έχουμε καμία συγγένεια ή καμία σχέση? Απ'ότι είδα είναι δεινή κολυμβήτρια η δικιά σου!Από το ίδιο εκτροφείο
Μας συνδέει ο Mardas Vigoro. Είναι ο πατέρας της Bonny...έχουμε καμία συγγένεια ή καμία σχέση? Απ'ότι είδα είναι δεινή κολυμβήτρια η δικιά σου!
Τον είδα όταν πήγα στο εκτροφείο, μας τρέλανε στο γλύψιμο!Μας συνδέει ο Mardas Vigoro. Είναι ο πατέρας της Bonny...
Η δικιά μου στις εργασιακές προδιαγραφές έχει το γλύψιμο εναλλάξ με το δάγκωμα! Γλύφει, δαγκώνει, γλύφει, δαγκώνει! Κρύο, ζέστη!Το γλύψιμο είναι εργασιακό χαρακτηριστικό των lab... κάνει καλό στην ψυχολογία των ιδιοκτητών τους
Χαίρομαι γιατι μ'αρέσει πολύ ο Έλβις!Moυ θυμίζει τρομερά τον Έλβις η μπουλούκα σου!!!
Αχχχ πάω να τρελάνω στα φιλιά τον κεφάλα μου!
Σε μαλακώνει βρε στο ενδιάμεσο. Ακόμη τα δοντάκια της, δεν είναι τόσο δυνατάΗ δικιά μου στις εργασιακές προδιαγραφές έχει το γλύψιμο εναλλάξ με το δάγκωμα! Γλύφει, δαγκώνει, γλύφει, δαγκώνει! Κρύο, ζέστη!
Το ποδαράκι μου το ξέρει! Μου έριξε σήμερα ένα! Άσε που της έχω πάρει τόσα παιχνιδάκια να δαγκώνει, κι αυτή εκεί!Σε μαλακώνει βρε στο ενδιάμεσο. Ακόμη τα δοντάκια της, δεν είναι τόσο δυνατά
Το γλύψιμο είναι εργασιακό χαρακτηριστικό των lab... κάνει καλό στην ψυχολογία των ιδιοκτητών τους