χαρα καθοριζεται απο οτι ηταν ηρεμος!Αλλα αμα ειχε αλλο σκυλι κακες διαθεσεις θα ειχε κ αυτο οπως γινεται με ολα τα σκυλια κ τουσ ανθρωπους!Εσυ ας πουμε εισαι ηρεμος κ ερχομαι να σου πουλησω μαγκια δεν θα νευριασεις?Θα μεινεις απαθεις?
Εσυ που ειρωνευεσε ξερεις καλυτερα απο μενα που το εχω ζησει?Ασε που δεν βλεπω ντοκιμαντερ γιατι ειμαι τυφλος!!!!!!!!Πάντως αν δυσκολεύεσαι με τα βιβλία μπορείς να δείς και ντοκιμαντέρ!
Ήρεμος? Γλώσσα του σώματος? Πως κατανοούσε τις κακές διαθέσεις από τους άλλους σκύλους?To μια χαρα καθοριζεται απο οτι ηταν ηρεμος!Αλλα αμα ειχε αλλο σκυλι κακες διαθεσεις θα ειχε κ αυτο οπως γινεται με ολα τα σκυλια κ τουσ ανθρωπους!Εσυ ας πουμε εισαι ηρεμος κ ερχομαι να σου πουλησω μαγκια δεν θα νευριασεις?Θα μεινεις απαθεις?
Ρε φιλε πλακα μου κανεις?δεν καταλαβενει τις διαθεσεις του αλλου σκυλου?αν του γρυλισει θα το καταλαβει η οχι?Ήρεμος? Γλώσσα του σώματος? Πως κατανοούσε τις κακές διαθέσεις από τους άλλους σκύλους?